bazár, predaj, inzercia, predám

1- izbové byty/apartmány pri pešej zóne Prešova

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na predaj moderné, zariadené novostavby investičných bytov v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanom polyfunkčnom dome pár krokov od pešej zóny.

Byty s podlahovým kúrením a veľkými francúzskymi oknami sú orientované S,J,S-V a J-V a nachádzajú sa na 2. nadzemnom podlaží. Sú momentálne využívané na prenájom.
Najmenší apartmán na videu: byty:
B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 €
B2G byt - 24,49 m2 - predané
B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané
B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 €
B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané
B2K byt - 29,80 m2 - predané
B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627
B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 €
B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 €

Jednoizbové apartmány:
A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 €
A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 €
A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 €
A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 €
A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 €
A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 €
B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 €

Byty sa predávajú nezariadené, pre firemných klientov s možnosťou odpočtu dph.
V priestore pre kuchynskú linku budú pripravené potrebné vývody vody, odpadu a elektriny.

Obytná budova v ktorej sa byty nachádzajú je vybavená funkčnou recepciou aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis).
Pre záujmcov sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov.
Vonkajšie parkovanie v areály objektu je bezplatné.

Blízkosť pešej zóny umožňuje byty okrem vlastného bývania využiť aj na apartmánové bývanie, či na komerčný, krátkodobý prenájom.

Bližšie info k cenám jednotlivých bytov: .
Video: v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola.
1- izbové byty/apartmány pri pešej zóne Prešova
Podobné inzeráty
NA PREDAJ byty v projekte Vesna apartmány Donovaly
V srdci Slovenska v srdci Donovalov. Vesna apartmány Donovaly sa pýšia perfektnou lokalitou priamo v centre Donovalov, kde máte po ruke všetko. čo potrebujete na aktívne trávenie voľného času aj na zaslúžený oddych. Pre radosť z voľného času lyžujte v top stredisku Park Snow Donovaly, vyrazte na turistiku, alebo zrelaxujte vo wellnesse. VV lete i v zime sú Vesna apartmány, ako stvorené pre oddych či akciu a vďaka lokalite v strede Slovenska to máte od všadiaľ na skok. V projekte Vesna apartmány Donovaly si prídete na svoje, či už máte záujem o 1, 2 či 3-izbové apartmány s priestranným exteriérom, alebo s vlastnou záhradou či bez, existujú tu všetky varianty bývania. Taktiež poskytujeme možnosť zakúpenia parkovacieho státia v podzemnej garáži, pre bezproblémové parkovanie v každom období. V ponuke máme: - 1 izbové byty vo výmere 27 m2, - 2 izbové byty vo výmere od 50,2 do 52,2 m2, - 3 izbové byty vo výmere od 50,8 do 66,3 m2, - ku každému z bytov ponúkame možnosť zakúpenia parkovacieho státia v podzemnej garáži. Neváhajte a pre viac informácií nás kontaktujte na tč. , alebo na Začiatok stavby 2/2023 Ukončenie stavby 12/2024 Pôdorysy jednotlivých voľných apartmánov sú k dispozícii na webe:
Apartmány Ugljan - Chorvátsko
Apartmány na ostrove UGLJAN poskytujú okrem vysokého štandardu bývania, vlastného podzemného parkoviska, súkromného bazénu, možnosti posedenia na záhrade, aj množstvo ďalších benefitov. Pre našich klientov budú kompletne zariadené, od kuchynskej linky až po zariadenie kúpeľne. Apartmány sú 3 až 4 izbové v pešej dostupnosti do pár minút od mora, obchodov, reštaurácií, bankomatu alebo mnohých barov a kaviarní. Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím. Súčasťou je aj bazén pre majiteľov apartmánov. V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány. Strecha slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Terasy budú k dispozícii hneď dve nakoľko súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade. Bonusom, ktorý neodmysliteľne patrí k dovolenkovej destinácii akou je Chorvátsko, je spoločný bazén o veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88m2 a s plochou terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2. Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom a obývacia izba s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru. Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 a s plochou terasy 21 m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2. Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť pozostáva z kuchyne s jedálňou a obývacej izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z obývacej izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom. VOĽNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ: A1 4-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 407 314 €* A2 3-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 311 821 €* A3 4-IZBOVÝ APARTMÁN_1.POSCHODIE 419 272 €* B1 4-
4-izbový APARTMÁN 3E na 3.NP v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK
APARTMÁNOVÝ DOM GRÉB PARK v Poprade v blízkosti akvaparku AQUACITY INVESTUJTE do najnovšieho apartmánového projektu v meste POPRAD! Cena je uvedená bez DPH! Cena vrátane DPH je 274.217,- €. Cenník a ostatné voľné apartmány Vám radi pošleme e-mailom. Ponúkame na PREDAJ nové apartmány v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK, ktorý sa nachádza v blízkosti populárneho Aquaparku AquaCity Poprad, Národného tréningového centra Slovenského futbalového zväzu v Poprade, historickej časti mesta Spišská Sobota a Zimného štadióna s novou najmodernejšou tréningovou halou a plánovanou futbalovou halou. Okolie ponúka pokojnú, veľmi tichú lokalitu s rybníkmi, riekou Poprad, cyklistickým chodníkom, množstvom zelene s borovicovým lesíkom, kde sú skvelé možnosti pre športové aktivity a relax. Neďaleko sa nachádza aj KOLIBA, LIDL a centrum mesta je vzdialené chôdzou 10 minút. Apartmánový dom pozostáva z 5 nadzemných podlaží a 1 podzemného podlažia pre parkovacie státia. Apartmánovú časť tvorí spolu 39 apartmánov s balkónmi, príp. terasou. - 1.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové apartmány - 2.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 3.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 4.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 5.NP veľkometrážne apartmány s terasami Apartmány sa predávajú v prevedení ŠTANDARD. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou so spotrebičmi – indukčná varná doska, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnná rúra, drez, batéria, digestor. Vchodové bezpečnostné dvere, interiérové dvere so zárubňami, kvalitné vinylové podlahy. Sociálne zariadenie s vybavením – dlažba, obklad, sprchovací kút, umývadlo, WC, batérie, príprava na práčku. V apartmáne je domáci video vrátnik, vypínače, zásuvky. APARTMÁN 3E na 3.NP má podlahovú plochu 75,67 m2 + balkón 12,22 m2. Jedná sa o 4-izbový apartmán s orientáciou na juho-západ. K apartmánu je povinné si prikúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži za cenu 18.000,- Eur bez DPH, t.j. 21.600,- vrátane DPH. Predpokladaný termín začatia výstavby 2. kvartál 2022. Predpokladaný koniec výstavby 2. kvartál 2024. Spôsob FINANCOVANIA * bezplatne na 3 až 5 dní predrezervácia apartmánu * 5.000,- Eur rezervačný poplatok pri podpise Rezervačnej zmluvy * 30 % pri podpise Zmluvy o budúcej zmluve (odpočíta sa 5.000,- Eur, ktoré budú uhradené pri podpise Rezervačnej zmluvy) * 20% pri dokončení podlažia v hrubej stavbe, na ktorom sa nachádza Váš apartmán * 20 % dokončená hrubá stavba a apartmány zapísané na liste vlastníctva * 30 % po kolaudácii VÝNIMOČNÁ POLOHA Ideálny dojazd je diaľnicou D1 (exit Poprad – Východ) zo smeru Prešov alebo Žilina. GRÉB PARK sa nachádza sa iba 10 minút od medzinárodného letiska v Poprade, 5 minút od medzinárodnej železničnej a autobusovej stanice a len 15 minút autom od Vysokých Tatier – slovenských veľ
3-izbový APARTMÁN 3A na 3.NP v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK
APARTMÁNOVÝ DOM GRÉB PARK v Poprade v blízkosti akvaparku AQUACITY INVESTUJTE do najnovšieho apartmánového projektu v meste POPRAD! Cena je uvedená bez DPH! Cena vrátane DPH je 195.624,- €. Cenník a ostatné voľné apartmány Vám radi pošleme e-mailom. Ponúkame na PREDAJ nové apartmány v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK, ktorý sa nachádza v blízkosti populárneho Aquaparku AquaCity Poprad, Národného tréningového centra Slovenského futbalového zväzu v Poprade, historickej časti mesta Spišská Sobota a Zimného štadióna s novou najmodernejšou tréningovou halou a plánovanou futbalovou halou. Okolie ponúka pokojnú, veľmi tichú lokalitu s rybníkmi, riekou Poprad, cyklistickým chodníkom, množstvom zelene s borovicovým lesíkom, kde sú skvelé možnosti pre športové aktivity a relax. Neďaleko sa nachádza aj KOLIBA, LIDL a centrum mesta je vzdialené chôdzou 10 minút. Apartmánový dom pozostáva z 5 nadzemných podlaží a 1 podzemného podlažia pre parkovacie státia. Apartmánovú časť tvorí spolu 39 apartmánov s balkónmi, príp. terasou. - 1.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové apartmány - 2.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 3.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 4.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 5.NP veľkometrážne apartmány s terasami Apartmány sa predávajú v prevedení štandard – bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, podlaha vinyl, kúpeľňa s WC - obklady a dlažba, sprchovací kút, umývadlo, príprava na práčku. Štandardné vybavenie APARTMÁNOVÉHO DOMU GRÉB PAR Vám radi pošleme emailom. APARTMÁN 3A na 3.NP má podlahovú plochu 54,81 m2 + balkón 7,89 m2. Jedná sa o 3-izbový apartmán s orientáciou na juh. K apartmánu je povinné si prikúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži za cenu 18.000,- Eur bez DPH, t.j. 21.600,- vrátane DPH. Predpokladaný termín začatia výstavby jar 2022. Spôsob FINANCOVANIA * 5.000,- Eur rezervačný poplatok * do 30 % pri podpise Zmluvy o budúcej zmluve * do 70 % dokončená hrubá stavba a apartmány zapísané na liste vlastníctva * 30 % po kolaudácii VÝNIMOČNÁ POLOHA Ideálny dojazd je diaľnicou D1 (exit Poprad – Východ) zo smeru Prešov alebo Žilina. GRÉB PARK sa nachádza sa iba 10 minút od medzinárodného letiska v Poprade, 5 minút od medzinárodnej železničnej a autobusovej stanice a len 15 minút autom od Vysokých Tatier – slovenských veľhôr, ktoré sú rozlohou najmenšie na svete a tretie najvyššie v Európe. SPIŠSKÁ SOBOTA Centrum Spišskej Soboty tvorí čerstvo zrekonštruované námestie spolu so zvonicou, Mariánskym stĺpom a neskororománskym rímskokatolíckym farským kostolom svätého Juraja z roku 1273, v ktorom sa nachádza: - vyrezávaný organ z roku 1662, široký 780 cm, ktorý má 814 píšťal - 6 oltárov, z toho hlavný je od majstra Pavla z Levoče. Stojí tu aj dom, v ktorom bol ubytovaný Matej Korvín. Na jeho počesť je
1-izbový APARTMÁN 3I na 3.NP v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK
APARTMÁNOVÝ DOM GRÉB PARK INVESTUJTE do najnovšieho apartmánového projektu v meste! Cena je uvedená bez DPH! Cena vrátane DPH je 115.346,- €. Cenník a ostatné voľné apartmány Vám radi pošleme e-mailom. Ponúkame na PREDAJ nové apartmány v APARTMÁNOVOM DOME GRÉB PARK, ktorý sa nachádza v blízkosti populárneho Aquaparku AquaCity Poprad, Národného tréningového centra Slovenského futbalového zväzu v Poprade, historickej časti mesta Spišská Sobota a Zimného štadióna s novou najmodernejšou tréningovou halou a plánovanou futbalovou halou. Okolie ponúka pokojnú, veľmi tichú lokalitu s rybníkmi, riekou Poprad, cyklistickým chodníkom, množstvom zelene s borovicovým lesíkom, kde sú skvelé možnosti pre športové aktivity a relax. Neďaleko sa nachádza aj KOLIBA, LIDL a centrum mesta je vzdialené chôdzou 10 minút. Apartmánový dom pozostáva z 5 nadzemných podlaží a 1 podzemného podlažia pre parkovacie státia. Apartmánovú časť tvorí spolu 39 apartmánov s balkónmi, príp. terasou. - 1.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové apartmány - 2.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 3.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 4.NP sa nachádza šesť 3-izbových a dva 4-izbové a jeden 1-izbový apartmán - 5.NP veľkometrážne apartmány s terasami Apartmány sa predávajú v prevedení štandard – bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, podlaha vinyl, kúpeľňa s WC - obklady a dlažba, sprchovací kút, umývadlo, príprava na práčku. Štandardné vybavenie APARTMÁNOVÉHO DOMU GRÉB PAR Vám radi pošleme emailom. APARTMÁN 3I na 3.NP má podlahovú plochu 36,97 m2. Jedná sa o 1-izbový apartmán s orientáciou juh. K apartmánu je povinné si prikúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži za cenu 18.000,- Eur bez DPH, t.j. 21.600,- Eur s DPH. Predpokladaný termín začatia výstavby jar 2022. Spôsob FINANCOVANIA * 5.000,- Eur rezervačný poplatok * do 30 % pri podpise Zmluvy o budúcej zmluve * do 70 % dokončená hrubá stavba a apartmány zapísané na liste vlastníctva * 30 % po kolaudácii VÝNIMOČNÁ POLOHA Ideálny dojazd je diaľnicou D1 (exit Poprad – Východ) zo smeru Prešov alebo Žilina. GRÉB PARK sa nachádza sa iba 10 minút od medzinárodného letiska v Poprade, 5 minút od medzinárodnej železničnej a autobusovej stanice a len 15 minút autom od Vysokých Tatier – slovenských veľhôr, ktoré sú rozlohou najmenšie na svete a tretie najvyššie v Európe. SPIŠSKÁ SOBOTA Centrum Spišskej Soboty tvorí čerstvo zrekonštruované námestie spolu so zvonicou, Mariánskym stĺpom a neskororománskym rímskokatolíckym farským kostolom svätého Juraja z roku 1273, v ktorom sa nachádza: - vyrezávaný organ z roku 1662, široký 780 cm, ktorý má 814 píšťal - 6 oltárov, z toho hlavný je od majstra Pavla z Levoče. Stojí tu aj dom, v ktorom bol ubytovaný Matej Korvín. Na jeho počesť je tu vytesaná aj pamätná tabuľa. Na opačnom konci lievikovitého námest
Spectra resort, Lapta, Cyprus
Typ: 1-izbový byt Ulica: Lapta Obec: Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Nový projekt sa bude nachádzať na jednom z najmalebnejších miest východného pobrežia, medzi lesmi, horami a morom. Zároveň v blízkosti komplexu nájdete všetku potrebnú infraštruktúru pre život Vás a Vašej rodiny, keďže v blízkosti nájdete školy, škôlky, lekárne, obchody, reštaurácie a mnoho ďalšieho. Vhodné aj na investíciu, predaj, prenájom. Ku komplexu už bola položená cesta zo strany hôr, čím sa zabezpečilo dopravné spojenie s ostatnými blízkymi oblasťami. Komplex má veľmi výhodnú polohu len 1,2 km od mora (pešia vzdialenosť 20 minút) nábrežie, reštaurácie, kaviarne. Apartmány ponúknu neskutočné výhľady na more alebo hory a čo je v budúcnosti veľmi dôležité, tento výhľad zostane neobmedzený, a vždy si budete môcť vychutnať nádherné východy a západy slnka, taktiež bude výhľad na infraštruktúru komplexu. V blízkosti komplexu sa nachádza les, ktorý vám umožní cítiť maximálne spojenie s prírodou. Všetky apartmány a vily majú veľmi rozľahlé priestory s obrovskými spálňami. Areál bude mať vlastný generátor, ktorý zabezpečí nepretržitú dodávku elektriny. Infraštruktúra: Vnútorný vyhrievaný bazén Kozmetický salón Telocvičňa Herňa pre deti Trh (v komplexe) Sauna Reštaurácia Mini Aquapark Uzavretý vstup do chráneného areálu Vonkajšie bazény Typy apartmánov a víl komplexu: Štúdiové apartmány Apartmány 1+1 (celková plocha 70 m2, 2 kúpeľne) Apartmány 2+1 (každá spálňa s vlastnou kúpeľňou) Apartmány 3+1 (každá spálňa s vlastnou kúpeľňou) Apartmány s vlastnou záhradou Vily so 4 spálňami Apartmány - penthousy V cene všetkých bytov budú zahrnuté vstavané skrine na chodbách a v každej spálni, vstavané kuchynské linky a kuchynské zostavy. Strešné apartmány sú navyše klimatizované. Náklady na vily budú zahŕňať - vírivku, krb a bazén. Cena: Apartmán štúdio od 165.020€ Apartmán 1+1 Garden od 197.912€ Apartmán 1+1 Penthouse od 239.725€ Apartmán 2+1 Garden od 278.750€ Apartmán 2+1 Penthouse od 310.862€ Apartmán 3+1 Garden od 376.870€ Apartmán 3+1 Penthouse od 434.850€ Apartmán 4+1 od 980.085€ Platobný plán: 2330€ - záloha na byty 5820€ - záloha za vilu 35% - akontácia 30% - bezúročná splátka na 39 mesiacov (do prevzatia kľúčov) 35% - bezúročná splátka na 3 roky po obdržaní kľúčov Dodanie projektu - apríl 2027 Projekt je vhodný na investíciu a ďalší predaj. Postúpenie je možné po prvej platbe za nehnuteľnosť. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 70 m2 Úžitková plocha: 70 m2 Kúpeľňa: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Terasa: áno