bazár, predaj, inzercia, predám

1x plnitelna kapsula Dolce Gusto + darcek

Kategória: Kávovary

Kompatibilne so vsetkymi kavovarmi Dolce Gusto.
Nove nerozbalene, inzerat plati do zmazania.
1ks + darček naberačka zdarma - 2,8€
3ks + naberačka zdarma + darček šablonka na škoricu - 8€
5ks + naberačka a štetec na čistenie zdarma + darček šablonka na škoricu - 13€
Jedna kapsula vydrží min. 60 použití.
Môžete si ich naplniť podľa vlastnej chuti mletou kávou, kapučínom, čajom, nesquikom a pod. Po použití stačí vypláchnuť a znova naplniť.
Posielam na dobierku za 3,45€,alebo pri platbe vopred obyc. 2. triedou za 1€.
Aktuálne do zmazania.
1x plnitelna kapsula Dolce Gusto + darcek
Podobné inzeráty
Plniteľné kapsule Dolce Gusto, refill kapsula, rôzne farby
plnitelna kapsula Dolce Gusto Predám plniteľné kapsule (refill capsule, ekokapsule, kapsula plnitelna kapsula) pre Dolce Gusto kávovar. Vyrobené z kvalitného plastu, horné viečko s dierkou a obvodovým tesnením presne pre Krups Dolce Gusto kapsulové kávovary. Kapsule môžete naplniť mletou kávou podľa vášho výberu a nie ste odkázaní na klasickú obmedzenú ponuku. Cena za 1 kávu sa vám pomocou opakovane plniteľných kapsúl zníži na minimum. Oproti originálnym kapsuliam je možné tieto plniť dvojnásobnou dávkou kávy - získate silnejšiu a bohatšiu kávičku. Obvodove tesnenie, nerezove sitko, najvacsi vyber z farebnych odtienov, okamzity odber BA Ruzinov alebo zaslanie na dobierku +3 EUR Náhradné kapsule dolce gusto je možné použiť opakovane minimálne 50x -200x, kapsule sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu, a hlavne sú ekologické, namiesto jednorazového požitia a vytvárania odpadu tieto nahradia stovky kusov. Po použití jednoducho prepláchnete a kapsula je pripravená na opakované použitie. Návratnosť investície je veľmi rýchly. aktualne ceny 1ks 3 EUR 3ks 8 EUR 5ks 12 EUR doprava 3.50 EUR dobierka, alebo 1 EUR pri platbe prevodom aktualne pokial vidite inzerat, teda netreba pisat sms typu ci je to aktualne... ANO JE!
Plniteľná nerezová kapsula vhodná do Dolce Gusto
Plniteľná nerezová kapsula do Dolce Gusto kávovaru. Úplne nová, nepoužívaná. cena: 6€ + posta. Cena za 2ks 10.- eur + posta
iCafilas nerezová kapsula Dolce Gusto 2ks - káva aj mlieko
Na predaj 2ks plniteľných nerezových kapsúl pre kávovary Dolce Gusto. Jedna na kávu, drúhá na mlieko. Cena je za kus. Pôvodná cena 25e. Používanie kapsúl iCafilas v štýle Dolce Gusto je veľmi praktické a jednoduché Vyberte si svoju obľúbenú mletú kávu Kapsulu naplňte pomocou odmerky, ktorá je súčasťou balenia Uvarte si kávu a vychutnajte si ju Výhodou oproti bežne dostupným kapsulám Dolce Gusto je, že nie ste obmedzení typom, kombináciou, množstvom a tlakom a môžete si vytvoriť vlastnú kombináciu kávy, ktorá vám najviac chutí. Výhody kapsúl iCafilas Šetrné k životnému prostrediu – opakovaným používaním kapsúl iCafilas sa vyhnete zbytočnému vyhadzovaniu jednorazových kapsúl. Ušetrite – s kapsulami iCafilas môžete ušetriť až 85 % svojich bežných nákladov na kávu Ideálny darček – kapsule iCafilas potešia vašu rodinu, priateľov a všetkých milovníkov kávy a zároveň myslia na životné prostredie Zdravie na prvom mieste – sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, na rozdiel od jednorazových kapsúl neobsahujú BPA ani hliník, kapsuly sú netoxické aj pri zahrievaní materiálu. Jednoduché používanie – po použití sa kapsule ľahko umyjú v ruke alebo v umývačke riadu. Pro lepšie a dôkladnejšie čistenie môžete vykonať pomocou špeciálnej kefky, ktorá je súčasťou balenia. Funkcie: Odolnosť voči hrdzaveniu Jednoduché čistenie Odolný materiál Možno umývať v ruke a v umývačke riadu Portafilter/kávový filter pre lepšiu štruktúru a kvalitu kávy Parametre: Kapacita kávy: 8 g Vhodná hrubosť kávy: jemne/stredne/hrubo mletá Hmotnosť: 34 g
Plniteľné kapsule pre kávovary Dolce Gusto (EKO)
Ponúkam nové, nerozbalené plniteľné kapsule pre kávovary Dolce Gusto. Kompatibilné so všetkými modelmi.. Doprajte si kávu akejkoľvek značky vo svojom kávovare Nespresso, navyše za zlomok ceny originálnych kapsúl. Uvedená cena je za balenie = 3 kapsule. Jedna kapsula vydrží min. 50 použití, balenie je teda na min. 150 nápojov. V kapsulách je najlepšie používať na jemno namletú kávu, ktorá viac pení. Odskúšané mám s kávou Lavazza crema gusto. Kávu je potrebné dobre utlačiť do kapsule (podobne ako pri pákovom presse). Tiež si viete vyrobiť napríklad napenený Nesquik, kapučíno alebo čaj. + Sú to eko kapsule ktoré šetria životné prostredie + Jedna káva výjde fakt za pár centov + Kapsula vydrží cca 50 použití + Veľa spokojných užívateľov Cena - 10 eur za 3ks (1 balenie)
Darčekové balenie - 4ks kapsule Dolce Gusto
Darčekové balenie 4x kapsula Dolce Gusto + naberačka zdarma + krasna krabička so stuhou - dokolnaý darček pod vianočný stromček. Jedna kapsula vydrží min. 60 použití. Môžete si ich naplniť podľa vlastnej chuti mletou kávou, kapučínom, čajom, nesquikom a pod. Po použití stačí vypláchnuť a znova naplniť. Posielam na dobierku za 3,9€,alebo pri platbe vopred obyc. 2. triedou za 1€. Aktuálne do zmazania.
3x plnitelne kapsule Dolce Gusto + 2 darceky
Kompatibilne so vsetkymi kavovarmi Dolce Gusto. Nove nerozbalene, inzerat plati do zmazania. 1ks + darček naberačka zdarma - 2,8€ 3ks + naberačka zdarma + darček šablonka na škoricu - 8€ 5ks + naberačka a štetec na čistenie zdarma + darček šablonka na škoricu - 13€ Jedna kapsula vydrží min. 60 použití. Môžete si ich naplniť podľa vlastnej chuti mletou kávou, kapučínom, čajom, nesquikom a pod. Po použití stačí vypláchnuť a znova naplniť. Posielam na dobierku za 3,45€,alebo pri platbe vopred obyc. 2. triedou za 0,75€. Aktuálne do zmazania.