bazár, predaj, inzercia, predám

2 izb. byt s balkónom a parkovaním v štandarde - B. Kostol

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj novostavbu 2 izb. bytu s balkónom o výmere 4,61 m2 v obci Biely Kostol. Byt o rozlohe 37,26 m2 sa predáva vo vyhotovení štandard, kde budú použité kvalitné materiály, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom. Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu s výťahom.

Bytový dom Parnas v obci Biely Kostol je tvorený štyrmi podlažiami, kde nájdeme 47 bytových jednotiek.
Nachádzajú sa tu 1 až 3 izbové bytové jednotky s výmerami od 26 m2 do 51 m2. Na jednom poschodí tak nájdeme 11 až 12 bytov. Vďaka tomu je zaručená príjemná, takmer rodinná atmosféra. Každý byt na 1NP má predzáhradku.
Ku každej bytovej jednotke je k dispozícií jedno parkovacie státie za cenu 4 400 €
Kolaudácia bytového domu je naplánovaná na december 2023.

Táto lokalita poskytuje, vďaka svojej polohe, široké možnosti trávenia voľného času. Výhodou je bezprostredná blízkosť Malých Karpát, rybníka tvoreného riekou Parná, rôznych športovísk a v okolí nechýbajú ani viaceré cyklotrasy. Samozrejmosťou je občianska vybavenosť, vrátane materskej školy, reštaurácií, obchodov či kúpaliska.

Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver.
Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo.

KONTAKT NA MAKLÉRA:

Mgr. Štefánia Stillerová - , mail: stillerova@

Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
2 izb. byt s balkónom a parkovaním v štandarde - B. Kostol
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Predaj-3 izb. byt v štandarde s balkónom - B. Kostol
Ponúkame na predaj novostavbu 3 izb. bytu s balkónom o výmere 4,61 m2 v obci Biely Kostol. Byt o rozlohe 47 m2 sa predáva vo vyhotovení štandard, kde budú použité kvalitné materiály, protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom. Byt sa nachádza na 2 poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom Parnas v obci Biely Kostol je tvorený štyrmi podlažiami, kde nájdeme 47 bytových jednotiek. Nachádzajú sa tu 1 až 3 izbové bytové jednotky s výmerami od 26 m2 do 51 m2. Na jednom poschodí tak nájdeme 11 až 12 bytov. Vďaka tomu je zaručená príjemná, takmer rodinná atmosféra. Každý byt na 1NP má predzáhradku. Ku každej bytovej jednotke je k dispozícií jedno parkovacie státie za cenu 4 400 € Kolaudácia bytového domu je naplánovaná na december 2023. Táto lokalita poskytuje, vďaka svojej polohe, široké možnosti trávenia voľného času. Výhodou je bezprostredná blízkosť Malých Karpát, rybníka tvoreného riekou Parná, rôznych športovísk a v okolí nechýbajú ani viaceré cyklotrasy. Samozrejmosťou je občianska vybavenosť, vrátane materskej školy, reštaurácií, obchodov či kúpaliska. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Náš hypotekárny špecialista Vám vybaví najvýhodnejšie financovanie Vašej nehnuteľnosti. Spolupracujeme so všetkými bankami. V prípade, že hypotekárny úver budete riešiť prostredníctvom našej realitnej kancelárie, rezervačná záloha Vám bude v plnej výške vrátená ak Vám banka zamietne úver. Ohľadom ďalších informácii a obhliadky volajte na nižšie uvedené telefónne číslo. KONTAKT NA MAKLÉRA: Mgr. Štefánia Stillerová - , mail: stillerova@ Ponúknite nám vašu nehnuteľnosť. Napíšte nám telefónny kontakt na Vás a my Vám do 24 hodín zavoláme.
ORIGINÁLNY 3-izbový byt v štandarde so záhradou len na skok
SaleA váš partner v realitách Vám prináša do ponuky na predaj 3 izbový byt v obci Čierna Voda, len 8 km od Okresného mesta Galanta. Byt ,A, spodný: Originalitu si tento 3-izbový byt o rozlohe 89,31 m2 získava vlastnou záhradou (cca107m2) a oplotenou predzáhradkou (cca 23m2) , 3 parkovacími státiami. Byt je súčasťou domu s 2 bytovými jednotkami. Každý byt disponuje vlastným vstupom. BONUS! : kuchynská linka vrátane spotrebičov a v šatníku vstavaná skriňa (roldor) Byt je zariadený v štandarde, ktorý obsahuje sanitu, batérie, dlažby, dvere so zárubňami a termostaty v každej miestnosti. Okná sú plastové, vybavené interiérovými žalúziami a sieťkami. Predpokladaná réžia jedného bytu vychádza na cca 100€. Ohrev teplej vody zabezpečuje vlastný bojler. Kúrenie je elektrické podlahové regulovane termostatmi. RD s komfortnými priestrannými bytovými jednotkami vytvára príjemné a kľudné bývanie pre nastávajúcich majiteľov. Názor makléra: Byt vyčnieva spomedzi ostatných ponúk tým ,že ponúka vlastnú záhradu a vlastnú predzáhradku a je kompletne v štandarde stačí prísť a hneď bývať. Hneď naproti nehnuteľnosti sa nachádzajú potraviny, toto taktiež vnímam ako veľký benefit. Byt ,B, vrchný : 5 izbový mezonetový byt s možnosťou rozdelenia na 3-izbový byt vybavený v štandarde a 2-izbový byt , ktorý je v stave „holobyt" K tomuto bytu prislúcha taktiež záhrada cca 150m2 a 3 parkovacie miesta. Viac už o tejto nehnuteľnosti v zvlášť ponuke. Obec Čierna voda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť je vzdialená len 8 kilometrov od okresného mesta Galanta. Obec ponuka bohaté rekreačné vyžitie ako rybolov alebo kúpanie v „AQUAREA" . Taktiež prechádzky v parkoch. 3D A VIDEO prehliadku nájdete pod inzerátom alebo na našej stránke Oslovila Vás táto nehnuteľnosť? Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes. Info : bartikova@ Mojou prioritou je vaša spokojnosť. Zabezpečujeme kompletný právny servis a pomoc s financovaním a vybavením HU. S nami máte svoje nové bývanie bez starostí a za najlepších podmienok!
Jednoizbové nájomné byty v Holíči, Ulica Márie Terézie.
HRF REALITY ponúka dlhodobé bývanie, v nájomných 1-izbových bytoch, v Holíči na Ulici Márie Terézie. Ide o novostavbu bytového domu.Bytový dom je postavený vo vyššom štandarde, s parkovaním pri bytovke pre každý byt. Všetky byty majú zo slnečnej strany elektrické vonkajšie žalúzie a rekuperáciu. Vybavené sú kuchynskou linkou, digestorom, elektrickým sporákom. Kúpeľňa je so sanitou, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. V 1-izb. bytoch je sprchový kút. Každý byt má prípojku na optický internet a TV. V ponuke sú jedno-izbové byty so skutočne veľkorysou rozlohou od 48 m2 Byty od prvého poschodia sú všetky s balkónom. MAXIMÁLNA OBSADENOSŤ JE: 1 izbový byt: tri (3) osoby z toho max dve (2) dospelé osoby !!! DÔLEŽITOU PODMIENKOU PRE ZÍSKANIE PRENÁJMU JE, ABY BUDÚCI NÁJOMNÍK NEMAL DLHY V BANKOVOM A NEBANKOVOM REGISTRI, NA DAŇOVOM ÚRADE, V SOCIÁLNEJ POISŤOVNI A NEMAL EXEKUCIE !!! MESAČNÝ NÁJOM 1. Počas prvých troch kalendárnych mesiacov trvania nájmu je výška nájomného za byt za kalendárny mesiac vrátane platieb za vedľajšie plnenia (dodávka tepla, studenej a teplej vody,.) : 1 izbový byt: 200,- EUR, slovom dvesto eur 2. Po uplynutí prvých troch kalendárnych mesiacov trvania nájmu, do konca 12. mesiaca nájmu, je výška nájomného za byt za kalendárny mesiac vrátane platieb za vedľajšie plnenia (dodávka tepla, studenej a teplej vody,...) pre fyzické osoby nepatriace do Cieľovej skupiny Projektu: 1 izbový byt: 415,- EUR, slovom štyristopätnásť eur Na nájomné byty je možnosť získať čiastočnú úľavu na nájme, ak sa klient zaradí do cieľovej skupiny, ktorá takúto možnosť ponúka, a to napríklad: znevýhodnené osoby, zraniteľné osoby, nízkopríjmové osoby, osoby s potrebou mobility a adaptability atď., viac informácii Vám poskytneme v realitnej kancelárii. Výška nájomného v cieľovej skupine: 3. Po uplynutí prvých troch kalendárnych mesiacov trvania nájmu, do konca 12. mesiaca nájmu, je výška nájomného za byt za kalendárny mesiac vrátane platieb za vedľajšie plnenia (dodávka tepla, studenej a teplej vody,...) pre fyzické osoby patriace do Cieľovej skupiny Projektu 1 izbový byt: 395,- EUR, slovom tristodeväťdesiatpäť eur KAUCIA JE VO VÝŠKE: 1 izbový byt: 800,- EUR, slovom osemsto eur NÁJOMCA VSTUPUJE DO PRIAMEHO VZŤAHU S DODÁVATEĽMI ENERGIÍ A MÉDIÍ (INTERNET, TELEVÍZIA, ELEKTRINA). Tieto poplatky nie sú zarátané v nájomnom. PARKOVACIE MIESTO: Počas prvých 12-stich mesiacov nájmu, je nájomné za parkovacie státie za kalendárny mesiac vo výške 1,20 EUR, slovom jedno euro a dvadsať centov vrátane DPH. 3D VIZUALIZÁCIE BYTOV: 1-izbový byt s rohovým oknom v kuchyni 1-izbový byt Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach , , alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.
PRENAJOM  1 izb. byt z balkonom 3 poschodie z vytahom
PRENAJOM 1 izb. byt TLMAčE - LIPNIK PRENAJOM 1 izb. byt TLMAčE - LIPNIK PRENAJOM 1 izb. byt TLMAčE - LIPNIK PRENAJOM 1 izb. byt TLMAčE - LIPNIK PRENAJOM 1 izb. byt TLMAčE - LIPNIK