bazár, predaj, inzercia, predám

3-4 izb. Apartmány v Penati Golf Resort - Šajdíkové Humence

Kategória: Domy

RealityMaster ponúka exkluzívne na predaj 3 a 4 izbové Golf Apartments v prízemných apartmánových domoch v úplne novej zástavbe v žiadanej a svetovo známej lokalite areálu Penati Golf Resort pri obci Šajdíkové Humence.

Moderné apartmány majú zastavanú plochu 108m2 a úžitkovú plochou 91m2. Pred každým apartmánom sú 2 parkovacie miesta, a z obývacej izby a spálne prístupná terasa cca 25m2. 

Jendopodlažný apartmánový dom s kombinovanou plochou a sedlovou strechou je postavený z obvodových a priečkových SIP panelov 170 a 110mm. Dom je zateplený EPS polystyrénom. Vykurovanie je podlahové, elektrické. V každom apartmánovom dome sa nachádzajú iba 3 apartmány s rôznou dispozíciou:

Apartmán A - 4 izbový, 3 samostatné spálne (90,13m2 + terasa 25m2)
Apartmán B - 3 izbový s garážou (90,13m2 + terasa 25m2)(na fotografiách a 3D obhliadke) 
Apartmán C - 3 izbový s veľkou obývacou miestnosťou 46m2 (91,10m2 + terasa 25m2)
ďalšie apartmány vo výstavbe
Dispozícia apartmánu je jednoduchá a príjemne vyriešená. Vchod nás dovedie do vstupnej haly, chodby vedúcej až do zadnej časti domu. V chodbe je priestranná vstavaná skriňa, vstup do izieb / garáže a samostatného WC. Chodba nás ďalej dovedie do dominantnej dennej časti domu – do kuchyne spojenej s obývačkou s vysokým stropom. Miestnosť je presvetlená veľkým oknom a dverami vedúcimi na terasu. Z obývačky sa dostaneme do priestrannej kúpeľne a hlavnej spálne s výhľadom na terasu.

3D prehliadka: a VYBAVENIE
Apartmány sa predávajú kompletne dokončené a zariadené NA KĽÚČ 335.000 EUR s DPH a províziou.

Zateplenie EPS, plastové/hliníkové okná s izolačným trojsklom + vonkajšie elektrické hliníkové žalúzie, fasáda, rozvody vody a elektriny, teplovodné podlahové kúrenie, omietky, potery, biela maľovka. Vonku zhotovené parkovacie státia so zámkovou dlažbou pre 2 autá, za apartmánom vydláždená terasa s drevenou pergolou, vyrovnaný pozemok.

Obklady, dlažby, sanita – WC, sprchový kút, vypínače a svietidlá, kuchynská linka na mieru, vstavané skrine na mieru, interiérové dvere, dekorácie, závesy.
Kuchyňa - kompletné vybavenie kuchyne vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, indukčná varná doska, umývačka riadu), digestor, jedálenský stôl na mieru, stoličky. Kúpeľňa - kompletne zariadená vrátane podsvieteného LED zrkadla. Obývačka - TV, sedačka, konferenčný stolík. Spálňa -  posteľ. nočné stolíky.



LOKALITA

Penati Golf Resort je na Slovensku ojedinelý projekt, ktorý pribudol na mape špičkových golfových rezortov v strednej Európe. Prvý areál u nás rozlohou na ploche 217 hektárov a vlastnosťami splní očakávania širokého spektra golfistov a golfových priaznivcov. Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúkne pestré možnosti na relax, aktívny oddych...

Celý inzerát:
3-4 izb. Apartmány v Penati Golf Resort - Šajdíkové Humence
Podobné inzeráty
Predaj Rodinné domy 3izb , Penati Golf Resort Šajdíkove Hume
RE/MAX ponúka v areáli Penati Golf Resort na predaj rodinné domy v projekte ŠAJDÍKY GREEN APARTMENTS v obci Šajdíkove Humence, v dobre známej a obľúbenej lokalite golfového strediska Penati Golf Resort. Kolaudácia prebehla -júl 2021 ŠAJDÍKY Green Apartments je výnimočný projekt v blízkosti najkvalitnejších golfových ihrísko na Slovensku, ktoré získali aj niekoľko medzinárodných ocenení a navštevuje ich čoraz viac hráčov zo zahraničia. Férové ceny, ideálna poloha a optimálne vybavenie. To najlepšie vystihuje charakter 10-tich rodinných domov projektu ŠAJDÍKY Green Apartments. Rodinné domy sú navrhnuté tak, aby splnili všetko čo Vy a Vaše rodiny potrebujete POZEMOK: - výmera 305 m2 - rovinatý - terénne úpravy HOLODOM: - ekologická stavba + vegetačná strecha- tehla - vegetačná strecha - omietky, 2x biely náter - plastové okna - bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere - podlahové el. kúrenie DISPOZÍCIA rodinného domu v projekte ŠAJDÍKY Green Apartments: - zádverie 4,23 m2 - chodba 2,62 m2 - šatník 5,36 m2 - WC 1,80 m2 - kúpeľňa 5,07 m2 - kuchyňa. 9,05 m2 - obývacia izba 23,11 m2 - izba. 13,13 m2 - izba 10,75 m2 - parkovanie golfový vozík 6,38 m2 - terasa 13,20 Cena kompletného zariadeného domu v nadštandarde je 290 000€ bez DPH VÝHODY DOMU - parkovacia plocha pre 2 autá - garáž určená pre golfový vozík - za doplatok tri voliteľné štandardy - novostavba - potok za domom VÝHODY - Penati Golf Resort - veľkometrážny - lokalita - novostavba - golfové ihrisko - parkovanie - cyklotrasy - jazdiareň - reštaurácie - jazero DOBRÁ INVESTÍCIA S MOŽNOSŤOU ZHODNOTENIA - Golfový klub Penati neposkytuje dostatočné možnosti ubytovania. Rodinné domy budú ako hotelové izby s možnosťou ubytovať jednej alebo viac osôb. PRENÁJOM PREVÁDZKA SLUŽBY - Našim klientom budeme poskytovať kompletný balíček služieb od bookingu - vypĺňania kapacít cez upratovanie interiérov aj exteriérov až po bežnú údržbu objektu a okolia - Naša odmena za služby je vypočítaná ako podiel z tržieb, ktoré pre vlastníka nehnuteľnosti zabezpečíme jej prevádzkou. Sme teda na jednej lodi a máme motiváciu na dosiahnutí vyšších tržieb. Ceny prenájmu sa budú dohadovať s každým klientom osobne pretože bude záležať na vybavenosti rodinného domu. VLASTNÍCTVO BEZ PROBLÉMOV S ÚDRŽBOU - Pre majiteľov, ktorý chcú rodinné domy využívať len pre seba alebo ho prevádzkovať priamo bez možnosti jednorazového alebo pravidelného zabezpečovania potrebných služieb. Majitelia tak vždy prídu do pripraveného a čistého rodinného domu. Prostredníctvom správcovskej spoločnosti ponúkame voliteľné pravidelné služby: - upratovanie - kosenie - odstraňovanie porúch a o a opravy. - jedinou povinnosťou každého majiteľa je podieľať sa na údržbe spoločných priestorov a zelene. Posledné 4 voľné A0
Rekračný dom pri Penati Golf Resort - Šajdíkove Humence
Rekreačná vilka s možným odpočtom DPH AstonReal ponúka na predaj rekreačnú vilku v blízkosti krásneho a lukratívneho Penati Golf Resort v Šajdíkových Humenciach. Dom má veľkú vstupnú chodbu (zväčšenú než pôvodne na projektu) cez ktorú je vstavaná skriňa s dostatkom úložného priestoru. Veľká otvorená kuchyňa s rohovou linkou, ktorá je vybavená všetkými spotrebičmi je spojená s obývaciu časťou, z ktorej je vstup na veľkú terasu za domom, kde sa nachádza virivka pre 4 osoby. Dom má dve samostatné spálne, z ktorej jedna má taktiež vstup na túto zadnú terasu. Infra kúrenie je po celom dome, na všetkých oknách sú vonkajšie elektrické žalúzie, kamerový a zabezpečovací systém je samozrejmosťou. Dom má vlastnú garáž na golfové autíčko, ktoré dostáva klient ako BONUS k domu. Tento golfový rezort sa nachádza 10 km od Senice a hodinu cesty autom z Bratislavy. Veľký dopyt do tohto moderného športu a vysoké nájmy v golfových rezortoch sa javí ako veľmi zaujímavá investícia. DISPOZÍCIA - zádverie - kuchyňa - kúpeľňa - terasa - WC - obývacia izba - 2x spálňa - garáž pre golfové autíčko Cena domu so zariadením 291.000,- € s DPH. K rekreačnej vilke od nás kupujúci dostáva ako BONUS golfové autíčko Clubcar ! .. a POZOR! .. ešte jeden bonus! Whirlpool pre 4 osoby v cene !!! KONTAKT: Počet izieb: 3 Obytná plocha: 82m² Celková rozloha: 285m² Rozloha pozemku: 285m² Úžitková plocha: 82m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: nie Terasa: áno Pivnica: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: A Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Investuj v projekte Lomnice Resort
Byť členom sa oplatí! Staňte sa súčasťou projektu Lomnice Resort a využite investičné výhody tohto členstva: Na zhodnotenie svojej investície využite členstvo "Partner", ktoré ponúka možnosť investovať sumu 200.000 € alebo 250.000 € s fixným ročným zhodnotením 6 - 8% p.a po dobu 3 až 5 rokov. Okrem iného sa automaticky stávate aktívnym členom Lomnice Resort a máte možnosť využiť pobyt v jednej z chatiek so službami členstva štandard 4 krát ročne na 3 noci so službami členstva Štandard. Viac o projekte a jeho vízii: Radi trávite čas na chate, ale momentálne neuvažujete nad jej kúpou? Projekt Lomnice resort prichádza s jednoduchým riešením! Krátkodobý, sezónny či dlhodobý prenájom jedného z dvoch typov rekreačných chatiek vo Veľkej Lomnici je jedinečným konceptom. V uzatvorenom areáli sa spolu nachádza 33 ubytovacích jednotiek z toho k predaju slúži len 13 z nich. Zvyšných 20 Sólo chatiek a Dvojchatiek bude slúžiť výhradne k prenájmu pre členov Lomnice Resort. Staňte sa členom Lomnice Resort a využívajte tak naplno všetky dostupné služby, ktoré areál ponúka. Možnosti sú neobmedzené a Vy sami si môžete určiť do akej miery chcete/nechcete služby areálu využívať. Pre váš maximálny komfort recepcia 24/7, wellness, všeobecný lekár, doprava, ohniská, altánky, workout zóny, komunitné záhradky, multifunkčné ihrisko, detské exteriérové prvky, či autonabíjačky, to všetko spolu na jednom mieste. Stačí si vybrať dĺžku prenájmu, stať sa členom Lomnice resort a využívať služby naplno! Našou víziou je vytvoriť miesto, kde budete chcieť zostať navždy. Miesto, kde bude o vás vždy postarané. Miesto, kde si môžete užiť čerstvý vzduch, turistiku, relax aj čas s rodinou a priateľmi naozaj naplno, pretože všetky každodenné povinnosti a potreby za Vás vybavíme my. Či už je to starostlivosť o záhradu,chatku alebo pokojne aj celú domácnosť. Domov je tam, kde sú Tatry. Ozvite sa nám už dnes na tel. čísle , alebo mailom na lomniceresort@ Chceš kúpiť rekreačnú chatku? Navštív Chceš sa stať členom Lomnice Resort a prenajať si jednu z chatiek? stlač "mám záujem" vpravo hore a vypíš nám nezáväzný formulár s tvojimi požiadavkami. Pri spustení prenájmu chatiek ťa budeme informovať medzi prvými. Aktuálne informácie nájdete tiež na FB/Lomnice Resort alebo na IG/lomnice_resort
Zachovalý 4 izbový rodinný dom v meste Šaštín Stráže
Directreal Fair - Skalica Exkluzívne predáme zachovalý 4 izbový rodinný dom v meste Šaštín Stráže, časť Stráže. Dom je v pôvodnom stave postavený na rovinatom pozemku o celkovej výmere 599 m2. Dispozične pozostáva z jedného podzemného podlažia, jedného nadzemného podlažia a v časti povalového priestoru je obytné podkrovie. V podzemnom podlaží je chodba, práčovňa, domáca dielňa, sklady a kotolňa. V prvom nadzemnom podlaží je vstupné závetrie, zádverie, chodba, 3 izby, kuchyňa, komora, kúpelňa s WC, a schodisko. V podkroví je jedna izba a chodba. Okná v kuchyni, obývačke a v zádverí boli vymenené za plastové, ostatné sú pôvodné drevené s prefabrikovanými parapetmi terazzo (mramor). Dom je napojený na všetky IS, elektrina, voda, plyn, možnosť vykurovať dom aj krbovými kachľami. Je zachovalý, pre nenáročných je ihneď obývateľný. Strešná krytina na dome bola menená cca v roku 2005. Vo dvore sa nachádza garáž so skladom a malá udiareň, záhrada, v ktorej je studňa, ktorá slúži na zavlažovanie záhrady. Je tu možnosť parkovania viacero áut - pred domom, vo dvore i v garáži. V blízkosti cca 180 m od domu sa nachádzajú potraviny a autobusová zastávka, a asi 120 m od domu Škola a škôlka, v meste je kompletná občianska vybavenosť na juhozápadnom okraji Šaštína sa nachádza 5 jazier po ťažbe piesku v Rekreačnom stredisku Gazárka, južne od baziliky sa nachádzajú 2 rybníky, ktoré slúžili na chov rýb. Mesto Šaštín je známe pútnické miesto, ktoré ukrýva klenot kultúry – unikátny chrám Bazilika Sedembolestnej Panny Márie. Asi 15 km od Šaštína sa nachádza Penati Golf Resort Šajdíkove Humence V prípade akýchkoľvek ďalších informácií, alebo obhliadky ma neváhajte kontaktovať. *** Cena je znížená z pôvodnej 154.500,- € na 144.500,- € *** pri vážnom záujme je možná dohoda *** Dom je možné kúpiť aj na hypotekárny úver, ktorý Vám vieme sprostredkovať za najvýhodnejších podmienok na trhu. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 270 Plocha obytnej časti m2: 100 Výmera pozemku m2: 599 Zastavaná plocha m2: 125 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: 17x35 Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1969 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Žumpa, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Golf Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Stanová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Miroslav Černý m.cerny@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fair Adresa: Potočná 14, 909 01, Skalica
RODINNÁ VILA V PENATI GOLF RESORT, POZEMOK, 374M2, okr. SENI
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj nádhernú, kompletne zariadenú trojpodlažnú rodinnú vilu, ktorá Vám ponúkne luxusné víkendové aj celoročné bývanie v pokojnom prostredí. PENATI GOLF RESORT pri Senici je známym top golfovým ihriskom s uzavretou obytnou zónou, novostavbami, jazierkami, zdravým LESOM a v neposlednom rade vynikajúcou dostupnosťou. OBROVSKÝ BENEFIT JE UZAVRETÝ A STRÁŽENÝ AREÁL - VSTUP NA BEZPEČNOSTNÚ KARTU DISPOZÍCIA: 1.NP- priestranná vstupná chodba so vstavanou skriňou, technická miestnosť pri vstupe, odkladací priestor pod schodami, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, vlastné mólo s prístupom priamo k jazeru, schodisko 2.NP- schodisko, chodba, kúpeľňa s veľkou vaňou a WC, šatník, izba ÁTRIUM - priestranná izba s luxusným presklením - rozloha pozemku: 374 m2 - zastavaná plocha: 91 m2 - obytná plocha vily: 180 m2 + terasy + veľké mólo 6x4m - 4 vlastné parkovacie miesta priamo pred vilou INŽINIERSKE SIETE: - elektrina, voda, kanalizácia VYKUROVANIE A ZABEZPEČENIE: - elektrické podlahové DEVI - okruhové - vila klimatizovaná - zásobník na ohrev vody 1200l - centrálny vysavač ELECTROLUX - ALARM - kamerový systém - optický internet - inteligentná domácnosť INFORMÁCIE O NEHNUTEĽNOSTI: - murovaná stavba - YTONG LAMBDA 37,5cm - vonkajší drevený obklad - strecha /strešná krytina a plech/ - vnútorné zateplenie + sadrokartón - stropy znížené sadrokartónom s bodovým osvetlením - plastové okná s elektrickými vonkajšími žalúziami - celý interiér spolu dokonale harmonizuje - svetlé, prírodné farby - drevené interiérové dvere a obložky - v priestrannej vstupnej chodbe vstavaný šatník na mieru - podlahy na prízemí z keramickej dlažby - na poschodiach vinylové podlahy + vinylový obklad - priestranná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi BEKO /elektrická rúra, indukčná varná doska, umývačka riadu, digestor/, americká chladnička s mrazničkou BEKO, granitový drez - luxusné sklenené schodiská do druhého podlažia aj átria DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - závlahový systém - na terase predpríprava na saunu alevo vírivku - terasové dosky WPC - zámková dlažba v okolí vily - pri dome aj menšia okrasná záhradka - obrovské mólo s terasovými doskami s priamym vstupom do jazera Interiér nasleduje aktuálne dizajnové trendy - ponúka otvorenú dispozíciu, veľké okná orientované priamo k jazeru, všetko za použitia kvalitných a nadštandardných materiálov. LOKALITA: Areál obklopený zdravým lesom, kde si milovníci zdravého životného štýlu a chuti športovať prídu na svoje. Okrem golfu môžete využiť multifunkčné ihrisko, jazero na člnkovanie, rybolov či čoraz obľúbenejší paddleobard. Na Slovensku je to ojedinelý projekt, ktorý pribudol na mape špičkových golfových rezortov v strednej Európe. Vyrástol na Záhorí, pri meste Senica, uprostred borovicových lesov, na pôd
VILKA V PENATI GOLF RESORT, POZEMOK, 405M2, okr. SENICA
Ponúkame na predaj nádhernú, kompletne zariadenú vilku, ktorá Vám ponúkne luxusné víkendové aj celoročné bývanie v pokojnom prostredí. PENATI GOLF RESORT pri Senici je známym top golfovým ihriskom s uzavretou obytnou zónou, novostavbami, jazierkami, zdravým LESOM a v neposlednom rade vynikajúcou dostupnosťou. OBROVSKÝ BENEFIT JE UZAVRETÝ A STRÁŽENÝ AREÁL. VILKA NA NAJKRAJŠOM MIESTE V KOMPLEXE DISPOZÍCIA: 1.NP- vstupná chodba, technická miestnosť pred vstupom do interiéru, odkladací priestor pod schodami, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu a krásnou presklennou terasou, vlastné mólo s prístupom priamo k jazeru, schodisko, úložný priestor, 2.NP- schodisko, chodba, kúpeľňa s veľkou vaňou a WC, dve samostatné izby - rozloha pozemku: 405 m2 - zastavaná plocha: 107 m2 - obytná plocha vilky: 96 m2 + terasy o výmere 23,27 m2 + sklad - novostavba daná do užívania v r. 2015 - vlastné parkovacie miesta priamo pred vilkou - murovaná stavba - vonkajší drevený obklad - v interiéri krásny drevený obklad stien - indické jablko - terasa aj mólo obložené terasovými doskami zn. Grenadeck - Terasso - celý interiér spolu dokonale harmonizuje - svetlé, prírodné farby - v priestoroch je položená drevená plávajúca podlaha Wintex - jablko - elektrické vykurovanie - optický internet - ALARM - kuchynská linka so spomaleným dovieraním a vstavanými spotrebičmi zn. BOSCH - vstavaná chladnička, elektrická rúra, vstavaná mikrovlnná rúra, elektrická varná doska, digestor Interiér nasleduje aktuálne dizajnové trendy - ponúka otvorenú dispozíciu, veľké okná orientované priamo k jazeru, všetko za použitia kvalitných a nadštandardných materiálov. LOKALITA: Areál obklopený zdravým lesom, kde si milovníci zdravého životného štýlu a chuti športovať prídu na svoje. Okrem golfu môžete využiť multifunkčné ihrisko, jazero na člnkovanie, rybolov či čoraz obľúbenejší paddleobard. Na Slovensku je to ojedinelý projekt, ktorý pribudol na mape špičkových golfových rezortov v strednej Európe. Vyrástol na Záhorí, pri meste Senica, uprostred borovicových lesov, na pôde posiatej bielymi piesočnými dunami. Prvý areál u nás, ktorý svojou neobvyklou rozlohou na ploche 217 hektárov a vlastnosťami splní očakávania širokého spektra golfistov a golfových priaznivcov. Investícia do realizácie celého projektu dosiahne 20 miliónov Eur. Okrem 36-jamkového golfového rezortu svetových parametrov ponúkne pestré možnosti na relax, aktívny oddych a na kvalitné trávenie voľného času. V zelenej oáze v dotyku s ihriskami vyrástla rekreačná oblasť s ponukou komfortných rekreačných viliek pri jazere. Neopakovateľnou scenériou areálu a rozmanitosťou aktivít sa golfový rezort stáva protipólom unavujúcej dynamike života. Zelená oáza v prekrásnej krajine s veľkým jazerom obklopeným slnečnými plážami a romantickými zákutiami poskytne dokonalý zážitok. Stáva sa skutočným rajom pre aktívnych hráčov golfu aj