bazár, predaj, inzercia, predám

3 izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov, Jaltská

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Jaltská
Obec: Košice-Dargovských hrdinov

Na predaj 3-izbový byt prážškého typu s loggiou a krásnym výhľadom na celé Košice na Jaltskej ulici, Košice - Dargovských hrdinov. Orientácia bytu: V-Z

Byt má výmeru 70m2 + plocha loggie (7m2)
Nachádza sa na 8. poschodí z 8 v kompletne zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome, s novým výťahom.

Dispozícia:

Byt tvoria tri obytné miestnosti, kuchyňa, kúpeľňa s WC, chodba a predsieň, v schodišti má komoru a v podzemnom podlaží pivnicu.

Byt je po vykonaných rekonštrukciách:
- zmena dispozície, výmena bytového jadra
- výmena podlahy v celom byte
- nové stierky v celom byte
- výmena radiátorov v celom byte
- výmena okien
- nové vstavané skrine (spálňa, detská izba, chodba)
- nová vešiaková stena + botník v predsieni
- menený sadrokartónový strop + bodové svetlá
- nová dlažba v predsieni
- nové dvierka k stúpačke
- nový elektrický radiátor v kúpeľni
- menené spotrebiče (práčka, sušička, mikrovlnná rúra, umývačka riadu) 

Stav:
Byt je po kompletnej rekonštrukcii a predáva sa kompletne zariadený.
Použité materiály a zariadenia sú vo vyššom štandarde. Byt je vybavený klimatizáciou.
Kúrenie je centrálne. V kúpeľni a wc je podlahové kúrenie. Byt disponuje bezpečnostnými dverami značky Hi Sec. Obytný dom je zateplený. Parkovanie je verejné.

Lokalita:
Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, lekáreň, poliklinika, pošta, polícia, obchody, škola, škôlka, kostol a iné.
Dobrý prístup ku mestskej hromadnej autobusovej a cestnej doprave a s veľmi dobrým prístupom do centra do 10min autom alebo 15min autobusom.

Byt je voľný od novembra, po dohode je možné uvoľnenie bytu aj skôr.

 

Cena je 180 000 eur + provízia realitnej kancelárie.

Provízia zahŕňa kompletné právne poradenstvo , vyhotovenie všetkých zmlúv spojené s predajom nehnuteľnosti , uhradenie katastrálneho poplatku pri vkladaní kúpnych zmlúv na kataster , vyhotovenie preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme pomôcť aj pri vybavovaní hypotekárneho úveru.

Kontakt:
Róbert Tóth

 

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: po rekonštrukcii
Celková plocha: 70 m2
Úžitková plocha: 70 m2
3 izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov, Jaltská
Podobné inzeráty
" ZĽAVA " 2 izbový byt Košice - Dargovských hrdinov, Exnárov
Typ: 2-izbový byt Ulica: Exnárova Obec: Košice-Dargovských hrdinov Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 2 izbový byt v mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov na Exnárovej ulici. Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome na 5 poschodí z ôsmich s novým výťahom. Bytový dom je obklopený lesíkom, nachádza sa na tichom mieste bez hluku z rušných cestných komunikácii s parkoviskom pred bytovým domom. Orientácia bytu je V/J. Byt disponuje vstupnou chodbou, kúpeľňou a samostatným WC, kuchyňou z ktorej je prechod do mizby a druhou izbou, do ktorej je vstup y izby aj z chodby . Byt je v pôvodnom stave s plastovými oknami. Obľúbený rozľahlý byt umožňuje rekonštrukciu podľa vlastnej potreby so zmenou dispozície. byt disponuje loggiou orientovanou na Juh a pivničným priestorom. Občianska vybavenosť je na veľmi dobrej úrovni v okolí bytového domu, je tu v okolí aj veľa zelene. Neváhajte s kúpou a prispôsobte si svoj nový byt podľa seba. byt je vhodný pre mladé rodiny na štart alebo aj pre rodičov, ktorý už nepotrebujú veľký byt. Pri cenách veľkých bytov a pri súčasných úrokových sadzbách v bankách je to ideálna voľba. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 63 m2 Úžitková plocha: 58 m2 Zastavaná plocha: 58 m2 Poschodie: 5 Loggia plocha: 5 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
Na predaj 2 izbový byt, 40m2, Južná strana, Košice III
2-izbový byt na predaj v lokalite Košice - mestská časť Dargovských hrdinov v časti Dargovských hrdinov, Košice FLEGRA COMFORT REALITYponúka na predaj 2izbový byt, obklopený zeleňou, v bytovom komplexe Južná strana (sídlisko Dargovských hrdinov- Košice III), s výborným cestným napojením na centrum mesta len pár minút od AUPARKU. Celková výmera bytu je 40m2, orientovaný na Juh, 2. poschodie Popis bytu: - Obývacia izba je spojená s kuchyňou - Podlahy sú plávajúce, - Na stenách sú cementovo vápenaté omietky, s bielym náterom - Okná sú biele plastové - V kúpeľni a WC sú keramické obklady a podlahy, sprchovací kút, umývadlo, WC - Vchodové dvere sú dubové- protipožiane - Na spoločnej chodbe je kobka- na odkladanie vecí (namiesto pivnice) o výmere 1,5m2 - Na prízemí je spoločná kočikáreň - Vykurovanie je riešené spoločnou kotolňou- plyn, elektronická regulácia je v každom byte samostatne, aj merače - Byt je v osobnom vlastníctve, kolaudovaný v roku 2013 Byt je možné v prípade záujmu kúpiť aj so zariadením ( chladnička, manželská posteľ a stavaná skriňa v spálni) K bytu je k dispozícii a možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie státie, rovno pri bytovom dome, za doplatok 15000,- Eur ( možná dohoda na cene).
Na predaj 2 izbový byt, 54m2, Južná strana, Košice III
2-izbový byt na predaj v lokalite Košice - mestská časť Dargovských hrdinov v časti Dargovských hrdinov, Košice FLEGRA COMFORT REALITYponúka na predaj 2izbový HOLOBYT, obklopený zeleňou, v bytovom komplexe Južná strana (sídlisko Dargovských hrdinov- Košice III), s výborným cestným napojením na centrum mesta len pár minút od AUPARKU. Celková výmera bytu je 54m2, orientovaný na Západ, bezbariérový prístup, prízemie- z jednej strany, zo strany izieb hlavné okná- sú vysoko nad zemou- pod domom sú garáže. Popis bytu: - V obývacej izbe spojenej s kuchyňou sú prípojky a príprava na kuchynskú linku, rozvody TV a internet - Podlahy sú vystierkované, pripravené na položenie plávajúcej podlahy a doladenie interiérových dverí s oblôžkovou zárubňou - Na stenách sú cementovo vápenaté omietky - Okná sú biele plastové - V kúpeľni a WC sú keramické obklady a podlahy, vaňa, umývadlo, WC je samostatné, vetracie okná - Vchodové dvere sú dubové- protipožiané - Vykurovanie je riešené spoločnou kotolňou- plyn, elektronická regulácia je v každom byte samostatne, aj merače - Byt je v osobnom vlastníctve, kolaudovaný v roku 2013 K bytu je k dispozícii a možnosť dokúpiť vonkajšie parkovacie státie, rovno pri bytovom dome, za doplatok 15000,- Eur ( možná dohoda na cene).
Rezervovaný Na PREDAJ 1,5 izbový byt na sídlisku Dargovských
Realitná kancelária H&PARTNERS Vám exkluzívne ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku Dargovských hrdinov ZÁKLADNÉ ÚDAJE O NEHNUTEĽNOSTI: Lokalita: Jaltská, Dargovských hrdinov – Furča Dispozícia: 1,5 izbový byt Úžitková plocha bytu: 40 m2 + 6 m2 lodžia Orientácia bytu: Z Poschodie: 2. poschodie DISPOZIČNE RIEŠENIE BYTU : Vstupná chodba – vstavaná skriňa, kúpeľňa s toaletou, obývacia izba s kuchyňou, spálňa – vstavaná skriňa POPIS BYTU: Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: vymenené plastové okná, murované jadro s novou sanitou a sprchovacím kútom, nová plávajúca podlaha, dlažba, kuchynská linka na mieru so vstavanou indukčnou varnou doskou, elektrickou rúrou, digestorom a umývačkou riadu, bezpečnostné vchodové dvere, znížene stropy, nové omietky, nové interiérové dvere, nová elektroinštalácia POPIS BYTOVÉHO DOMU: Bytový dom je zateplený a zrekonštruovaný mesačné náklady bytu 100 € CENA A PLATBA: cena bytu: 100.000,- Eur platba: možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (bezplatne Vám pomôžeme s jeho vybavením) v cene je zahrnuté vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK. POPIS OKOLIA: V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť
2 izbový byt Koľice - Dargovských hrdinov, ulica Povst. Česk
Typ: 2-izbový byt Ulica: Povstania českého ľudu Obec: Košice-Dargovských hrdinov Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 2 izbový byt v mestskej časti Košice - dargovských hrdinov na ulici Povstania %Ceského ľudu. Byt sa nachádza v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome na 4 poschodí z ôsmich. V byte bola cca pred 7 rokmi kompletná rekonštrukcia vrátana elektroinštalácie, vody, odpadu, murovaného bytového jadra, kuchynská linka, obklady, dlažby, stierky. K bytu prislúcha pivničný priestor a balkón. Orientácia bytu je SV/JV. Byt disponuje dvoma veľkými samostatnými izbami, rozľahlou kuchyňou, chodbou a kúpeľňou a WC. Občianska vybavenosť je v okolí bytového domu na veľmi dobrej úrovni. Cena nehnuteľnosti je bez  provízie realitnej kancelárie, ktorá je vo výške 3 % z ceny bytu a  zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 63 m2 Úžitková plocha: 58 m2 Zastavaná plocha: 58 m2 Poschodie: 4 Loggia: nie Počet podlaží: 8 Počet izieb: 2 Plocha balkóna: 5 m2 Balkón: áno Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Garáž: nie Inžinierske siete: áno Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
1-izbový byt, Krosnianska ulica, Košice-Dargovských hrdinov
Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj 1- izbový bezbariérový byt s výhľadom na mesto, nachádzajúci sa na Krosnianskej ulici na sídlisku Dargovských hrdinov (Furča) v Košiciach. Byt je z kategórie väčší jednoizbový, situovaný v zaoblenom juhozápadnom rohu na prízemí domu. Pozostáva z predsiene prechádzajúcej do otvoreného denného priestoru tvoreného obývacou izbou a kuchyňou. Z časti obývacej izby medzi predsieňou a chodbou do kúpeľne vznikla priečkou oddelená spálňa so šatníkovou skriňou. Na prízemí bytového domu pri byte sa nachádza aj pivnica oddelená plechovými stenami. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Krosnianska ulica, Košice – Dargovských hrdinov Dispozícia: 1 - izbový byt Úžitková plocha bytu: 48,44 m2 Pivnica: 2,35m2 Poschodie: 1/7 Orientácia: Juhozápad DISPOZÍCIA BYTU: predsieň, obývacia miestnosť s kuchyňou, oddelené spálňa so šatníkovou skriňou, kúpeľňa s toaletou, pivnica POPIS BYTU: • Plastové okná • Plávajúca podlaha, dlažba • Kompletná rekonštrukcia • Bezpečnostné vchodové dvere POPIS BYTOVÉHO DOMU: • Bytový dom daný do užívania v roku 2005 • Vo vchode sa nachádza 18 bytov a jeden nebytový priestor • Bytový dom je napojený na elektriku, vodovod, kanalizáciu, plyn (vlastná plynová kotolňa), optické káble. • Výťah, parkovacie státia, skladovacie priestory, nebytové priestory • Stavba domu: betónový základ, tehlové murivo, okná plastové zasklenné tepelnoizolačným dvojskom POPIS OKOLIA: V okolí sa nachádza plná občianska vybavenosť: škôlka, škola, obchod, zdravotnícke zariadenie, služby, pošta, MHD, kaviareň, reštaurácia, ihrisko pre deti priamo pri bytovom dome a park neďaleko bytového domu. V blízkosti sa nachádza aj obľúbený Lesopark Furča. Mesačné náklady: Náklady pre 2 osoby sú 150 EUR. Na byt je vypracovaný znalecký posudok vo výške 128.695,45 EUR Videoprehliadka: Kúpu bytu je možné realizovať v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý Vám bezplatne vybavíme priamo v našej kancelárii. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.