bazár, predaj, inzercia, predám

4 izbový apartmán na prenájom – Balaton – Siófok

Kategória: Chalupy

Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na prenájom zariadený 4 izbový apartmán, ktorý je súčasťou dvojdomu, v tichej časti mesta Siófok, v pešej dostupnosti od jazera Balaton.

V apartmáne nájdeme obývačku a tri spálne, kúpeľňu, kuchyňu. K dispozícii je terasa a vlastná záhrada. Apartmán vznikol rozdelením pôvodného rodinného domu na dve časti, pričom v druhej časti domu býva vlastník nehnuteľnosti, preto počas Vašej dovolenky na Balatone budete mať zabezpečený nerušený pokoj.

Pre dohodnutie rezervácie a pre viac informácií nás prosím kontaktuje na čísle uvedenom nižšie.

Apartmán sa prenajíma ako celok (4 izby) za cenu 132 EUR (50.000 HUF) / noc. Táto cena platí pre maximálne 5 osôb. V prípade ďalších osôb sa pripočítava príplatok 27 EUR (10.000 HUF) na osobu.

Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 380 HUF). Cena v domácej mene je 50.000 HUF / noc. Ku konečnej cene je potrebné pripočítať províziu kancelárie Home 4 Life s. r. o. vo výške 120 EUR, ktorá zahŕňa aj tlmočenie.

Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
4 izbový apartmán na prenájom – Balaton – Siófok
Podobné inzeráty
Apartmán Donovaly - prenájom
Apartmán na Donovaloch na prenájom za 80€ Prenajmen apartmán na Donovaloch na rekreáciu a víkendový pobyt. Apartmán je vhodný pre 4 osoby. Je vybavený kuchynským kútom, zvlášť je wc a kupelka so sprchovým kútom. V prípaade záujmu píste, volajte. Cena za cely apartman je variabilny ( zalezi od obdobia) cca od 80€/noc. Minimalne 2 noci.
Apartmány na prenájom v Drnave
Typ: Chata Ulica: Drnava Obec: Drnava Ponúkame Vám apartmán na prenájom v malebnej obci Drnava 15 km od hlavného ťahu Košice – Zvolen . Apartmánový dom sa nachádza v tichej oblasti obklopenej prírodou s výhľadom na pohorie Soroška vhodný na trvalé bývanie, ale aj ako víkendové bývanie . Apartmán je vo veľkosti 100 m² s balkónom. Pozostáva z kuchyne s jedálenskou časťou , spálňou a obývacou izbou, kúpeľňou s toaletou a samostatnou toaletou. Apartmán sa prenajíma spolu so zariadením.      Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 2 Balkón: áno - 1 Kúpeľňa: sprchovací kút Parkovanie: áno Zariadenie: zariadený
Domček pri Rajeckých Tepliciach
Dobrý deň, ponúkame na prenájom domček pri Rajeckých Tepliciach s dvomi samostatnými apartmánmi. Jeden apartmán má tri spálne, je vhodný pre max.6 osôb, druhý apartmán má jednu spálňu, vhodný pre dve osoby+ dieťa. Domček je na kopci s krásnym výhľadom. Cena väčšieho apartmánu je 120,-/noc, menší apartmán 70,-/noc. V okolí je veľa možností na turistiku, cyklistiku, hubárčenie. Kúpele Afrodita sú 1.2km od nás. V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č. Ingrid
Chata na prenájom Zemplinská Šírava
Chata na prenájom Zemplínská Šírava Chata sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka- Lúč v vzdialenosti asi 20m od vodnej plochy. Samotná chata pozostáva z troch podlaží, pričom k dispozícii je len prenájom horného poschodia so samostatným vchodom. Vonkajšok tvoria parkovacie miesta pred chatou a spodne sedenie pod altánkom s možnosťou grilovania, spolu s trávnatou plochou, bazénom so solárnym ohrevom Samotný horný apartmán je plne vybavený s výhľadom na Zemplínsku šíravu. Disponuje troma samotnými izbami z ktorých dve máju vlastné lodžie. Tretia lodžia je s terasovým sedením výstupom z obývačky v ktorej je rozkladacia pohovka a veľký jedálenský osemmiestny stol. Tiež sa tam nachádza otvorená kuchyňa so spotrebičmi. V apartmáne je kúpeľňa s wc a sprchovacím kútom ako aj samotná miestnosť s wc. Obývačka je vybavená televízorom, so satelitným pripojením, rádiom. Pripojenie k internetu a WIFI siete. Dve izby sú s manželskými posteľami. V jednej je aj prenosná detská postieľka. V tretej izbe sú samostatné dve postele a jedna pohovka. Maximálna kapacita je osem osob. Celý apartmán je klimatizovaný. Týždňové turnusy: Nástup od nedele o 16:00 do ďalšej nedele do 10:00 Mimo sezóny, ubytovanie minimálne dve noci. Uprednostnenie rodín s deťmi Stravovanie : Vlastné, v bufetoch rýchleho občerstvenia alebo v blízkych reštauráciach. V blízkosti sa nachádzajú, reštaurácie, bufety a stánky rýchleho občerstvenia, nákupne stredisko. okolie: Hipocentrum, amfiteáter, lodný prístav s možnosťou absolvovania okružnej plavby loďou, požičovňa vodných bicyklov a člnkov, športový areál s tenisovými kurtmi, volejbalovým ihriskom a basketbalovým ihriskom, minigolf, detský areál. Okolie poskytuje množstvo turistických chodníkov, relaxu pri vode, vodných športov, športového vyžitia v športovom areáli... platné do zmazania
Chata Domaša Poľany/Monika s vírivkou ubytovanie
Novopostavené moderné plne vybavené apartmány na Domaši, blízko vody. Každý apartmán má súkromnú kaďu k dispozicii za doplatok. 7 miestny apartmán - 2 izby, kuchyňa, obývačka, kúpeľňa, súkromná vírivá kúpacia kaďa 10 miestny apartmán - 3 izby, obývačka, kuchyňa, kúpeľňa, vonkajšia kuchyňa, súkromná kaďa a sauna. Pekné prostredie v prírode. Možnosť využiť rekreačné poukazy. voľné termíny LETO 2023 viac info
Apartmán Beauty Tatry
Ponúkam apartmán na strávenie Vašej dovolenky vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na tatranské štíty. Nachádza sa pod Starým Smokovcom, má plne zariadenú kuchyňu, spálňu a obývačku. Spĺňa nároky až pre 6 osôb. K dispozícii je wifi, tv, mikrovlnka, kávovar, detská postieľka a bezplatné parkovisko. Cena je za celý apartmán za noc. V prípade týždenných pobytov cena dohodou. Min 3 noci.