bazár, predaj, inzercia, predám

4 izbový starší rodinný dom vchodný aj ako víkendový dom

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj 4 izbový starší rodinný dom vo Veľkom Blahove 3 km od Dunajskej Stredy. Dom je postavený na menšom pozemku 442 m2. Odporúčam na trvalé bývanie alebo na víkendový dom. Dom vyžiada rekonštrukciu. Okná sú plastové bielej farby, vchodové a interiérové dvere sú pôvodné, podlaha drevené parkety a dlažba, kúrenie ústredné plynové na radiátory len teraz sa kúri s tuhým palivom na kachle nakoľko plynový kotol je odpojený. Na pozemku je elektrika na 220/380 kV, verejná voda, vlastná studňa a žumpa . Dom ešte nie je napojený na kanalizáciu v dedine teraz dokončia posledné úpravy.

Dispozičné riešenie domu:
-predsieň, detská izba, hosťovská izba, spálňa, obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa, technická miestnosť, úložný priestor, vstup na povalu
Mesačné náklady sú len 100,- EUR na mesiac.
CENA: 105.000,- EUR

Ak Vás moja ponuka zapáčila neváhajte a kontaktujte ma na číslo:

Realitná kancelária - Directreal Comfort Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:
- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

!!! NOVINKA!!! Našim klientom ponúkame doplnkové služby za prijateľné ceny a to: sťahovanie, menšie rekonštrukčné práce, údržbu nehnuteľnosti vrátane maľovania stien, upratovanie, opravu, montáž a demontáž zariadení.
4 izbový starší rodinný dom vchodný aj  ako víkendový dom
Podobné inzeráty
Ponúkame na predaj dom s prírodným prameňom - Rakaca
Ponúkame Vám na predaj rodinný víkendový dom s prírodným prameňom pri jazere Rakaca v obci Szalonna - Maďarsko ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Szalonna - Maďarsko Predmet: rodinný víkendový dom  Počet izieb: 7 izieb a miestnosti Stav: zachovalý pôvodný stav Zastavaná plocha domu: 150 m2 Úžitková plocha domu: 90 m2 Priemyselná časť domu: 85 m2 Veľkosť pozemku: 1000 m2 Inžinierske siete: všetky siete Kúrenie: plynovým kotlom a krbom KONŠTRUKCIA DOMU: Konštrukcia: kváder/tehla Strecha: rovná - plech POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA:  Víkendový dom: Prízemie: 1x izba, kuchyňa s jedálňou, technická miestnosť Medzipodlažie: kúpeľňa s WC 1.Poschodie: 1x izba a terasa Prírodný prameň: Nehnuteľnosť je rozdelená na 2 časti. Prvú časť tvorí víkendový rodinný dom. Druhú časť tvorí plnička prírodného prameňa. Plnička prírodnej vody: Prízemie: 4 miestnosti, šatňa a kúpeľňa s WC 1.Poschodie: 1x kancelária POPIS DOMU: - rodinný dom nachádzajúci sa v radovej zástavbe domov - možnosti vlastnej realizácie - v izbách je keramická dlažba a laminátová podlaha - okná a dvere sú drevené - terasa - mierne svahovitý pozemok, kompletne oplotený - vstup na pozemok je z asfaltovej komunikácie cez kovovú vstupnú bránu POPIS PLNIČKA PRÍRODNÉHO PRAMEŇA: - plnička prírodného prameňa má samostatný vstup z asfaltovej komunikácie cez kovovú vstupnú bránu - miestnosti sú pripravené na okamžité spustenie prevádzky - v cene sú aj všetky stroje na vykonanie tejto činnosti - do roku 2026 je vydané povolanie na čerpanie z tohto zdroja - názov vodného zdroja je ,, föld kincsei ,, ( klenot zeme ) - momentálne tento prameň nie je využívaný a vyteká do prírody - táto prevádzka distribuovala vodu aj na Slovensku LOKALITA A OKOLIE: - obec Szalonna sa nachádza 25 km od harničného priechodu Hosťovce - dom sa nachádza v lukratívnej časti jazera Rakaca - Szalonna - tichá a kľudná lokalita - parkovanie pred domom a vo dvore - bezproblémoví susedia  - pamiatky v okolí: kaštieľ v obci Edelény, vyhliadková veža v obci Szendrő, jaskynný komplex Aggtelek, múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete Szinpetri, malebná obec Jósvafő s morským okom, cykloturistika, hubárčenie, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, kozia farma, možnosť jazdy na koňoch. Prírodné pramene s kvalitnou vodou, lokalita s výbornými klimatickými podmienkami, pre prirodzenú liečbu s hornými dýchacími problémami. V obci Teresztenye sa nachádza voľný chov koní a somárov v Národnom parku.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NEVÁHAJTE  Predám starší 4 izb. rd na rekonštrukciu v obci T
Hľadáte starší rodinný dom neďaleko od Dunajskej Stredy ? Ak ÁNO, táto nehnuteľnosť je ako stvorená pre Vás ! Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. z poverenia majiteľky nehnuteľnosti ponúka na predaj starší 4 izbový rodinný dom v obci Topoľníky s úžitkovou výmerou cca 110 m2, ktorý disponuje v oplotenom pozemku vo výmere 1072 m2 s rozmermi cca 65 m x 16 m . K RD prislúcha aj záhrada s výmerou 1985 m2 čo v prípade záujmu je možnosť aj dokúpiť. Rodinný dom je čiastočne podpivničený / cca 5 m2 /, ktorý je využívaný momentálne ako odkladacia miestnosť. RD bol postavený v roku 1964 z klasickej tehly. Dom je v pôvodnom ale udržiavanom stave, všetko plne funkčné a prístup má k RD je po asfaltovej ceste. Dom hľadá majiteľa, ktorý by využil väčšiu rozlohu domu s možnosťou kompletnej rekonštrukcie podľa svojich predstáv, je tu tiež možnosť využitia dvoch hospodárskych budov na chov zvierat a v neposlednom rade využitie veľkej úžitkovej záhrady, alebo sa budúci majiteľ rozhodne podstaviť si tu nový dom. Dvere sú pôvodné drevené. Okná sú tiež pôvodné dvojité drevené s vonkajšou žalúziou. Podlaha je dlažba, drevené parkety a linoleum. Rodinný dom je napojený na IS : plyn, obecná voda a elektrinu / 230-400V/ . Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom napojeným na radiátory. Sedlová strecha. Strešná krytina škridla. Dá sa využiť aj pochôdznu povalu ako odkladací priestor. Na pozemku je vlastná studňa na polievanie. Vnútorný dvor poskytuje dostatok miesta na parkovanie za bránou. Vchod do domu je z dvoch strán. K domu patrí aj garáž - slúžiaca ako skladový priestor. RD je v osobnom vlastníctve, kúpou je podľa dohody, bez tiarch. Je vhodný na rekonštrukciu za účelom modernizácie alebo zriadenia vidieckeho sídla. Pozemok je oplotený a z dvoch strán má priamych susedov. Dispozičné riešenie: - predsieň - toaleta - 3 x obývačka - spálňa - 2 x špajza - kúpeľňa s vaňou - kuchyňa Odporúčam hlavne pre tých, ktorý chcú rekonštrukciu urobiť podľa vlastných predstáv, dom môžete využiť aj ako víkendový dom. Rodinný dom má výbornú dispozíciu pre rodinku s deťmi a svojou polohou vytvára maximálne súkromie s bezpečnú zónu pre hry Vašich detí. Ak zvažujete kúpu rodinného domu, ktorý je vhodný na rekonštrukciu podľa svojich predstáv tak v tom prípade táto ponuka je stvorená pre Vás. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť : + môžete prerobiť podľa svojich predstáv + bezproblémové parkovanie + garáž + krb + výborná občianska vybavenosť + príjazdová cesta /asfalt/ + slušní susedia + rovinatý pozemok + dom je bez tiarch a voľný ihneď Veľkým plusom je poloha pozemku, ktorý sa nachádza v kľudnej časti obce sa aj v príjemnom prostredí, ideálne miesto aj pre ľudí so vzťahom k prírode s množstvom príležitostí na trávenie voľného času. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Obec Topoľníky leží 16 k
Starší rodinný dom v Kapinciach
SHARK REAL ponúka na predaj starší rodinný dom so slnečným pozemkom v Kapinciach. Rodinný dom sa nachádza na pozemku o výmere 1478 m2, je tu plynová prípojka, elektrina, studňa. Dispozícia domu pozostáva z dvoch izieb a kuchyne. Rodinný dom je vhodný na rekonštrukciu ako víkendový dom alebo ako chalupa. Pozemok je oplotený a svojou šírkou ponúka ideálny pozemok aj na stavbu rodinného domu. Kapince je obec blízko obce Malé Zálužie vzdialené od Nitry 17 km. Z obce sa dostanete na štyri svetové strany, je ohraničená z dvoch strán vodnými tokmi , Radošinkou a Trhovišťským potokom, svojim rázom krajiny ponúka nerušené vidiecke bývanie v lone malebnej prírody. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť : + Možnosť rekonštrukcie na chalupu, víkendový dom... + Priestranný pozemok.... + Malebná príroda.... + Malá obec.... + Dobrí susedia.... Cena nehnuteľnosti : 78 750 eur Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu hajnalova@
Rodinný dom pri Lučenci-vhodný aj ako víkendový dom
Zvažujete kúpu rodinného domu alebo hľadáte víkendový dom ?? V tom prípade si pozrite aj aktuálnu ponuku !! Ponúkame Vám na predaj prízemný rodinný dom v obci Ľuboreč, len pár kilometrov od okresného mesta Lučenec. Ide o prízemný rodinný dom, v ktorom prebehla čiastočná rekonštrukcia. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s wc, miestnosti s kuchynským kútikom a so špajzou a jednej obytnej miestnosti. V kúpeľni je k dispozícii murovaný sprchovací kút, wc. V celom dome sú menené plastové okná, je vymenená strecha a zrenovovaná kúpeľňa, nová elektroinštalácia. V podkroví je možnosť dorobenia ďalšej izby. Výmera parcely je 238 m2, s možnosťou odkúpenia pozemku pred aj za domom. Dom je aj vďaka svojej polohe vhodný nie len na trvalé bývanie, ale aj ako víkendový domček, aj vďaka neďalekej vodnej nádrži, ktorá priláka milovníkov rybolovu a aj vďaka peknej prírode, ktorú ocenia všetci prírodní nadšenci (cyklistika, hubárčenie a pod..). Kompletný právny a hyp.servis Vám zabezpečíme úplne zadarmo !!
Dom na predaj vo vinárskej obci Bodrogkisfalud, Maďarsko
RODINNÝ ALEBO VÍKENDOVÝ DOM V SEDLIACKOM ŠTÝLE V TICHEJ ULICI OBCE BODROGKISFALUD Podlahová plocha: 62 m2 TICHÉ PROSTREDIE, KRÁSNA OBEC Na predaj sa ponúka 2-izbový rodinný dom v tichej časti obce Bodrogkisfalud, v župe Borsod-Abaúj-Zemplén. Tento dom s verandou je murovaný z kameňa a nepálených tehál, krytý pálenou škridlou. Okenice sú starého typu, ale plnia svoju funkciu. Nehnuteľnosť má 2 izby, kúpeľňu a stolovaciu miestnosť. Pokračovaním domu, ako SAMOSTATNÁ STAVEBNÁ ČASŤ bola vybudovaný sklad, ktorú je inak možné využiť na rozšírenie čistej obytnej plochy domu. Naviac je tu samostatná letná kuchyňa, v ktorej bola vybudovaná kuchyňa a ďalšia krytá miestnosť. Voda, plyn a elektrina sú zavedené, v nehnuteľnosti sú prakticky všetky inžinierske siete. Ak požadujeme útulné vykurovanie, máme k dispozícii 2 komíny, na ktoré sa dajú napojiť kachle. Aktuálne je dom vykurovaný je plynovým konvektorom. Nehnuteľnosť sa vyznačuje pomerne veľkými priestormi. Pokiaľ ide o podlahy, sú tu použité staré mozaikové dlaždice, steny sú vymaľované. Na dvore je vŕtaná studňa a fantastická vínna pivnica. Pozemok nie je veľmi veľký, ale zato je riadne oplotený. Pred domom tečie malý potôčik, cez ktorý sa dostaneme na pozemok. Odporúčam ako rodinný dom, rekreačný dom, víkendový dom, ideálny vzhľadom na danosti okolia. Zoznam izieb: Izba: 25,12 m2 Izba: 14,83 m2 Izba: 12,65 m2 Veranda: 11,31 m2 Rozšíriteľná miestnosť: 36 m2 Základné parametre: Mesto: 3917 Bodrogkisfalud Typ transakcie: Predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Podlahová plocha: 62 m2 Počet izieb: 2 Rok výstavby: 1960 Možnosť nasťahovania: ihneď Plocha pozemku: 700 m2 Stav: Priemerný stav Pohodlie: Veľmi pohodlné Kúrenie: plyn + alternatívne Vnútorná výška: menej ako 3 metre WC a kúpeľňa: V jednej miestnosti Terasa: 11 m2 Pohľad: Pohľad na ulicu, Pohľad do dvora Orientácia: západ, východ Parkovanie je zahrnuté v cene: Áno Extra: Nízke energie, Suterén, Bez ťarchy