bazár, predaj, inzercia, predám

5 izbový rodinný dom v tichej lokalite obce Špačince na

Kategória: Domy

Zachovalý dvojpodlažný rodinný dom s piatimi izbami, obývateľnou hospodárskou budovou na 4,5 a pozemku v Špačinciach. Dom bol postavený v 1967 roku z pálenej tehly a nachádza sa na pozemku o rozmeroch 14 m šírka a 33 m dĺžka. Má dve podlažia a je čiastočne podpivničený. V roku 2015 prebehla na dome výmena plastových okien, inak je v pôvodnom stave. Súčasťou pozemku je aj hospodárska budova o rozmeroch 7 m x 4 m, ktorá je tiež podpivničená. Keďže hospodárska budova má pochôdzne aj jedno podlažie a disponuje elektrinou a plynom, jej využitie môže byť všestranné od letnej kuchynky po plnohodnotný hosťovský domček.

Dispozícia prízemia: vstupná predsieň. chodba, tri nepriechodné izby, kuchyňa so špajzou a východom na terasu, kúpeľňa s vaňou, WC
Dispozícia 2. NP : chodba, nepriechodná izba smerom do ulice s balkónom, nepriechodná izba smerom do dvora s veľkým balkónom, tri povali a každá s vlastným vchodom.
Dispozícia suterénu: kotolňa, pivnica, garáž

IS: Dom je napojený na všetky inžinierske siete, elektrika 220/380, plyn, kanalizácia, obecný vodovod a studňa ktorá je napojená na vodáreň umiestnenú v pivnici domu.

Občianska vybavenosť obce Špačince: Materská škola, základná škola, vysoká škola, lekár, zubár, veterinár, lekáreň, potraviny, reštaurácie a mnoho iných služieb.
Vzdialenosť od miest: Trnava 5 km, Piešťany 30 km, Galanta 35 km, Nitra 45 km, Bratislava 55 km.

Obytná plocha: 160 m2
Plocha parcely: 450 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: verejná kanalizácia
Voda: studňa a vodovod
Kúrenie: ústredné-plynové
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 1967
Rok poslednej rekonštrukcie: 2015
5 izbový rodinný dom v tichej lokalite obce Špačince na
Podobné inzeráty
5 izbový Výnimočný Rodinný dom Špačince
VÝNIMOČNÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU, DVOMI PIVNICAMI A S VEĽKORYSÝM POZEMKOM, KTORÝ PONÚKA MNOŽSTVO NÁPADOV AKO S NÍM NALOŽIŤ! RK Zafir Vám ponúka na predaj veľmi zaujímavý 5 izbový rodinný dom aj s garážou vo vyhľadávanej obci Špačince. Tento dom má úžitkovú plochu 153 m2 , ktorý je postavený na veľkorysom pozemku o výmere 1570 m2. Nachádza sa tu veľký dvor, kde je možné parkovať až 3 autami. Garáž má výmeru 25 m2. Veľmi prijateľné mesačné náklady na bývanie, len cca 150 eur. (vzhľadom k tomu, že je to poschodový dom) Atmosféra domu je unikátna, hneď ako vojdete na pozemok. Je tu dostatok súkromia, nakoľko by ste mali suseda len z jednej strany. Nachádza sa tu kopec zelene, stromov, kríkov a ovocných stromov. Dom je po veľmi precíznej a vkusnej kompletnej rekonštrukcii z roku 2015, čo zahŕňa nové rozvody, obvodové múry, izolácia, strecha, kotol Baxi, okná, interiér a mnoho iného . V roku 2014 sa menil vzhľad domu a pristavilo sa úplne nové podlažie . Malá úprava interiéru v roku 2018. Obe brány na diaľkové ovládanie , predpríprava na kamerový systém . IS: voda, kanalizácia , elektrina, plyn Dispozícia domu: Prízemie - vstupná chodba - spojovacia hala - kúpeľňa s WC a s vaňou - kuchyňa s jedálenským kútom - obývacia miestnosť - 2 samostatné izby - pivnica -letná kuchyňa s kôlňou Poschodie ( novostavba) - chodba - kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a vaňou - 2 samostatné izby - lodžia Na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova s krbovými kachlami, ktorá ponúka množstvo využití, napr. altánok, sauna, zimná záhrada, príp dielňa. Milovníci vína si tu nájdu útulnú vinotéku. Tento dom s unikátnym pozemkom má veľký potenciál a je vhodný pre všetkých, ktorí sú kreatívni ,fantázii medze nekladú a budujú si rodinné zázemie . Je tu možnosť rozdelenia pozemku na dva . Pozrite si videoobhliadku domu tu > VÝHODY DOMU: -vkusná a neutrálna rekonštrukcia domu, kde si viete dozariaďovať podľa svojich predstáv -garáž, 2 pivnice a špajza -skoro na konci ulice -sused len z jednej strany (súkromie na záhrade) -veľký pozemok obklopený stromami, ktorý viete využiť či už na podnikanie alebo pre vlastný pôžitok -parkovanie vo dvore až 3 autami, taktiež vedľa domu -vyhľadávaná obec Špačince (5km od Trnavy) Obec Špačince je len 5 km od Trnava,  stále sa rozrastá a ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa tu škola, škôlka, pošta, lekáreň, 2x potraviny, záhradníctvo Hadzima , kaviareň atd . Rodinný dom sa predáva komplet zariadený, príp podľa dohody.  Odporúčam vidieť ! Cena nehnuteľnosti je dohodou po zvážení daných okolností. Ak Vás tento dom zaujal a túžite objavovať jeho ďalšie tajomstvá, rada sa s Vami stretnem na obhliadke. Kontaktujte ma mailom  alebo telefonicky Beata Peterkova .
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Moderná, kompletne vybavená 4-izbová novostavba v obci Špači
Ponúkame na predaj modernú novostavbu rodinného domu v novovybudovanej štvrti v obci Špačince s výbornou dostupnosťou do mesta Trnava. Dom stojí na pozemku s výmerou 441 m2. Jeho zastavaná plocha je 159 m2 a obytná plocha je 129 m2. Jedná sa o 4-izbový rodinný dom s výborným dispozičným riešením. V dome sa nachádzajú tri nepriechodné spálne a priestranná obývacia izba čiastočne prepojená s kuchynským kútom s východom na terasu. Dve zo spálni  a obývacia izba majú francúzske okná orientované do dvora, vďaka čomu pôsobia príjemným vzdušným dojmom. Ďalej v dome nájdete priestrannú kúpeľňu s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou a ďalšiu toaletu prepojenú s technickou miestnosťou. Súčasťou domu je aj veľká garáž so vstupom priamo do domu. Pred domom sú k dispozícii tri parkovacie miesta. Dom je postavený z keramických tvárnic a zateplený fasádnym polystyrénom s hrúbkou 160 mm. Moderný vzhľad domu dopĺňa biela a antracitová vonkajšia omietka zladená so štýlovým kamenným obkladom. Všetky okná sú plastové trojsklá v kombinácii antracitovej farby v exteriéri a bielej farby v interiéri domu. V dome sú použité kvalitné obklady a sanita. Vnútorné omietky sú sadrové. Dom bude odovzdaný s dokončenými interiérovými dverami v bielom prevedení s čiernym kovaním. V dome je tiež predpríprava na vonkajšie elektrické žalúzie. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým podlahovým kúrením. Je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia). Pozemok je rovinatý a vedie k nemu asfaltová príjazdová cesta. Z troch strán je oplotený. Okolie domu, terasa a parkovacie miesta pred domom sú vyložené zámkovou dlažbou. Dom sa nachádza v príjemnej novšej, no z veľkej časti dobudovanej štvrti s novostavbami na okraji obce Špačince, ktorá sa nachádza len 5 km od Trnavy s dobrou dostupnosťou na mestský obchvat. Obec Špačince disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete základnú školu, materskú škôlku, poštu, reštauráciu a potraviny. Ak hľadáte priestranný rodinný dom s kvalitným spracovaním v tichom prostredí bez ďalších veľkých úprav, radi Vám dohodneme obhliadku. Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@, tel.: 0915 831 163 Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 389 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.
RD Špačince - prízemie možnosť kaviarne, poschodie byt
Realitná kancelária Slovakia Properties vám ponúka na predaj nehnuteľnosť ako zaujímavú investičnú príležitosť. V exkluzívnom zastúpení majiteľa novostavbu dvojpodlažného rodinného domu v obci Špačince v okrese Trnava. Naša ponuka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, len 5 minút autom od Trnavy a s veľmi dobrým napojením na diaľničný obchvat. Obec Špačince ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - materská škola základná škola, potraviny, pošta, lekáreň, zdravotné stredisko, veterinárna ambulancia. Nehnuteľnosť je situovaná v peknej a príjemnej novovybudovanej lokalite rodinných domov hneď vedľa detského ihriska s preliezkami. Je to ideálna lokalita pre prevádzkovanie kaviarne, nakoľko takáto prevádzka v obci chýba a je žiadaná. Pozemok má výmeru spolu 418 m2, zastavaná plocha je 106 m2. Prízemie je funkčne a priestorovo prispôsobené prevádzkovaniu kaviarne, poschodie tvorí 3 izbovú bytovú jednotku. V galérii sa nachádzajú vizualizácie kaviarne a časti bytovej jednotky. Na liste vlastníctva evidované ako rodinný dom s kaviarňou, pre potreby hypotekárneho úveru je možné vykonať zmenu na len rodinný dom. Pred budovou sa nachádza niekoľko parkovacích miest. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS, je skolaudovaná. Optický internet. Kúrenie je zabezpečené kvalitným plynovým kotlom na každom podlaží s teplovodným podlahovým vykurovaním.  DISPOZÍCIA prízemia: vstupná chodba, toalety, kuchynka, technická miestnosť, sklad, veľký priestor na sedenie s barom, veľké okná ktoré sa dajú otvoriť a v lete prepojiť s vonkajšou časťou terasy. DISPOZÍCIA poschodia: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, 2 izby, samostatné WC, kúpeľňa. Nehnuteľnosť je vo vlastníctve fyzickej osoby. Naše odporúčanie: ideálna nehnuteľnosť na podnikateľské účely, ale aj na bývanie. Dom sa dá stavebne prispôsobiť a vytvoriť tak rodinný dom bez kaviarne. Výborný pomer lokalita/ cena/ kvalita stavby. Radi vám zodpovieme viac otázok a privítame na osobnej obhliadke, ktorú je možné vopred si dohotnúť na uvedenom telefónnom čísle: 0911 33 55 00.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
4 izbový dom na Záhorí - v tichej lokalite Záhorskej Vsi
Na predaj: 4 izbový rodinný dom v obci Záhorská Ves (28 km od BA, 15 km od MA), 3-podlažný dom s úžitkovou plochou 186 m2 a s výmerou pozemku 759 m2. DISPOZÍCIA DOMU: Rodinný dom je samostatná polovica dvojdomu s 3 nadzemnými podlažiami (pôdorysy domu máte priložené): * poschodie: 2 samostatné izby, obývačka s malou kúpeľňou (sprcha) a s východom na balkón, samostatné WC, chodba * prízemie: chodba tvaru L, obývačka s krbom, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s komorou a s východom na balkón * suterén: garáž, dielňa a kotolňa, letná kuchyňa, sklad, komora. POPIS DOMU: Rodinný dom je precízna murovaná stavba s obvodovými múrmi hrúbky 40 cm (kvádre) a 15 cm priečkami (tehly), ktorá bola postavená v roku 1974. Osadený je plastovými oknami s izolačným dvojsklom, interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Podlahu pokrýva dlážkovina, v kúpeľniach, na schodoch, v chodbách a na balkónoch je položená keramická dlažba, na vnútorných stenách sú omietky. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na plynový kotol POROTHERM a romantický krb v obývačke na prízemí. Teplú úžitkovú vodu zabezpečuje 80 l elektrický bojler. V kuchynskej linke je zabudovaný plynový sporák a digestor. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, plyn, elektrinu 220/380 V a žumpu. Naviac má aj vlastnú studňu, ktorá má pripojené rozvody na polievanie celého pozemku. Dom stojí na rovinatom pozemku s výmerou 759 m2. Výhodná východo-západná orientácia vám zabezpečí dostatok slnečných lúčov po celý deň. Dom je bez tiarch a okamžite k dispozícii. LOKALITA DOMU: Dom sa nachádza v tichej lokalite obce, ale zároveň len na skok do jej centra. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - materskú školu, základnú školu so športovým areálom, zdravotné stredisko, dom seniorov, kostol, dom kultúry, poštu, potraviny. Leží na brehu rieky Moravy, a tak okrem turistiky a cykloturistiky môžete pestovať vodné športy a rybolov. Ak je primeraná výška vodnej hladiny, tak sa kompou môžete preplaviť do susedného Rakúska. A pozor - kompa je pre domácich úplne zadarmo! Obec leží na hranici Slovenska a Rakúska. Do okresného mesta Malacky so všetkými jeho službami to máte len 15 km, do Bratislavy 28 km, a to autom alebo autobusom. CENA ZA PREDAJ DOMU: 178 000 € (dohoda) --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ak hľadáte nový domov v kľudnej lokalite, tak mi zavolajte na a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Aby vás nepredbehol niekto iný...