bazár, predaj, inzercia, predám

5i RD - tichá lokalita Šišov - veľký pozemok - EXKLUZÍVNE

Kategória: Domy

Ak chcete vybudovať pre svoju rodinu pohodový domov v tichom prostredí s veľkým pozemkom a s rýchlym prístupom do okolitých miest, poďte sa pozrieť na tento rodinný dom.
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS
Na predaj je zaujímavý 5 izbový rodinný dom v obci Šišov s úžitkovou plochou priblizne 150 metrov štvorcových s pozemkom takmer 30 árov.

Situovaný je v tichej - neprejazdnej ulici s nádherným pozemkom, ktorý poskytuje dostatok priestoru na uskutočnenie voľnočasových aktivít, záhradkarčenia, vybudovania sadu a asi všetkého, čo si človek dokáže predstaviť.

Je veľmi mierne svahovitý a atmosféra na pozemku je veľmi pokojná.

Rodinný dom je v pôvodnom stave, vybudovaný bol v roku 1969 z kvádre a čiastočne z pálenej tehly a dispozične pozostáva zo zádverie, veľkej chodby, 5 obytných izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne s toaletou a je čiastočne podpivničený. V kombinácii s rozsiahlym pozemkom sa jedná o nehnuteľnosť s veľkým potenciálom.

Vykurovanie je zabezpečené pomocou ústredného kúrenia a plynového kotla( z roku 2005). Možnosť v rámci pivnice napojiť na kotol na pevné palivo.

Inžinierske siete: plyn, elektrika, vodovod ako aj vlastná kopaná studňa s hĺbkou 11 metrov(potreba len sfunkčniť)

Obec okrem dobrej dostupnosti do okolitých miest - Partizánskeho, Topoľčian a Bánoviec poskytuje veľmi dobrú občiansku vybavenosť vrátane predajní potravín, parku aj lekárov, lekáreň, školu a škôlku.

Neváhajte ma kontaktovať na čísle pre obhliadku domu - rád Vám predstavím toto veľmi príjemné miesto.





Kúpna cena je konečná a je SCHVÁLENÁ MAJITEĽOM NEHNUTEĽNOSTI. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky za zmluvy, poplatky na katastri(vklad vlastníckeho práva - nie záložných zmlúv) a overenie podpisov. Kupujúci neplatí našej realitnej kancelárii nič naviac. V prípade záujmu o obhliadku, alebo o ďalšie informácie Vám radi odpoviem na telefónnom čísle .

Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov na vizitke priloženej nižšie.

Teším sa na stretnutie s Vami

s pozdravom

Ing. Jozef Miksa, RSc.

miksa.jozef@
reality@
miksa@

5i RD - tichá lokalita Šišov - veľký pozemok - EXKLUZÍVNE
Podobné inzeráty
Na predaj NOVOSTAVBA Šišov s pozemkom 700m2
MaVinn - reality Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj krásnu NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu v obci Šišov, okres Bánovce nad Bebravou. Stavba sa stojí na rovinatom pozemku o rozlohe 700m² s úžitkovou plochou domu 100m² a zastavanou plochou 133m². Dispozičné riešenie domu tvorí: Hlavný vstup je z bočnej strany domu a tvorí ho priestranná vstupná chodba cez ktorú sa prechádza na ľavo do obytnej časti - dennej zóny - veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou 37m². V obývacej časti je príprava na KRB a predchádza sa z nej na terasu má výmeru 20m² a je prekrytá strechou. V zadnej časti domu s výstupom na terasu sa nachádza aj spálňa 13,5m², ktorá má vlastnú kúpeľňu s WC. Strednú časť domu tvorí chodba a druhá kúpeľňa (sprchový kút a WC), technická miestnosť a tretie samostatné WC. V prednej časti domu - od ulice sú dve samostatné detské izby každá má 13m². Novostavba je postavená z Ytong tvárnic, krytina je použitá betónová Bramac, plastové okná majú profil Salamander 3 sklo. Podlahy sú odizolované 15 cm tvrdeným polystyrénom. Strop je zateplený fúkanou izoláciou a zaklopený sadrokartónom. Zateplenie fasády je riešené 15 cm polystyrénom a silikónovou fasádnou omietkou aj s okrasným kameňom. Povala je pochôdzna s úžitkovou plochou 20 m². Vykurovanie je zabezpečené cez podlahové kúrenie vodné s plynovým kotlom a zásobníkom na teplú vodu. Použitý druh kolta sa dá prepnúť aj na elektriku a v prípade potreby kúriť a ohrievať vodu elektrikou. Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete voda, elektrika, plyn a odpad je riešený žumpou 12m³. Stavba je aktuálne dokončená ako vidieť na fotkách a obsahuje ešte prípravu na video vrátnik, rozvody TV a internet v každej miestnosti a príprava na klimatizáciu V cene je zahrnuté oplotenie pozemku pletivom so základovým múrikom, ale predný plot nebude zrealizovaný– už je na výbere a predstave nového vlastníka. Pozemok je vyrovnaný, bez spevnených plôch. Autor projektu domu je PROmiprojekt, s.r.o. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať. Možnosť kúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý pomôžem vybaviť a sprostredkovať. Ing. Marianna Pečovská realitný a úverový poradca M: E: pecovska@ MaVinn s.r.o. reality a financie WEB:
EXKLUZÍVNE  rodinný dom, 6i, trojpodlažný, CHMEĽOVEC
Spoločnosť Impulz Real v zastúpení Ing. Oľga Sabolová , sabolova@ Vám EXKLUZÍVNE predstavujú na predaj trojpodlažný 6 izbový rodinný dom, v obci Chmeľovec len 14 km od Prešova, okres Prešov: *** 6 izbový rodinný dom, Chmeľovec*** *** trojpodlažný rodinný dom *** *** 284 m2 obytnej plochy*** *** čiastočná rekonštrukcia v roku 2015*** *** veľká záhrada, studňa, tichá ulica *** *** krb v obývačke v suteréne*** *** priestranný suterén s kuchyňou, kotolňou, špajzou a tech.miestnosťou *** *** vhodný k okamžitému bývaniu *** *** dva vstupy, vhodný aj na dvojgeneračné bývanie *** *** celková rozloha pozemku je 738 m2*** Rekonštrukcia domu: - nová strecha (pálená škridľa) - rekonštrukcia 1. poschodia, 2 izby, nová terasa s dlažbou - rekonštrukcia kúpeľne a WC na prízemí, obklady, dlažby - plávajúce podlahy - nový plynový kotol, zásobník vody - plastové okná - dlažba v kuchyni, v izbách a na chodbe laminátové podlahy, resp. parkety, - drevené schodisko Lokalita: - obec v okr. Prešov, Chmeľovec - tichá časť obce, záhrada - bezproblémová dopravná dostupnosť do PO (autom cca 15 min), BJ - bezproblémoví susedia Dispozícia domu: Suterén ( 90 m2) – kuchyňa, izba, chodba, kotolňa, pivnica, technická miestnosť Prízemie (122m2) – predsieň, chodba so schodiskom, kuchyňa, obývačka, 2 priestranné izby (28m2), kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, WC 1. poschodie (72m2) - izba s veľkou terasou (30m2) pod strechou, priestranná izba, kúpeľňa Inžinierske siete *** obecný vodovod, studňa, žumpa, ČOV *** *** elektrina – 220/380V *** *** vykurovanie: ústredné vykurovanie na plyn : plynový kotol, radiátory, kotol na tuhé palivo*** *** alternatívne vykurovanie krbom v izbe v suteréne*** Materiál stavby: - murivo z tehál - strešná krytina škridlová - vonkajšie omietky štukové - vnútorné omietky štukové vápenné - okná - plastové Pozemok je priestranný, oplotený, s predzáhradkami, mierne svahovitý. Výhodou domu je rýchla dostupnosť do Prešova (15 min. autom), Bardejova, tichá lokalita, možnosť dvojgeneračného bývania. V prípade záujmu odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na rodinného realitného makléra: Ing. Oľga Sabolová sabolova@ (certifikovaný NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné". Počet poschodí: 2 Počet izieb: 6 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možno
Na predaj Bystré stavebný pozemok 849m2
Výhradne len u nás na predaj Lukratívna ponuka stavebný pozemok 849m2.katastrálne územie: Bystré. Pozemok na výstavbu rodinného domu/bungalov v zastavanom území v intraviláne obce.Iba u nás v ponuke exkluzívny predaj Ponúkame na predaj stavebný pozemok. Žiadaná lokalita okolie, nová výstavba rodinných domov. Vyhľadávaná lokalita spolu s prístupom do Vranova n/T 20km Prešov 25km. Výmera: 849m2 Šírka vstup na pozemok 17m dĺžka 50m. Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky IS elektrická, vodovodná, kanalizačná prípojka. Taktiež, Plyn. Ideálny pozemok na výstavbu rodinného domu. Prístupová cesta, tichá lokalita, slnečný pozemok, výstavba nových RD. Garantovaný právny servis a najnižšia cena Bezplatný prepočet Hypotéky Bezplatné spracovanie podkladov pre schválenie Hypotéky. Sídlo: Mierova 630, 072 02 Strážske Volať len v prípade seriózneho záujmu ďakujem za pochopenie - V prípade záujmu píšte na email: MENO + Priezvisko + kontakt na Vás pre bližšie informácie na e-mail: manager@ Stránka: facebook stránka: ZGROUP Reality Vranov nad Topľou Meno: ZGROUP - REALITY VT Telefon: E-mail: manager@ Cena: dohodou
TOP STAV - 8i RD (260m2)+záhrada+garáž+sutrén, Veľký Meder
M i m o r i a d n a p o n u k a ! Realitná kancelária GOFAR ponúka exkluzívne na predaj veľký trojposchodový 8 izbový rodinný dom v tichej časti obce Veľký Meder, okres Dunajská Streda. Rodinný dom je v TOP stave a má mimoriadny potenciál využitia na prenájom AirBnB, na podnikanie alebo ako dvojgeneračný dom alebo pre početnejšiu rodinu alebo rodinu hľadajúcu dostatok životného priestoru. HLAVNÉ VÝHODY • Veľký (260 m2) rodinný dom v TOP STAVE • Kompletne podpivničený • Parcela o veľkosti ca 700m2 • Vhodný pre početnú rodinu alebo rodinu ktorá má rada priestor • Možnosť využitia ako viacgeneračného domu • Vhodný aj ako investícia pre AirBnB prenájom vzhľadom na počet 8 izieb a variability využitia suterénu • Vhodný aj pre podnikanie vzhľadom na samostatný vchod a variabilitu do suterénu • V meste sa nachádza obľúbené termálne kúpalisko Thermal Corvinus • Nádherná galéria nad obývačkou • Krásna udržiavaná záhrada s mladým ovocným sadom • Trávnik so zabudovaným automatickým zavlažovacím systémom • Parkovanie priamo v garáži • Tiché prostredie • Kuchynská linka so spotrebičmi v cene bytu • Vynikajúca autobusová a vlaková doprava Bližšie: LOKALITA Rodinný dom sa nachádza v tichej lokalite blízko centra mesta Veľký Meder. Mesto Veľký Meder leží v južnej časti Žitného ostrova, len asi 8 km severne od Dunaja a maďarskej hranice. Od okresného mesta Dunajská Streda je vzdialené iba 20 km, od Komárna 32 km, od Győru 25 km a od Bratislavy ca na 1 hodinu autom. V meste nachádza vlaková stanica, trasa Bratislava - Komárno. V meste je kompletná občianska vybavenosť, vlaková stanica, SAD, Tesco, Lidl, Kaufland, banky a bankomaty, ambulancie lekárov, lekárne, materská a základné škola, reštaurácie, kaviarne, obchodné centrá, čerpacie stanice. Veľký Meder je jedným z najvýznamnejších kúpeľných miest Slovenska. Hlavnou turistickou atrakciou mesta je mimoriadne obľúbený termálny park Thermalpark Corvinus. Ponúka okrem rehabilitácií pohybového ústrojenstva aj welness a rodinný aquapark s ubytovaním v hoteloch alebo na apartmánoch. CENA Cena: 226.600,-Eur VOĽNÝ OKAMŽITE ! Nehnuteľnosť sa predáva nezariadená. FINANCOVANIE Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Gofar je registrovaným finančným sprostredkovateľom v NBS. Zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom. OBHLIADKY Obhliadky sú možné aj cez víkend ! KONTAKT Ing. Ladislav Szabo mobil: e-mail: ladislav.szabo@ web: Pomôžeme aj s predajom starého domu alebo bytu! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie GOFAR.
Predám rodinný dom v Martine, časť Priekopa, pozemok 2425 m2
Dom Tehlová stavba Strecha bola menená pred 40 rokmi Podlahové kúrenie Plastové okná Elektrický kotol Stierky Dispozične pozostáva zo staršej a novej časti Staršia časť je v pôvodnom stave, vhodnejšia na trvalé bývanie, Novšia časť je vhodná na podnikateľské účely, je po čiastočnej rekonštrukcii Pozemok 2425 m² Rovinatý Stromy a kríky Oplotený Tento rodinný dom sa nachádza v pokojnej časti Martina, mestskej časti Priekopa. Dom má veľký pozemok, ktorý je vhodný na relax, pestovanie zeleniny alebo chov zvierat. Dom je v pôvodnom stave, ale má veľký potenciál. Novšia časť domu je vhodná na podnikateľské účely.  Veľký rovinatý pozemok Stromy  Oplotený pozemok Pôvodný stav domu Veľký potenciál domu Vhodné na podnikateľské účely Staršia časť domu  potrebuje rekonštrukciu Dom bol využívaný na chov psov Na nehnuteľnosť nie je vystavený energetický certifikát Tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre rodinu, ktorá hľadá veľký dom s veľkým pozemkom. Dom má veľký potenciál a je vhodný na podnikateľské účely.
Dvojgeneračný Rodinný Dom v tichej lokalite - Sečovce
- rodinný dom vhodný na rekonštrukciu - veľký slnečný rovinatý pozemok 981 m2 - kľudná tichá ulica - vhodný aj ako dvojgeneračný - v bezprostrednej blízkosti Tesco , Pepco, občianska vybavenosť - vzdialený cca 10 minút peši od Hlavnej - orientácia J/Z - všetky IS Top Real Košice exkluzívne ponúka na predaj starší rodinný dom vhodný aj ako dvojgeneračný. Rodinný dom je určený na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Výhodou je tichá a kľudná lokalita a veľký slnečný pozemok o výmere 981 m2. V dome je ústredné kúrenie a nový plynový kotol. Súčasťou domu je garáž, do ktorej je prístup aj priamo z pivničných priestorov. V okolí je plna občianska vybavenosť: 5 minút vzdialene Tesco, Pepco, základná škola, materská škola, lekáreň,..... Dispozícia domu: Prízemie: - vstupná predsieň - hala s výhľadom na záhradu - 2 x izba - kuchyňa + komora - kúpeľňa +WC 1. poschodie: - chodba - 4 x izba - kúpeľňa + WC - výstup na podkrovie pivničné priestory: - kuchyna - izba - komora - technická miestnosť - vstup do garáže Na pozemku sa nachádza aj menšia hospodárska budova s drevárňou, letnou kuchyňou a častou pre hospodárske zvieratá. Technické údaje: - výmera pozemku : 981 m2 - úžitková plocha: 280m2 - stavebný materiál: pórobetónové kvádre - strecha: plech - orientácia: J/V - kúrenie: ústredné / nový kotol / IS: plyn - áno elektrina: áno 220 V/380V voda: studňa / vodovod pri pozemku / odpad: kanalizácia CENA: 146.000 € V cene je zahrnutý právny servis a poradenstvo realitnej kancelárie. S financovaním Vám radi bezplatne pomôžu naši overení finanční špecialisti . Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom čísle, rada Vám ho ukážem osobne. Táňa Šebíková - © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie