bazár, predaj, inzercia, predám

9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium

Kategória: Ostatné

9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium

Dobrý deň, ponúkame na predaj už hotové, plne sterilizované substráty a sadby. Sadby sú zaočkované mycéliom podľa výberu, substrát Vám dodáme so špecifickou hubou, podľa výberu nižšie.

Zo substrátu vám vyrastie vo vhodných podmienkach špecifická huba tak ako na foto (všetky fotky sú z nášho laboratória).

Vieme ponúknuť mycélium 9 druhov húb (zoznam nižšie), a taktiež už zaočkované sadby a inokulované substráty špecifickými hubami. Substrát stačí otvoriť a počkať na plodenie. (1 substrát vyplodí od 700 do 1 100 gramov húb)

Zloženie substrátu tvorí vhodný výživový pomer brikiet/peliet, sadry, pšeničných otrúb a vody. Sadby sú čisto pšeničné. Všetky varianty sú sterilné.

Cenník:
Mycelium v striekačke (10 ml) --> 8 €
Sadba čistá (500g) --> 2,10 €
Sadba s hubou podľa výberu (500g) --> 2,50 €
Substrát čistý (2,7kg) --> 5,80 €
Substrát s hubou podľa výberu (2,8kg) --> 6 €

Huby v ponuke:

Hliva Žltá
Hliva Ustricová
Korálovec Ježovitý
Shiitake

Vieme tiež na objednávku dopestovať nasledovné huby:

Hliva Kórejská
Hliva Kotúčová
Reishi
Šupinovka Slizká
Poľnička Topoľová

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte telefonicky, vysvetlím podrobnosti a odpoviem na otázky.

Osobný odber v BA, no je možnosť poslať tovar kuriérom na adresu, alebo výdajné miesto.
9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium
Podobné inzeráty
Baseus 2020 Nová dokovacia stanica HUB typu C pre Samsung
Materiál: ABS Vysokokvalitná hliníková zliatina Port rozhrania: USB3.0*1, USB2.0*2, HDMI*1, SD*1, Micro SD*1 Typ-c*1, Typ-c Plug*1 Použiteľné systémy: Pre Kompatibilná značka pre Windows 10, Android 8.0.0 a vyššie : Samsung Huawei Smartphone Funkcia 1 : Pre Samsung Galaxy S10 S9 S8 Plus Note 9 8 Funkcia Dex Station 2 : Pre Huawei Mate 30 20 10 P40 P30 P20 P10 Pro Dock Station Funkcia USB C HUB 3: Adaptér USB C HUB pre Samsung S10 S9 S8 Note 8 9 Dex Pad Funkcia 4: USB-C dokovacia stanica, USB C HUB adaptér, C HUB, USB-C HUB, USBC HUB Funkcia 5: USB HUB externé napájanie, HUB USB , Dex Pad, USB HDMI adaptér, HUB typu C
i-Tec USB 3.0 SLIM HUB 4 port
i-Tec USB 3.0 SLIM HUB 4 port (U3HUB404) (nevybalené, nepoužité) Popis produktu: i-tec USB 3.0 pasívny 4-portový HUB bez napájacieho adaptéra, pre notebook, ultrabook, tablet, PC, Windows a Mac OS. i-tec USB 3.0 HUB je ideálnym príslušenstvom pre každého, kto má na svojom notebooku, ultrabooku alebo počítači nedostatok portov USB a je nútený neustále pripájať a odpájať svoje obľúbené zariadenia USB, ako sú flash disky, mobilné telefóny, tablety, digitálne fotoaparáty, prehrávače MP3, tlačiarne atď. Tento HUB ponúka štyri USB 3.0 s funkciou Plug & Play a štandardným nabíjaním cez USB - HUB automaticky rozpozná, či je pripojené nabíjacie zariadenie USB. USB 3.0 je dôležitý najmä pri prenose dát z USB 3.0 pamäťových kariet a flash diskov, kde je jeho vysoká prenosová rýchlosť najužitočnejšia. LED dióda zobrazuje stav čítania a zápisu údajov. HUB je napájaný zo zbernice USB a nevyžaduje si inštaláciu ovládačov. Stačí ho pripojiť k počítaču pomocou kábla USB a môžete ho hneď začať používať. HUB má zabudovanú prepäťovú ochranu počítača v prípade skratu na periférnych zariadeniach. Spätná kompatibilita s USB 2 je samozrejmosťou.0. HUB sa dodáva bez napájacieho adaptéra, ktorý nie je potrebný na použitie s väčšinou zariadení.
Audiokniha Mycelium
Predám audioknihu Mycelium - Jantarové oči v češtine. Osobný odber okolie Šaľe. Posielam aj poštou alebo zásielkovňou. Platba osobne, dobierkou, prevodom alebo viamo. Kontakt e-mailom, SMSkou, hovorom.
PremiumCord USB 3.0 Superspeed HUB 4-portový s napájaním
PremiumCord USB 3.0 Superspeed HUB 4-portový s napájaním (KU3HUB4A) (nevybalené, nepoužité) Popis produktu: Hub umožní připojit do jednoho portu USB až 4 další zařízení USB. Zařízení je USB3.0 s rychlostí až 5Gbps. - USB 3.0, USB 2.0 a 1.1 kompatibilní - Přenos rychlostmi 1.5Mbps/12Mbps/480Mbps/5Gbps - USB hub umožňuje napájení připojených USB periferií neboť USB hub má jako příslušenství napájecí zdroj 5V/2A. - Hot plug (připojování bez restartu PC) - LED signaliazce stavu - Napájení ze sběrnice, nebo z přiloženého adaptéru 5V 2A - Ochrana proti proudovému přetížení na každém portu - Extra port navíc pro nabíjení USB zařízení - Výstupní napětí (na každý port) +5V DC - Set obsahuje napájecí adaptér a USB3.0 kabel, který se zapojí konektorem USB3.0 typ B do hubu a na druhé straně konektorem USB3.0 typ A do počítače. - Rozměry 110x65x22mm - Bílá barva
Domáce riadiace centrum - Xiaomi Mi Smart Home Hub
Mi Smart Home Hub je inteligentné domáce riadiace centrum, ktoré sa môže pripojiť k sieťam Wi-Fi, Zigbee, a k zariadeniam Bluetooth. Rozbočovač a ďalšie zariadenia možno ľubovoľne kombinovať do podoby flexibilného a rozmanitého systému, ktorý je možné diaľkovo ovládať prostredníctvom mobilného telefónu. MI Smart Home Hub vám umožní ovládať všetky aspekty svojej inteligentnej domácnosti ako je napr. vypínanie a zapínanie svetiel, zapínanie a vypínanie zariadení pri odchode z domu, zisťovanie a oznamovanie neobvyklých stavov udalosti a tak ďalej. Pripojte sa k aplikácii Mi Home / Xiaomi Home Ovládajte svoje zariadenie a interagujte s ním ďalšie inteligentné domáce zariadenia s Mi Aplikácia Home / Xiaomi Home. Podpora viacerých protokolov zigbee3.0 / BLE / BLE Mesh / Wi-Fi Pripojenie až 100 senzorov zigbee Vstavané duálne antény WiFi, ktoré vylepšujú bezdrôtové pripojenie Prenosný dizajn s portom Micro-USB Funguje s Apple Homekit Po tom ako sa Hub a aplikácia Mi Home / Xiaomi Home prepoja, naskenujte kód HomeKit na rozbočovači alebo v používateľskej príručke alebo zvoľte ručné pridanie. Postupujte podľa pokynov na obrazovke v aplikácii. Po úspešnom pridaní je vám hub k dispozícii aj v plikácii Apple Home. Inštalačný kód Homekit si ponechajte. Rozmery: 90 * 90 * 25 mm Menovitý vstup: 5V-1A alebo 5V-2A Prevádzková teplota: -5 ° až 50 ° Prevádzková vlhkosť: 0–95% relatívna vlhkosť, nekondenzujúca Max. Vysielací výkon Wi-Fi (EIRP): 18 dBm Max. Zigbee vysielacia sila (EIRP): 12 dBm Max. Vysielací výkon Bluetooth (EIRP): 9,9 dBm Bezdrôtové pripojenie: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2,4 GHz, Zigbee 3.0, Bluetooth 5.0
Gazdovský substrát
Dobry den, Predavam tieto substraty, momentalne asi najlepsi substrat na trhu. Bez chemickych pridavnych latok, cisto prirodna zlozka z Vermikompostu (Kalifornske dažďovky) Dokonale ziviny pre vase rastliny a stromy. Vhodny taktiez do vyvysenych zahonov ci zakladanie travnikov. Univerzálny substrat 50L - 12€ Kyslomilny substrat 50L - 14€ Substraty su vrecovane, na palete je 48 vriec. V pripade odberu celej palety zlava 1€ na kazde vrece. V ponuke tiez 100%-ny granulovany vermikompost na prezivovanie neurodnych pod a taktiez na dohnojovanie vsetkych rastlin, stromov a taktiez izbovych rastlin. Vermikompost je bez zapachu. Balenie je 10kg vrece s vydatnostou 300m2 v jednovrstve, cena 26€ - 10kg Vysledky v raste a plodivosti su 4-5 krat lepsie ako pri klasickych chemickych hnojivach, taktiez dokazane vysledky v polnohospodarstve. V ponuke aj listove vyzivy s rovnakymi latkami na aplikaciu postrekom alebo zalievkou v cene 1L - 19€ (ovocie, zelenina, travnik) Po dohovore mozny dovoz az ku Vam domov. V pripade potreby viem vystavit pokladnicny doklad.