bazár, predaj, inzercia, predám

Ad Blue Mannol 10l

Kategória: Príslušenstvo

AdBlue je kvapalné aditívum, ktoré znižuje množstvo škodlivín vo výfukových plynoch dieselových motorov. AdBlue je číra bezfarebná kvapalina zložená z 32,5% vodného roztoku syntetickej močoviny o vysokej chemickej čistote. Kvalita tejto látky je daná štandardom DIN 70070 a ISO 22241-1. AdBlue® je využívaná pri procese SCR (Selective Catalytic Reduction), ktorá sa používapri úprave výfukových plynov. Po vstrekovaní močoviny do horúcich spalín sa látka, zaprítomnosti vody, najprv rozkladá na oxid uhličitý (CO2) a amoniak (NH3). Výsledkom chemickej reakcie je neškodný dusík a vodná para vychádzajúce z výfuku, ktorá spĺňa environmentálne normy Euro 4, Euro 5 a Euro 6.
AdBlue je registrovaná ochranná známka Nemeckej asociácie automobilového priemyslu (VDA Verband der Automobilindustrie eV).

Moznost vystavenia faktury. Platca DPH. Moznost velkoodberu - dostupne vacsie mnozstvo na sklade dostupne ihned k odberu. Moznost zaslania jednotlivo aj na paletach.
Ad Blue Mannol 10l
Podobné inzeráty
Ad blue 10L
Predám 10L ad blue v bandaske s nalievacim krkom
plechový kanister 10L
predám nový kanister 10L. Rozbalený. posielam na dobierku
AdBlue Agrola 10l  + certifikat + nalievacie hrdlo
Predám certifikované AdBlue Agrola 10l balenie s nalievacím hrdlom, cena 14€ s DPH + možnosť dovozu kamkoľvek v rámci SR
Predám 10l. nádrž
Predám 10l nádrž k nezávislému kúreniu. Nová, nepoužitá.
Plastový kanister 5l a 10l
Predám plastové kanistre 5l cena 5€, 10l cena 8€, cena spolu 10€.
Predám železné kanistre na palivo
Predám 10l a 20l kanistre na palivo. 10l - 7€ 20l - 12€