bazár, predaj, inzercia, predám

Adapter KINECT for XBOX ONE - k xbox one S / X / PC

Kategória: Herné konzoly

Predam adapter na Microsoft KINECT for XBOX ONE Sensor s cim mozete pripojit KINECT k xbox one S a xbox one X (aj k PC).



- originalny Microsoft - 40€
KINECT for Windows HUB (model 1637)
MICROSOFT AC ADAPTER (model 1649)

[9J7-00009, 9J7-00004]



- OEM adapter - 30€


.
Adapter KINECT for XBOX ONE - k xbox one S / X / PC
Podobné inzeráty
XBOX ONE KINECT a XBOX ONE KINECT ADAPTER
predam pohybovu kameru KINECT na konzolu XBOX ONE. v pripade potreby mam na predaj aj adapter ktory vam treba ak chcete KINECT zapnut na konzole XBOX ONE S a na novsich tipoch XBOX konzol. ak niecomu nerozumiete tak mi zavolajte a vysvetlim vam to. KINECT kamera 70eur KINECT adapter 40eur osobny odber je mozny v TO alebo po dohode poslem aj na dobiwerku.pozrite aj moje ostatne inzeraty
Xbox 360 Slim 250GB + 2 ovládače + Kinect + 8 hier TOP stav
Predám používanú, plne funkčnú hernú konzolu Xbox 360 (verzia Slim) s 250GB HDD, 2 ovládače (na fotke je len jeden), pohybový senzor Kinect a 8 hier (3x Kinectové hry, 5x iné hry). Konzola je vyčistená (prach, nečistoty, UV dezinfekcia plastov a ovládačov, prípravok na ošetrenie plastov, a pod.), plne funkčná a starostlivo pripravená pre každého záujemcu. Nedajte sa oklamať, stavte na istotu. Neplaťte zbytočne viac! Možnosť dokúpiť ďalšie hry s výraznou zľavou! Hry ku konzole: Forza Motorsport 4 Virtua Tennis 4 Grand Theft Auto V (GTA 5) Halo 4 Fallout 3 GOTY Kinect Adventures (Kinect) Kinect Sports (Kinect) Tréner sebaobrany (hra Kinect) Kliknutím na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty, kde nájdete okrem iného aj konzoly Xbox, Playstation, Nintendo a mnoho iného. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Packetu alebo GLS kuriéra. Vždy starostlivo zabalené v krabici podľa aktuálnej dostupnosti.
Xbox One S Kinect Adaptér pre PC/Xbox One S
Predám originálny Microsoft adaptér - špeciálne príslušenstvo, vďaka ktorému je možné cez USB 3.0 port pripojiť pohybový senzor Kinect V2 pre Xbox One S, alebo PC s nainštalovaným OS Windows 8.1 a Windows 10. Adaptér nebol používaný je v 100%stave. Adaptér umožní pripojiť senzor Kinect k Xbox One S alebo k PC (PC so systémom Windows 8/8.1/10 v 64 bitovej edícii).
Microsoft Kinect Sensor Xbox one a s ADAPTÉROM na one X/S/PC
Predam Microsoft Xbox One Kinect Sensor 2.0 - zakladna verzia k xbox one - 65€ - s novym ADAPTEROM aby sa dalo pouzivat s Xbox one X alebo Xbox one S aj s PC (vratane USB kabla a adaptera) - 100€ (novy adapter je samozrejme v zaruke) V pripade zaujmu mam: - drziak na TV (alebo aj na stenu) - 10€ - "privacy cover" - krytka na kameru - 5€. Pri kupe kinectu s adapterom je mozne dokupit hru Kinect Sports Rivals za 40€. .
Microsoft Kinect Sensor Xbox one - NOVY
Predam novy Microsoft Xbox One Kinect Sensor 2.0 na xbox ONE. Este zabaleny, bol len odskusany (samozrejme funkcny). S adapterom funguje aj na xbox one S a one X. V pripade zaujmu mam: - drziak na TV (alebo aj na stenu) - 10€ - "privacy cover" - krytka na kameru - 5€. - OEM adapter - 25€ - originalny Microsoft adapter - 40€ - pri kupe kinectu je mozne dokupit hru Kinect Sports Rivals (CZ) za 40€. .kamera
Xbox 360 prislusenstvo na 2 foto
Vsetko 100% funkcne. Ovladac 30€, kinect kamera 30€, kinect zoom 20€, kinect adapter pre Xbox 360 phat 15€, kinect stojan na tv 15€, xbox 360 ovladac na TV 10€, reciever pre zapojenie ovladacov xbox 360 na PC 20€, kabel na ovladac 10€, nabijacka na ovladace 10€, sluchadla 5€, adapter xbox 360 phat 20€, hdd phat 16gb 10€, hdd phat 60gb 15€. Na predaj konzola Xbox 360 s ovladacmi a vela hier roznych zanrov. Pre viac mojich inzeratov klik na meno a pre viac info tel, sms, whatsapp alebo email.