bazár, predaj, inzercia, predám

ADBLUE

Kategória: Príslušenstvo

Ponúkame na predaj ADBLUE:

1000 L IBC kontajner 1 ks – 0,57 € / L bez DPH

1000 L IBC kontajner 3 ks a viac – 0,49 € / L bez DPH.

Cisternová cena na dopyt.

V prípade záujmu máme v ponuke aj menšie balenia.

Doprava zdarma.
ADBLUE
Podobné inzeráty
Ad Blue Mannol 10l
AdBlue je kvapalné aditívum, ktoré znižuje množstvo škodlivín vo výfukových plynoch dieselových motorov. AdBlue je číra bezfarebná kvapalina zložená z 32,5% vodného roztoku syntetickej močoviny o vysokej chemickej čistote. Kvalita tejto látky je daná štandardom DIN 70070 a ISO 22241-1. AdBlue® je využívaná pri procese SCR (Selective Catalytic Reduction), ktorá sa používapri úprave výfukových plynov. Po vstrekovaní močoviny do horúcich spalín sa látka, zaprítomnosti vody, najprv rozkladá na oxid uhličitý (CO2) a amoniak (NH3). Výsledkom chemickej reakcie je neškodný dusík a vodná para vychádzajúce z výfuku, ktorá spĺňa environmentálne normy Euro 4, Euro 5 a Euro 6. AdBlue je registrovaná ochranná známka Nemeckej asociácie automobilového priemyslu (VDA Verband der Automobilindustrie eV). Moznost vystavenia faktury. Platca DPH. Moznost velkoodberu - dostupne vacsie mnozstvo na sklade dostupne ihned k odberu. Moznost zaslania jednotlivo aj na paletach.
Shell AdBlue 4,7l
Ponúkam na predaj úplne nové/neotvorené 4,7 l balenie kvalitného AdBlue zn. Shell. Expirácia 03/2024. Súčasťou balenia je aj pomocný lievik. Ideálne ako cestovné balenie... Iba osobný odber. Inzerát platný do zmazania!
Predám ADBlue
Predám ADblue do deasel.aut 20l bandaskach cena dohodou. Tel číslo
Refraktometer na meranie prevádzkovych kvapalín v aute
Predam refraktomer - opticky pristroj na meranie prevádzkovych kvapalin automobilu ( chladiaca kvapalina, zmes do ostrekovačov, elektrolyt v akumulátora, aditíva AdBlue. Stupnicami na meranie: Elektrolyt batérie: 1.10 až 1.40 Kg / l Chladiaca kvapalina motora: 0 °C až -50 °C Propylén G13 a Etylén G11/12 Kvapalina do ostrekovačov: 0 °C až -40 °C Adblue: 30-35% Bez plastoveho puzdra Osobne alebo na dobierku +4e Tel:
AdBlue 20L DYNAMAX 501072
Predam 20l Adblue znacky Dynamax , balenie je neotvorene cisto nove k bandaske je aj lievik poprosim kontaktovat iba telefonicky
Adblue 20l
Predám adblue v 20litrovej bandaske, neminiem to tak nech sa to využije. Doveziem do 20km od Topoľčian za +5€.