bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS Brankárske Rukavice

Kategória: Futbal

Predám brankárske rukavice ADIDAS ACE FS č.11 Pôvodná cena:39,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02092023) S novými rukavicami adidas Ace máte svoje vybavenie pod kontrolou, keď sú vaše úspory a práca rozhodujúce, pokiaľ ide o víťazstvo alebo prehru!

Dlaň je postavená okolo 3,5 mm hrubého celoobvodového latexu, ktorý pomáha k dobrej priľnavosti lopty a to za každého počasia. Pod latexovým povrchom nájdete 4 mm penovú výstelku, ktorá vám poskytuje lepšiu ochranu a tlmenie nárazov, keď musíte zachraňovať tvrdé strely od protivníkov. Rukavica má strih Flat Palm, čo je klasický strih bez švov. Strih je prvý, ktorý používajú brankári a dodnes je najpoužívanejší. Strih Flat Palm poskytuje tradičný strih, ako aj optimálny kontakt latexu s loptou.

Zadná ruka na rukavici je navyše vyrobená z latexu, ktorý vám poskytuje oveľa pohodlnejšie nosenie a lepšiu ochranu, keď sa snažíte odboxovať loptu mimo hracej plochy. Okrem toho má rukavica chránič prstov, ktorý vám poskytuje skvelú ochranu pre váš chrbát a prsty. Záchrana prstov je vyvinutá tak, aby odolávala tlaku z tvrdých striel, takže vaše prsty a backhand nie sú tlačené dozadu.

Rukavica Ace sa dodáva s priliehavým elastickým obväzom. Okrem toho má bočný otvor, ktorý vám umožní rukavice jednoducho nasadiť a vyzliecť. Okrem toho je možné rukavice nastaviť pomocou popruhu, aby vám osobne sedeli.
ADIDAS Brankárske Rukavice
Podobné inzeráty
ADIDAS ACE FS REPLIQUE - Brankárske rukavice
Predám ADIDAS ACE FS REPLIQUE č.11.Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Adidas Ace FS Replika Brankárske rukavice Tieto adidas Ace FS Replique Brankárske rukavice boli navrhnuté s gripom Allround, ktorý poskytuje skvelú trakciu s loptou za každého počasia, zatiaľ čo systém Fingersave poskytuje vynikajúcu podporu pri vytváraní týchto zápasov. Tieto rukavice tiež profitujú z elastického zápästia s dotykom a úzkym pripevnením pre bezpečné a pohodlné nosenie a značky adidas dokončia skvelý vzhľad
Brankárske rukavice ERIMA Pôvodná cena: 29,90Eur  Futbal
Predám brankárske rukavice ERIMA č.7 Pôvodná cena:29,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02092023) Rukavice od značky ERIMA, ponúkajú vysokú kvalitu, ktorá Vám napomôže dosiahnuť kvalitný brankársky výkon. Strih rukavíc umožňuje perfektné držanie lopty a maximálny cit pre ňu, ktorý napomáha aj ku bezpečnému držaniu lopty. Všetky brankárske rukavice majú na prednej časti veľké logo Erima, ktoré štýlovo dopĺňa samotný dizajn rukavíc.
Brankárske rukavice TT fit
Profesionálne brankárske rukavice značky TT veľkosť 8 (extra úzky strih) takže sadne aj na ruku 7 - 7,5 , v strede trošku poškriabaná pena vid foto 4,5 LINK NA RUKAVICE:
Brankárske rukavice TT detské
Rukavice TT detské - chybný kus 1 veľkosť 5 druhá veľkosť 6 (možno sa niekomu hodí do roztrhnutého páru , čierny štvorec na zapínaní pravej rukavice (nemá vplyv na funkčnosť) všetko vidno no foto. link na rukavice
Brankárske rukavice KS+ Erima+ Lotto
Predám úplne nové brankárske rukavice značky: Keeperpsort, Erima a Lotto rukavice KS 14€ .... veľkosti: 8,5 - 2ks 9,5 - 2ks 10 - 5ks 10,5 - 3ks 11 - 4ks rukavice Erima (výstuž prstov, ktorá sa dá vybrať) 16€....veľkosti: 8 - 1ks 8,5 - 2ks rukavice lotto biele (foto 7,8) cena 14€ veľkosti: 11 - 1ks Pre viac vecí pozrite moje ďalšie inzeráty.
Brankárske rukavice Adidas
Predám tieto kvalitné brankárske rukavice značky Adidas stav: končeky prstov síce trošku ošúchané ale chytacia plocha ešte vo veľmi dobrom stave, sú mi trošku väčšie. Typ: fingersave (s ochranou všetkých prstov) Veľkosť 10 Chytané v nich bolo len zopár krát možno 6 až 8 max. Pôvodná cena: 105€