bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS BREEZE Pôvodná cena:65EUR Tenisky

Kategória: Fitness, jogging

Predám ADIDAS BREEZE č.40 kód výrobku:D66698 Pôvodná cena:65EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)
ADIDAS BREEZE Pôvodná cena:65EUR Tenisky
Podobné inzeráty
ADIDAS CF Daily QT Pôvodná cena:94EUR Tenisky
Predám zánovné ADIDAS CF Daily QT CL č.41 1/3 kód výrobku:DB1771 Pôvodná cena:94EUR spoločnosť, ktorá vyrába športovú obuv a oblečenie. V roku 1924 ju v nemeckom Herzogenaurachu založili bratia Dasslerovci. V roku 1948 sa spoločnosť rozdelila na 2 firmy: Adidas a Puma. Už ako Adidas AG (AG je nemecká skratka Aktiengesellschaft, čiže akciová spoločnosť) bola zaregistrovaná 18. augusta 1949. Názov Adidas pochádza z prezývky (Adi) a prvých troch písmen priezviska zakladateľa spoločnosti Adolfa Dasslera. Adidas vyrába športovú obuv pre rôznorodé aktivity vrátane univerzálne. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku: -w-db1771 (07102018)
LA COSTE Marice  Pôvodná cena: 65Eur   Tenisky
Predám LA COSTE Marice č.39 Pôvodná cena:65Eur Tenisky z kolekcie Lacoste. Model vytvorený spojením textilu a syntetickej látky. - Protibaktériová, odvádzajúca vlhkosť vložka OrthoLite®. - Zaoblená, mäkká špička. - Gumená podrážka. - Mäkká päta. - Textilná podšívka. - Dĺžka vložky: 27 cm. - Veľkosti pre rozmer: 41. Zloženie: Zvršok: Textil Vnútro: Textil Podrážka: Syntetická látka Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08102020)
ADIDAS SUPERNOVA GTX Pôvodná cena:119,90EUR Bežecké Tenisky
Predám tenisky ADIDAS SUPERNOVA GTX č.40 Pôvodná cena:119,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) Nedovoľ vlhkému počasiu, aby ti bránilo v tréningu. Tieto bežecké tenisky adidas ťa aj počas daždivých dní udržia v pohodlí. Ich zvršok GORE-TEX udržiava chodidlá v suchu, priľnavá gumená podrážka zabezpečuje spoľahlivý záber aj na klzkých povrchoch a responzívne tlmenie BOOST zvyšuje stabilitu za každých podmienok. Detaily Zapínanie na šnúrky Syntetický zvršok GORE-TEX Medzipodrážka BOOST Syntetická podšívka Hmotnosť: 287 g (veľkosť EU 38 2/3) Rozdiel medzi pätou a špičkou: 8 mm (päta: 34 mm, špička: 26 mm) Gumená podrážka Kód farby: Core Black / Silver Metallic / Impact Orange
ADIDAS  QUESTAR FLOW NXT  PC:59Eur    Tenisky
Predám zánovné ADIDAS QUESTAR FLOW NXT č.39 1/3 Pôvodná cena: 59Eur Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (08222022) Adidas Querstar Flow Nxt Môžete risknúť tvrdenie, že topánky Adidas Querstar Flow Nxt FZ2956 sú veľmi vydarenou skladbou. Skvele sa hodia k džínsom aj k štýlovejším outfitom, môžu byť doplnkom aj k športovým košeliam a bundám. Topánky sa vyznačujú vysokou kvalitou spracovania, čo je výkladnou skriňou značky Adidas. Konštrukcia zvršku je založená na veľmi moderných a špičkových materiáloch (textil) - má priamy vplyv na primeranú termoventiláciu, vďaka ktorej môže naša noha voľne dýchať. Jednoduchosť používania bola dosiahnutá vďaka použitiu špecializovaných technologických riešení . Na druhej strane podošva, veľmi pružná a zároveň odolná, je ako stvorená pre nízky oder a dobrú priľnavosť k zemi - to bolo dosiahnuté použitím moderných komponentov. Univerzálna obuv deti je výsledkom dlhoročných skúseností a testov, ktorých výsledkom je vynikajúci komfort. Topánky patria do kategórie: poltopánky s účelom celoročné.
ADIDAS ENERGY BOOST2  Pôv.cena: 135,90Eur Bežecké tenisky
Predám bežecké tenisky ADIDAS ENERGY BOOST2 č.44 2/3 Pôvodná cena:135,90Eur (poškodenie na špici viď foto ď.6. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02072022) kod vyrobku: M29752 Bežecká obuv Adidas Energy Boost 2 Esm M M29752 pre sa vyznačuje starostlivým spracovaním, jedinečným dizajnom, ako aj starostlivosťou o pohodlie užívateľa. Materiál, z ktorého je vyrobený zvršok, zaručuje dobrú izoláciu a primeranú hmotnosť topánky. Dôležitá je aj vysoká paropriepustnosť – vlhkosť sa rýchlo odvádza von. Pevná podrážka vyrobená z dokonalej zmesi má profil, ktorý zaisťuje dobrú priľnavosť pri behu. Pokročilé konštrukčné riešenia sú zodpovedné za prispôsobenie a odpruženie, a tým minimalizujú riziko zranenia. Tento model bežeckých topánok Adidas poskytuje optimálnu tepelnú izoláciu. Je to dobrá voľba pre nadšencov behu, kombinuje pohodlie, dobrý štýl a dobré dizajnové vlastnosti.
ADIDAS SOLAR GLIDE 5 W  PC:129,90EUR   Bežecké Tenisky
Predám zánovné ADIDAS SOLAR GLIDE 5 W č.40 2/3 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05122022) Tenisky Solarglide 5 Či už sa snažíš budovať výdrž na dlhé vzdialenosti, alebo trénuješ na prekonanie osobného rekordu, tenisky Solarglide 5 ti pomôžu dosiahnuť vytýčené ciele. Od medzipodrážky BOOST, cez pletený zvršok až po responzívny diel adidas LEP 2.0, sú vyzbrojené špičkovými technológiami. Zvršok týchto tenisiek obsahuje vysokofunkčnú priadzu s 50% podielom vlákna Parley Ocean Plastic, ktoré pochádza z upcyklovaného plastového odpadu zozbieraného z odľahlých ostrovov, pláží, pobrežných komunít a pobreží, a pomáha tak v boji proti znečisťovaniu oceánov. Klasický strih. Zapínanie na šnúrky. Medzipodrážka BOOST. Podrážka z gumy Continental™