bazár, predaj, inzercia, predám

ADIDAS TERREX Skychaser XT Mid GTX PC:208,50EUR Tenisky

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám ADIDAS TERREX Skychaser XT Mid GTX č.44 Pôvodná cena:208,50EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (042022) Ľahká funkčná obuv do náročného terénu. Obuv Skychaser XT Mid GORE-TEX ti umožní ničím nerušený pohyb v náročnom horskom teréne a zároveň ochráni tvoje nohy. V tejto obuvi ťa nič nezastaví. Kostra z EVA a ľahký spevňujúci prvok z TPU zaručia stabilitu. Systém Rýchlošnurovanie ti umožní rýchle nazutie obuvi, takže ťa po ceste na kopec nebude nič zdržiavať.

podšívka GORE-TEX a podošva z gumy Continental
systém rýchlošnurovanie
textilné zvršok s kostrou z EVA odolnou voči opotrebovaniu
lepené spoje odolné proti opotrebeniu
stredne vysoká outdoorová obuv
medzipodošva s aktívnym odpružením Boost

Boost™
Materiál BOOST je eTPU (expandovaný termoplastický polyuretán), ktorý poskytuje veľmi špeciálne mechanické vlastnosti. Je to výsledok úzkej spolupráce s najväčšou svetovou a prednou chemickou spoločnosťou BASF a bol prvýkrát predstavený ako technológia odpruženia bežeckých topánok adidas v roku 2013. Po rozšírení suroviny je tisíce malých penových peliet stlačených vo forme. Pridaním horúcej pary sa pelety roztaví a vytvoria podpornú medzipodrážka. Hustota je približne 0,2 g / cm³.

výhody:

• Skvelé odpruženie a pohodlie

• Vysoká návratnosť energie

•Veľmi robustný, dlhodobé odpruženie aj po dlhom používaní

•Nezávislé od teploty, ponúkajúca takmer konštantný tlmiace vlastnosti od -20 ° do + 35 ° C.

• Veľmi dobré izolačné vlastnosti

• Vysoká prispôsobivosť na skalnatých povrchoch

Continental®
Technológia Continental®rubber je najlepším exkluzívnym riešením adidas, najmä pre krátke doby kontaktu, ktoré vyžadujú rýchle priľnutie.

Výhody technológie:

• O 32% väčšia priľnavosť v porovnaní s našimi hlavnými konkurentmi

• V porovnaní s konkurenciou vynikajúca priľnavosť na suchom a najmä na mokrom podklade

• Optimalizovaný profil podošvy vďaka znalostiam odborníkov na návrh profilov z Continentalu

EVA
EVA (Ethylene Vinyl Acetate) je najčastejšie používaným tlmiacim materiálom v športovej obuvi z niekoľkých dôvodov:

• mechanické vlastnosti možno ľahko modifikovať zmiešaním s inými zložkami

• Hustotu možno zmeniť pridaním rôzneho množstva vzduchu do zmesi

• viac možností pre dizajn a tvary s ľahším a lacnejším spracovaním

• variácie ponúka rôzne možnosti pre rôzne koncepcie obuvi, individuálne preferencie a bežecké štýly.

Gore-Tex®
Gore-Tex ® membrána udrží nohy v suchu a pohodlie a zvyšuje priedušnosť pri všetkých aktivitách v chladnom počasí. Ide o štandardný trojvrstvý laminát zameraný na odolnosť a dlhú životnosť.
ADIDAS TERREX  Skychaser XT Mid GTX  PC:208,50EUR  Tenisky
Podobné inzeráty
ADIDAS TERREX Skychaser 2 Goretex PC:129,90EUR Trail Tenisky
Predám tenisky ADIDAS TERREX Skychaser 2 Goretex Trail č.40 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) ADIDAS Terrex Skychaser 2 Goretex Trail Bežecká obuv Nedovoľte počasiu rozhodovať o tom, ako ďaleko môžete zájsť. Turistická obuv adidas Terrex Skychaser 2.0 GTX je ultimátnou verziou Skychaser 2.0, ktorá pridáva na zvršok vrstvu GORE-TEX® pre zvýšenú vlhkosť a ochranu pred dažďom bez straty vynikajúceho výkonu. Terrex Skychaser 2.0 GTX si získala medzipodošva boost™ vďaka vysokej návratnosti energie a mäkkému všestrannému odpruženiu s vyššou hustotou peny a lepším rozložením v podrážke. Legendárna priľnavosť podošvy Continental™ zo zmesi gumy sa tiež vracia, aby vám poskytla optimálnu priľnavosť bez ohľadu na to, aký je mokrý alebo tvrdý terén, teraz víta inovatívny PROTECTION PLATE® pre zvýšenú odolnosť proti opotrebovaniu a bezpečnosť. Zvršok tiež zaznamenal významné vylepšenia, pričom niekoľko tepelne utesnených výstuh vytvára pevnú a odolnú klietku okolo jeho textilnej sieťoviny pre zvýšenú absorpciu nárazov. Tvarovaná špička z TPU a päta z TPU poskytujú väčšiu stabilitu ako predtým, zatiaľ čo zapínanie na šnúrku pridáva podporu priehlavku. Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 turistické topánky Pohybovať sa je jednoduché, keď máte trakciu a podporu, ktorú potrebujete. Šnurovacie nepremokavé a priedušné pokrytie s turistickými topánkami Adidas Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0. Vyrobené pre precíznu chôdzu v nerovnom teréne, udržia vaše nohy v suchu na mokrých, blatistých cestách. Každý krok poháňa ďalší sviežou energiou vďaka Boost, aby ste mohli pokračovať v chôdzi dlhšie. Odolné prekrytia na zvršku a zosilnená medzipodošva odolávajú kameňom. Gumená podošva Continental™ vám umožní odraziť hladké korienky a nerovný povrch s istou priľnavosťou.
Tenisky Adidas TERREX SKYCHASER GTX W veľ. 41 1/3
Predám Tenisky Adidas TERREX SKYCHASER GTX W veľ. 41 1/3. Tenisky sú v top stave, akurát na podrážke je tenká puklina (viď foto). Zohľadnené v cene.Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(07102021). Adidas Terrex Skychaser GTX CQ1744 sú dámske topánky určené na cezpoľný beh, ktoré budú dobre fungovať za každých podmienok. Majú vršok vyrobený zo sieťovaného materiálu a zvarové švy spájajúce jeho jednotlivé časti sú vysoko odolné proti oderu. Obuv je vybavená membránou GORE-TEX , ktorá účinne chráni interiér pred vlhkosťou, a zároveň poskytuje chodidlám vynikajúcu priedušnosť a zvyšuje úroveň komfortu. Topánky sú vybavené tlmením Boost s vysokým stupňom návratnosti energie. Tento model má skvelú priľnavosť aj na mokrom povrchu vďaka vonkajšej podrážke vyrobenej z gumy Continental . Aplikovaný systém rýchleho šnurovania umožňuje optimálne prispôsobenie obuvi a vďaka ďalším zarážkam sa vyhnete zamotaniu šnúrok pri behu. Bočná podpora Pro-Moderátora poskytuje stabilitu medzipodošvy. Celé to dopĺňa kontúrovaná konštrukcia z peny EVA , vďaka ktorej sú topánky Adidas Terrex Skychaser ideálne pripravené na vonkajšie použitie. Dámske tenisky, dámske botasky.
Tenisky Adidas TERREX SKYCHASER XT GTX veľ. 44 PC: 180 EUR
Predám Tenisky Adidas TERREX SKYCHASER XT GTX veľ. 44 PC: 180 EUR (poškodenie na vonkajšej strane viď foto 1,2,3) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty)(09282021). Táto obuv je určená pre rýchle tempo v horskom a náročnom teréne. Nízka konštrukcia ti umožní vrtký a rýchly pohyb po horách a v členitom teréne. Medzipodrážka s aktívnym odpružením Boost ti zaistí nekonečnú energiu na každom kroku. Odolný zvršok stabilizuje a spevní chodidlo pri pohybe nerovným terénom. Nepremokavá, priedušná membrána dopraje nohám suché a odvetrané prostredie. Gumová podošva Continental poskytuje výnimočnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Vodeodolný a priedušný výkon Membrána GORE-TEX je nepremokavá a priedušná zároveň. Nekonečná energia Boost je najaktívnejšie odpruženie, ktoré sme doteraz vyrobili: čím viac energie vydáš, tým viac jej dostaneš späť. Výnimočná priľnavosť Podošva z gumy Continental je zárukou mimoriadnej priľnavosti v mokrých podmienkach. adidas Terrex Chystáš sa na výlet, ale ani v horských priesmykoch nechceš zanevrieť na módne topánky? Tak to sú tenisky adidas Terrex priamo pre teba. Nielenže ťa vďaka svojej mohutnosti podržia pri prechode cez Alpy, ale zároveň sa v nich nestratíš ani keď po tej náročnej ceste zostúpiš do Milána, centra svetovej módy. Technológia - GORE-TEX® Zvršok - Syntetika ◇ - Umelé vlákna, ktoré sú na rozdiel od textílie pevnejšie, odolnejšie a rýchloschnúce. Medzipodrážka - BOOST - Technológia z tisíc malých častíc, ktorá tlmí došľap a zároveň vracia späť extrémne množstvo energie. Podrážka - Continental
ADIDAS TERREX
Predám ADIDAS TERREX Skychaser 2 MID GTX GORE-TEX č.44 Pôvodná cena:169,90EUR (poškodenie viď foto č.5) Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) ADIDAS TERREX SKYCHASER 2 MID GTX topánky Na túre sa najviac cení výhľad z vrchola kopca, a preto potrebuješ výbavu, ktorá si hravo poradí v akýchkoľvek podmienkach. Táto obuv adidas sa hodí do každého terénu. Vlastnosti produktu Nepremokavá membrána GORE-TEX ochráni proti vlhku Neoprénová manžeta neprepustí dnu prach ani špinu Tlmenie Boost zvyšuje pohodlie počas dlhých úsekov na nerovnom teréne, vyznačuje sa ochrannou platničkou v medzipodrážke Gumená podrážka Continental™ zabezpečuje perfektný záber aj na kameňoch Elastická päta s odolnou vodoodpudivou povrchovou úpravou (DWR)
ADIDAS TERREX MID GTX K BC0597 Pôvodná cena:99,95EUR
Predám ADIDAS TERREX MID GTX K BC0597 č.34 kód výrobku:BC0597 Pôvodná cena:99,95EUR (poškodenie na ľavej teniske z vnútornej strany viď foto č.2) Treková členková obuv Adidas pre pohyb v teréne. Rychlé a náročné túry. Tyto outdoorové boty adidas jsou vybaveny zipem a rychlým šněrováním pro snadné nazouvání. Vodotěsná membrána GORE-TEX udržuje nohy v suchu a podešev CONTINENTAL poskytuje optimální přilnavost na všech druzích povrchu. Středně vysoká obuv zpevní kotník a umožní překonat každou překážku. Vyrazte do hor v této jedinečné obuvi! Terrex Mid GTX K je športovo riešená obuv adidas vo vyššom kontíkovém strihu, ktorá sa hodí najmä na outdoorové aktivity. Vďaka pevnej TRAXION podrážke obuv zaistí maximálny grip do všetkých smerov. Iste oceníte odolnejšie zvršok, ktorý je navyše priedušný. Fialová farba je doplnená o tri pruhy po stranách. Pevná medzipodrážka a podošva s gripy pre lepšie zmenu smeru. Vhodné na outdoorové vyžitie. Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (05272019)
ADIDAS TERREX SKYCHASER 2 GTX PC:159EUR
Predám ADIDAS TERREX SKYCHASER 2 MID GORE-TEX HIKING č.44 Pôvodná cena:159EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023)Na túre sa najviac cení výhľad z vrchola kopca, a preto potrebuješ výbavu, ktorá si hravo poradí v akýchkoľvek podmienkach. Táto obuv adidas sa hodí do každého terénu a vďaka nepremokavej membráne GORE-TEX ťa ochráni proti vlhku, zatiaľ čo neoprénová manžeta neprepustí dnu prach ani špinu. Jej tlmenie Boost zároveň zvyšuje pohodlie počas dlhých úsekov na nerovnom teréne, vyznačuje sa ochrannou platničkou v medzipodrážke a gumená podrážka Continental™ zabezpečuje perfektný záber aj na kameňoch. Detaily Zapínanie na šnúrky Textilný zvršok s privarenou obrubou proti blatu z materiálu TPU Membrána GORE-TEX, elastická päta s odolnou vodoodpudivou povrchovou úpravou (DWR) Stabilizačná kostra z materiálu EVA Medzipodrážka Boost s ochrannou platničkou proti nárazom o kamene