bazár, predaj, inzercia, predám

Agfa Ambi Silette + Color Solinar 50mm f2.8

Kategória: Analógové fotoaparáty

Ponúkam na predaj nemecký diaľkomer rok ~1957. Jedná sa o konkurenciu fotoaparátov Leica tej doby. Agfa dokonca na tento systém ponúkala doživotnú záruku.

Telo je v krásnom stave, či kozmeticky alebo po mechanickej stránke. Všetko funguje ako má (okrem blesku, ten som neskúšal).

Pre tento stystém boli v ponuke 4 objektívy, tento je najvšestrannejší 50mm. Optika 10/10, bez závad, plesne alebo prachu.

V cene je taktiež originálne kožené púzdro z dvoch častí. Vrchná časť púzdra je trochu horšiom stave, treba sa jej povenovať.

Dohoda možná.
Agfa Ambi Silette + Color Solinar 50mm f2.8
Podobné inzeráty
Agfa Isomat-Rapud+Agfa ISO
Zo svojej zbierky ponúkam nemecký kinofilmový fotoaparát Agfa Isomat-Rapud s bleskom Agfa ISO. Fotoaparát bol vyrábaný okolo roku 1955 v dvoch prevedeniach (s bielym alebo čiernym štítkom). Uzávierka fotoaparátu je funkčná, vizuálne je fotoaparát v zachovalom stave. Predáva sa na doplnenie zbierky, na poličku, prípadne pre nadšencov fotoaparátov Agfa. Cena s bleskom je 14€ + poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
AGFA SILETTE I
Ponúkam zachovalú a funkčnú AGFU SILETTE I ako na obrázkoch.
AGFA Color Sport
Predám nás stary fotoaparát Agfa color sport z 80/90 rokov. Kúpeny vo Viedni cca v roku 1988. Nefunkcny ale pekny stav, nezlomeny, neprasknuty. Vhodny pre zberatelov. Na dobierku neposielam. Cena s postou. Uprednostnujem mailovu komunikáciu, dakujem.
Predám Sériu Fotoaparatov MIX 07 Bulk
Predám Sériu Fotoaparatov MIX 07 Bulk 01. Fokaflex Fokar 2 bulk cena 15 € 02. Agfa Super Silette bulk cena 20 € 03. KONICA Zup 135 Super retail cena 20 € 04. Canon Digital IXUS 30 ( Batéria KO !!! ) bulk 15 € 05. Canon PowerShot SD30 IXUS i Zoom ( Batéria KO !!! ) bulk 15 € Stav viz foto, zavierky cvakajú, ostrenie ide ľahúčko. Skôr zberateľský kus. Platba predom. Na dobierku neposielam (niektorý ľudia nepreberajú zásielky) !! Poštovné podľa cenníka pošty. (Kg)
Agfa Clack
Zo svojej zbierky ponúkam stredoformátový nemecký fotoaparát Agfa Clack. Vizuálne je v používanom stave, viď autentické fotky, mechanika je čiastočne funkčná. Fotoaparát sa predáva na poličku. Cena 8€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Agfa Isola I
Pre zberateľa ponúkam zo svojej zbierky stredoformátový fotoaparát nemeckej produkcie z päťdesiatych rokov minulého storočia, Agfa Isola I. Fotoaparát má funkčnú mechanickú uzávierku s jedným časom a B-čkom. Po vizuálnej stránke je zachovalý s minimálnymi známkami používania, viď autentické fotky. Je určený na poličku s možnosťou príležitostného fotenia. Cena 14€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.