bazár, predaj, inzercia, predám

Aj Výškovo nastaviteľný stôl MODULUS 1200x600 mm

Kategória: Stoly

Výškovo nastaviteľný stôl MODULUS
1200x600 mm, čierna, dub

stôl bol používaný na pcr z doma cca 1 rok, je v top stave. dôvod predaja - sťahovanie sa do zahraničia.

stôl mam teraz v TT, môžem doviezť do BA

pôvodná cena 370 e

Aj Výškovo nastaviteľný stôl MODULUS 1200x600 mm
Podobné inzeráty
Výškovo nastaviteľný stôl 2000mm  1200mm
Predám výškovo nastaviteľný stôl: používaný cca. rok. Nesadla veľkosť. Pôvodná cena 540€, predávam za 400€. Najlepšie je zabezpečiť si vlastný odvoz.
Vyskovo nastavitelny stol - Plati do zmazania
Zdravim. Predam vyskovo elektricky nastavitelny stol v super stave. Neviem co to je za znacka alebo podobone ale je dovezeny z nemecka. Mam ho v byte kde ho moc nepouzivam kedze chodim do kanclu. V izbe teraz potrebujeme priestor tak len preto ho predavam inak by som si ho nechal. Je dost velky rozmer: 180x90 cm. Vyska od 69 do 119 cm. Zmestia zan realne aj dvaj ludia. Predavam iba stol nic ine co je na fotkach. Po dohode za nejaky priplatok ho viem aj doniest okolie Dolny Kubin. Inzerat plati do zmazania. Do vyhladavania: pracovny stol, biely stol, kancelarsky stol, velky stol
Výškovo nastaviteľný stôl AlzaErgo Table ET3, doska 140×80cm
Predám Výškovo nastaviteľný stôl AlzaErgo Table ET3 čierny + doska TTE-01 140×80cm hnedá dyha Je úplne ako nový.. Kupovaný z Alzy, konkrétny link: Výškovo nastaviteľný stôl – s pracovnou doskou, manuálne nastaviteľná výška 73–123cm, kľuka na pohyb hore a dole, max. zaťaženie 70kg, doska z drevotriesky s povrchom z dyhy, hnedá farba, PVC lišta na ochranu hrán, rozmery 1.8cm×140cm×80cm (V׊×H) Pôvodná cena je 342€, predávam za 285€. Stôl je možné prísť pozrieť a vyskúšať do mojej kancelárie v Košiciach. Predávam zariadenie svojej kancelárie, ako napríklad kancelársku stoličku, monitor..atď... pozri ďalšie inzeráty.
Konferencny stol - vyroba stola
Dobry den , ponukame vyrobu stola na mieru. Specialne stoly v kombinacii drevo - kov - led osvetlenie poprípade epoxidova zivica. - vyroba na mieru - drevo a zelezo podla poziadavky klienta - led osvetlenie - NOVINKA !!! LED OSVETLENIE ZASVIETI KED NIECO POLOZITE NA STOL :) MOZNOST OSVETLIT CELY STOL. - Kvalitne prevedenie - Vsetky druhy stolov ( kuchynsky , konferencny , dizajnovy, kancelarsky stol ) - moznost zabudovania bezdrotoveho nabijania ( nie je vidno na stole zvrchu ) - 3D NAVRH V CENE S MOZNOSTOU DODATOCNEHO UPRAVENIA . - LED zapojenie bud na kabel , alebo na bateriu zabudovanu v nohach stola , staci nabit a lubovolne sa moze stol premiestnovat bez kabla :) STOL NA FOTKE JE 3D ILUSTRACIA S LED OSVETLENIM NA KAZDOM ROHU KTORI SA AKTIVUJE AK POLOZITE NAPR MOBIL NA NIEKTORI ROH STOLA , LED ZASVIETI A NASLEDNE ZHASNE. DO KONCA AUGUSTA 3D PROJEKT ZADARMO !!! Pre viac info mail , sms , telefon ( ak nedvihame poprosime sms a predmet hovoru , zavolame ) FB: WEB: Pre vyhladavnie: stol , vyroba , drevo , dreveny stol , kuchynsky stol , nabytok na mieru , epoxid , led , kancelarsky stol
Detský písací stol - nastaviteľný
Predám detský nastaviteľný písací stôl, používaný ale za výbornú cenu. Pôvodná cena 190 eur. Collorido od značky Halmar je stôl s nastaviteľnou výškou a uhlom pracovnej plochy. Ideálne riešenie pre najmladších užívateľov. Ak chcete, aby vaše dieťa pri domácich úlohách správne sedelo, vyberte si správnu stoličku a spoľahlivý stôl. Stôl Collorido poskytuje veľkú pracovnú plochu pre potrebné predmety a väčšie pracovné projekty. Pracovná plocha je lakovaná a vyrobená z MDF dosky s rozmermi 100 cm x 66 cm. Vďaka možnosti nastavenia uhla pracovnej plochy môžete uľahčiť prácu pri realizácii umeleckých, alebo grafických diel. Stabilný rám je vyrobený z lakovanej ocele. Pripravili sme pre Vás dve sady farebných plastových prvkov, ktoré môžete vidieť na priložených fotografiách. V sade dostanete obe verzie: zelená a ružová. Stôl Collorido Vám bude slúžiť mnoho rokov a to vďaka nastaviteľnej výške pracovnej plochy, ktorú môžete prispôsobiť výške rastúceho dieťaťa. Stôl rastie spoločne s užívateľom.
Výškovo nastaviteľný stôl AlzaErgo Table ET3 biely - NOVÝ
Mám na predaj čistonový, ešte zabalený (nerozbalený) pracovný výškovo nastaviteľný kancelársky stôl – bez pracovnej dosky, manuálne nastaviteľná výška 73–123cm, šírka 100–160cm, odporúčaná veľkosť dosky 120–180×65–85cm, max. zaťaženie 70kg, farba biela. Dôvod predaja je ten, že sme si kúpili domov pred prerábkou výškovo nastaviteľné kancelárske stoly Alza Ergo v domnienke, že nám vôjde do bytu. Ale aktuálne to tak nie je, a preto sme ho ani neskúšali skladať a prispôsobovať. Radšej posunieme niekomu, kto tento pekný a šikovný stôl využije a rozmerovo mu sadne. Mám na predaj aj dosku AlzaErgo TTE-12 120 × 80 cm lamino dub úplne novú zabalenú za cenu 60€. Preferujem osobný odber. V prípade vážneho záujmu viem v rámci SR doručiť. Prosím len vážny záujem.