bazár, predaj, inzercia, predám

Akita siba, zlaty retriver

Kategória: Psy

Kupim Akitu steniatko.Tak do 100e. Nájde sa tu také steniatko ktorému dáme našu lásku.Ak nie Akita môže byť aj Zlaty retriver.Okolie Trenčína.
Akita siba, zlaty retriver
Podobné inzeráty
Akita inu
Akita Inu s PP Chovatelská stanice na Akita Inu bere rezervace na štěňátka ODBĚR 9.měsíc 2023 z krásného spojení. Rodiče skvělých povah, exteriéru i zdraví DKK 0/0, oči čité na 16 očních vad i štítné žlázy v pořádku i srdíčka. Čistá Japonská linka rodiče nepříbuzné. Žijí s námi doma ne v kotcích. Vychované s láskou a s úctou k plemeni. U štěňátek předpoklad dobrého zdraví, krásného vzhledu a klidného charakteru a výstavní předpoklady .Štěňátka jsou k odběru ZÁŘI 2023. Máme zájem pouze o vážné a seriózní zájemce. Štěňátka budou očkovaná, čipovaná, odčervená, včetně rodokmenu, pet. pasu a balíčku pro začátek, odchovaná v rodině. Zájemci na Akita Inu červené barvy mohou volat na tel. Dovezeme i na hranice. Registračné číslo chovu: 3456
Akita Inu s PP a Shikoku
Akita Inu a SHIKOKU s PP Chovatelská stanice na Akita Inu A SHIKOKU.Bereme rezervace na štěňátka z krásného spojení. Rodiče skvělých povah, exteriéru i zdraví Patelly 0/0, DKK A/A oči čité na 16 očních vad i štítné žlázy v pořádku i srdíčka. Rodiče k vidění u nás doma. Jsou nepříbuzné. Žijí s námi doma ne v kotcích. U štěňátek předpoklad dobrého zdraví, krásného vzhledu a klidného charakteru a výstavní i předpoklady.Štěňátka jsou k odběru 10 měsíc 2023. Máme zájem pouze o vážné a seriózní zájemce. Štěňátka budou očkovaná, čipovaná, odčervená, včetně rodokmenu, euro pasu a balíčku pro začátek, odchovaná v rodině. Dovezeme i na hranice Zájemci na Akita Inu , SHIKOKU mohou volat na tel.
Goldendoodle šteniatka ❤️
Ponúkame na predaj krásne šteniatka goldendoodle bez PP (zlatý retríver X pudel kráľovský). Máme voľné posledné 3 čierne šteniatka ( 1fenky a 2 psikovia). Šteniatka sú naučené na male detičky, sú hravé veselé a pod veterinárnym dohľadom. Šteniatka sú narodené 6.6.2023 k odberu budú po dovŕšení 8 tyždňov, do nového domova budú odchadzať 4x odčervené 1x zaočkované a čipované s vystaveným EU Pet Passport. Šteniatka si do nového domovu zoberú zakladnú výbavu. Goldendoodle je plemeno velmi inteligetné, vyznačujú sa priateľským pristupom a veľkou jemnosťou. Su veľmi oddane svojej rodine kde dobre vychádzajú s deťmi a inými zvieratami. Milujú prechádzky a velmi dobre plávajú. Ďalšou veľkou výhodou tohto hybridného plemena goldendoodla je že neplznú a sú hypoalergénni. Obaja rodičia sú povaho vyrovnaný milujúci členovia našich rodín. Obaja milujú vodu a sú výbrony plavci. Mamina šteniatok sa venovala canisterapie a pravidelne návštevovala socialne zariadenia. Obaja rodičia sú zdravotne testovaný a nemaju žiadne zdravotné problémy. Goldendoodle,Labradoodle, Zlaty retríver, Pudel kráľovský, Pudel, šteniatka.
Zlatý Retriver
Na dohodu dáme sučku križeneč Zlatý Retriver . Má 11 mesiacov. Vet osetrená. Je čipovaná. Viac info cez tel.
Labrador retriver
Predám 2-ročnú fenku plemena labrador retriver, zaočkovanú a vykastrovanú.
AKITA INU
Prijímame rezervácie na šteniatka akita inu s PP.Voľne sú ešte 1 psík a 3 sučky.