bazár, predaj, inzercia, predám

AKTUÁLNE: Celozinkované kŕmne jasle pre ovce a kozy

Kategória: Služby pre zvieratá

Ponúkam voľne stojace kŕmne jasle pre ovce alebo kozy so spodným žľabom. Celozinkované prevedenie zaručuje dlhú životnosť. Kŕmne jasle vyrobíme na zákazku podľa Vašich požiadaviek, sami si stanovíte akú dĺžku a šírku jaslí potrebujete.
AKTUÁLNE: Celozinkované kŕmne jasle pre ovce a kozy
Podobné inzeráty
Celozinkované závesné kŕmne jasle pre ovce a kozy
Ponúkam závesné kŕmne jasle pre ovce alebo kozy na so spodným žľabom určeným na jadrové krmivo. Celozinkované prevedenie zaručuje dlhú životnosť. Kŕmne jasle vyrobíme podľa Vašich požiadaviek, dĺžku a šírku jaslí si stanovíte sami.
Kŕmidlá pre dobytok, kone ,ovce ,kozy SKLADOM od výrobcu
Slovenský výrobca KOVOORAVA výroba a predaj vyberiete si čo potrebujete a hneď aj odveziete.- palisádové kŕmidlo, krmelec ,kŕmidlo pre dobytok ťažké ,pevné ,masívne ,ohradové panely -coralové ,váha pre dobytok do 2000kg,kŕmny automat pre teľatá ,palisádové kŕmidlo hranaté rozmer si určí zákazník,jasle na seno pre kozy ,fixačná klietka pre ošetrovanie dobytka -ošetrovanie prednej a zadnej nohy,popruhy pod brucho,fixačné čelo s predným košom,manipulačná ohrada pre dobytok,kŕmne zábrany,samofixačné zábrany pre dobytok,coralové panely,kruhová ohrada pre kone,krmelec pre kone,kruhové kŕmidlo pre dobytok,kŕmidlo pre ovce ,válovy-žľaby pre dobytok, válov pre ovce, válov pre prasatá,kŕmidlo oválne so strechou ,kŕmidlo kruhové so strechou ,ohradníky pre ovce , hradenie do ovčína ,hradenie do maštale,samofixačné zábrany a pod.
Kontrola ušných známok, odber krvi  s fixáciou od KOVOORAVA
Slovenský výrobca vyrába a skladom ihneď k odberu manipulačná ohrada s fixačným čelom ,fixačná klietka paznechtárska ak fixačná klietka základná . Vyrábame kŕmidlo-krmelec pre dobytok a kone aj so strieškou na okrúhle balíky sena ,oválne kŕmidlo na dva balíky sena,palisádové kŕmidlo hranaté,krmelec so strechou pre ovce,jasle na seno pre ovce,váha pre dobytok,válov-žľab pre dobytok dĺžka 2000mm, 3000mm, 4000mm,ohradové - coralove panely, kruhová ohrada pre kone, kŕmne zábrany, manipulačná ohrada s fixačným čelom, fixačné čelo s predným košom, fixačná klietka, fixačná klietka na ošetrenie prednej a zadnej nohy s popruhmi na zdvíhanie zvieraťa, zábrany do maštale dvere do maštale, dvere do senníka, dvere do stajne, válov pre prasa, boxy pre kone,hradenie do maštale pre ovce, kŕmidlo pre ovce, ohradníky pre ovce,válov pre ovce, naháňacia ohrada pre dobytok a pod.
Spokojný zákazníci -fixácia pre HD,ohradníky,kŕmidlá,válovy
SLOVENSKÝ VÝROBCA všetko podľa vašich požiadaviek mieru . vyrába a SKLADOM kŕmidlo -kŕmidlá pre dobytok ,palisádové kŕmidlo pre kone,palisádové kŕmidlo pre dobytok , krmelec,kŕmidlo pre ovce,jasle pre ovce, kruhová ohrada pre kone,coralové panely,ohradové panely, kŕmne zábrany,samofixačné zábrany, manipulačná ohrada,naháňacia ohrada, fixačné čelo,fixačná klietka,váha pre dobytok, kŕmny automat pre teľatá,panely s preliezkou pre teľatá -šírku otvoru si nastavíte, fixačná klietka paznechtárska, válov na vodu s výpustom,válov -žľab pre ovce, válov -žľab pre dobytok, hradenie do maštale pre dobytok , zábrany pre kone, boxy pre kone , dvere do seníka,dvere do jazdiarne, hradenie pre kozy,ohradníky pre ovce ,hradenie pre prasatá a válovy pre prasatá
KOVOORAVA výrobky pre HD ,kone ,ovce,kozy  od výrobcu
výrobca fixačných zariadení vyrába aj váhy pre dobytok do fixačnej klietky ,pod fixačnú klietku ,do naháňacej uličky a pod. - SKLADOM výrobky fixačná klietka s váhou pre HD,fixačné čelo,manipulačná ohrada,kŕmny automat pre teľatá ,samofixačné zábrany SV,fixačná klietka s popruhmi na zdvíhanie zvieraťa a ošetrenie prednej a zadnej nohy,manipulačná ohrada,naháňacia ohrada ,palisádové kŕmidlo , kŕmidlo-krmelec pre dobytok ,kŕmny zásobník na seno ,kŕmidlo pre ovce a kozy,jasle na seno,coralové panely,kŕmne zábrany ,válovy -žľaby pre dobytok,hradenie do maštale pre ovce ,boxy pre kone,dvere do stajne,dvere do senníka,dvere do jazdiarne a pod.
Všetko pre hospodárske zvieratá od výrobcu KOVOORAVA
-slovenský výrobca pôsobiaci na trhu 20 rokov Vám ponúka nasledovné výrobky skladom . Možnosť vidieť vo Vašom blízkom okolí ,dostanete kontakt od nás na družstvo alebo chovateľov čo majú naše výrobky viac rokov . vyrába - palisádové kŕmidlo,krmelec,kŕmidlá , ,kŕmidlo pre dobytok ťažké ,pevné ,masívne ,ohradové panely -coralové ,váha pre dobytok do 2000kg,kŕmny automat pre teľatá ,palisádové kŕmidlo hranaté rozmer si určí zákazník,jasle na seno pre kozy ,fixačná klietka pre ošetrovanie dobytka -ošetrovanie prednej a zadnej nohy,popruhy pod brucho,fixačné čelo s predným košom,manipulačná ohrada pre dobytok,kŕmne zábrany,samofixačné zábrany pre dobytok,coralové panely,kruhová ohrada pre kone,krmelec pre kone,kruhové kŕmidlo pre dobytok,kŕmidlo pre ovce ,válovy-žľaby pre dobytok, válov pre ovce, válov pre prasatá,kŕmidlo oválne so strechou ,kŕmidlo kruhové so strechou ,ohradníky pre ovce , hradenie do ovčína ,hradenie do maštale,samofixačné zábrany a pod