bazár, predaj, inzercia, predám

Alchymie hojnosti - Sun Light

Kategória: Ezoterika

Knižka je úplne nová, nepoužitá.

oficiálny popis od autora: Tato kniha učí umění, jak žít bohatým životem. Bohatství je důsledkem vašeho myšlení a kvality vašeho života. Dokonce i chudý člověk se může kochat krásou a bohatstvím svého vnitřního světa; dokonce i boháč si může připadat chudý a nešťastný.

Pre úvodný kontakt mi prosím pošlite mail. Mobil v inzeráte vymyslený.
Alchymie hojnosti - Sun Light
Podobné inzeráty
Daniken,záhady a iné
Predám - -Biela pyramída -3e -Pozemšťané a mimozemšťané - 4e -Paranormálne javy -8e -Posmrtný život -8e -Hľadanie vesm.civilizácií/pošk./ -2e -Strategie rozvoje zemské civilizace -2e -Veľkí vizionári v dejinách -3e -Sibyla - 2e -Alchymie - 3e -Mýlil som sa -3e -Kozmické stopy -3e -Záhady starej europy -3e
Výklad kariet, duchovný  a osobný rozvoj
Dobrý deň, volám sa Ivet. Venujem sa ezoterike, numerológii, znameniam, výkladu kariet, duchovnému a osobnému rozvoju. Mám za sebou vlastné životné skúsenosti, ktoré ma nasmerovali na túto cestu poznania. Dlhý čas som sa pýtala: Prečo sa mi to deje? Čo mám robiť? Nakoniec som odpovede našla. Moje osobné skúsenosti s rozvodom, neúspešnými vzťahmi s mužmi, chorobou dcéry a zamestnaniami, ktoré ma nebavili, ma prinútili hľadať v živote nový smer a odpovede. Dostalo sa mi poznania, za ktoré som veľmi vďačná. A preto Vám rada pomôžem nájsť smer a odpovede na otázky: Prečo sa mi tá či oná situácia deje? Čo mám robiť? Ako sa mám rozhodnúť? Čo mám pochopiť? Ako sa mať rád/rada? Ako sa skamarátiť sám so sebou? Pomôžem vám tiež poodhaliť príčiny Vašich zdravotných ťažkostí. Môžem Vás povzbudiť, ukázať Vám ako zmeniť Vašu situáciu a spoločne prísť na to ako zobrať Váš život do Vašich vlastných rúk. Som sprievodca pre odvážne duše, ktoré sa neboja zmeniť svoj život k väčšej radosti, láske, slobode a hojnosti v každom smere. Nemôžem Vám zaručiť, že zmením Váš život, lebo ani mne ho nezmenil nikto iný než ja. Ale môžem Vám zaručiť, že sa to dá ak vy sami úprimne chcete. Môžete ma kontaktovať mailom,alebo telefonicky. 20 Eur/hod. Pri telefonickom kontakte platba vopred.
Finančná hojnosť - pomoc
Ponúkam pripojenie k energiám finančnej ( nielen finančnej ) hojnosti, a taktiež rozpustenie blokád, ktoré vám v prijímaní tejto energie bránia. Je možné riešiť aj hojnosť v oblasti sexuality a zdravia. Veľmi vhodné riešenie v prípade, že ste odrezaní od " zdrojov" Práca prebieha hneď, v prítomnosti, cez telefón.
Ezoterické knihy
Predám nasledovné ezoterické knihy v dobrom stave, ak sú nejaké poškodenia, sú spomenuté: B. Y. Martin a D. Moraitis: Léčivá síla aury, r.v. 2009, 272 strán, niektoré strany sú zažltnuté zo skladovania - 5€ A. Aklič: Tri zlomené pečate, r.v. 1991, 248 strán - 2€ Sun Light: Viry vědomí a jak se jim bránit, r.v. 2009, 160 strán, ohnutý roh na obálke a zažltnutý bok knihy - 1€ J. Palágyi: Reflexní masáže rukou, r.v. 1996, 147 strán - 6€ S. Gordon: Paranormální jevy – Ilustrovaná encyklopedie I.díl (A-L), r.v. 1992, 335 strán - 4€ I. Fojtík: Tchaj-ťi čchuan a pa tuan ťin, r.v. 1996, 110 strán - 2€ B. Hegemann: Pět elementů Tao pro zdraví, r.v. 2000, 98 strán, v spodnej časti bola poliata vodou, takže strany sú mierne zvlnené - 1€ Hermann-Michael Hahn: Poznáváme souhvězdí na noční obloze, r.v. 2007, 128 strán - 3€ Gato: Učení Nagualů, r.v. 1999, 168 strán - 3€ Lao-c’: Tao te ťing - O tajemství hlubším než hlubina sama, r.v. 2005, 103 strán, strany na boku knihy sú zažltnuté zo skladovania - 2€ J. Howard: Bachove liečivé kvety krok za krokom, r.v. 1994, 71 strán - 1€ S. Norris: Tajemství léčení barvami, r.v. 2004, 224 strán - 4€ H. Vollmann: Co stojí za tím, r.v. 1988, 93 strán, strany trochu zažltnuté - PREDANÁ