bazár, predaj, inzercia, predám

ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A D. STR

Kategória: Domy

AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !!

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany.

Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska…
Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou.

Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka.

Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2.
Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2.

Dispozičné riešenie rodinných domov:
Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta,
kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť.

Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe.

INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb.

Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV

Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH:
1. RD s pozemkom 621 m2: 232.250,- €
2. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- €
3. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- €
4. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- €
5. RD s pozemkom 731 m2: 248.750,- €
6. RD s pozemkom 558 m2: 230.000,- €
7. RD s pozemkom 618 m2: 231.800,- €
8. RD s pozemkom 679 m2: 240.950,- €
9. RD s pozemkom 743 m2: 250.550,- €

+ DOHODA MOŽNÁ!!!

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
Podobné inzeráty
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 3 IZB. RD BLÍZKO V. MEDERA, SOKOLCE
POZOR !!! CHCETE BÝVAŤ BLÍZKO VEĽKÉHO MEDERA V 3 IZBOVOM ZACHOVALOM RODINNOM DOME A NA POZEMKU O VÝMERE 750 M2? UVÁDZACIA CENA IHNEĎ NASŤAHOVATEĽNEJ ZACHOVALEJ NEHNUTEĽNOSTI ZA 92.000 € EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľmi pekne udržiavaný zachovalý 3 izbový rodinný dom na slnečnom pozemku blízko mesta Veľký Meder v obci Sokolce (cca 3 km). Obec Sokolce disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti: -Druh nehnuteľnosti: Rodinný dom s vlastnou záhradou –Výmera pozemku: 750 m2 –Úžitková plocha: 110 m2 -Plocha vedľajšej budovy: 80 m2 -Počet izieb: 3 -Ostatné priestory domu: Kuchyňa, špajza, technická miestnosť, kúpeľňa -Stav: Veľmi pekne udržiavaný, zachovalý dom -Inžinierske siete: mestská voda, elektrina, plyn, odpad je riešený žumpou 10 m3 •Celkový dojem makléra: zachovalý, po technickej stránke zdravý dom vhodný pre milovníkov záhrady, prírody, pre hobby chovateľov zvierat atď. •Odporúčame: vhodné bývanie pre 3-4-5 osôb, pre milovníkov vidieckeho štýlu bývania predsa v malej dedinke s rozsiahlou infraštruktúrou. Ak túžite po dedičské bývanie blízko mesta Veľký Meder na dostatočne veľkom pozemku v zachovalom rodinnom dome za VÝBORNÚ cenu tak táto ponuka je výlučne pre Vás !! Nezmeškajte, dohodnite si obhliadku ešte dnes !! CENA nehnuteľnosti: 92.000 €,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | PREDAJ 4 IZBOVÝCH RODINNÝCH DOMOV V PRÍRODE
!!! KONTAKT: !!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL z poverenia majiteľov Vám ponúka na predaj 2 priestranné samostatné 4-izbové rodinné domy vo výstavbe s ideálnou dispozíciou pre pohodlné bývanie v obci Šuľany. Rodinné domy sa nachádzajú v tichej lokaIite v blízkosti krásnej prírody. Rodinné domy sú typu bungalov, bez podpivničenia, zastrešené sú šikmou sedlovou strechou. Celkový pôdorys je 8,00 x 14,50m + krytá terasa o výmere 17,50 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod. Odpadové vody odvádzané do verejnej kanalizácie a dažďové vody zo strechy sú odvedené do vsakovacích objektov. Pre rodinné domy sú vybudované nové elektrické prípojky a taktiež sú napojené na plynové prípojky. Podlahové vykurovanie a ohrev vody je navrhnutý teplovodný, nízkotlakový dvojtrubkový systém s núteným obehom vykurovacej vody, kondenzačný kotol typu BUDERUS. Možnosť variability kúrenia je príprava na krb alebo kachle. Na odvedenie spanín z krbu je navrhnutý komín od firmy Schiedel s vnútorným priemerom 200mm. Okná sú plastové s izolačným trojsklom max U = 0,75W/m2K. DOM – č.A Plocha pozemku: 540 m2 Zastavaná plocha:113 m2 Úžitková plocha: 96,91 m2 + 17,50 m2 terasa Cena holodomu: 220.000 € Možnosť dokončenia do štandardu – DOHODOU! DOM – č.B – prístup po jednosmernej 4m širokej spevnenej komunikácií. Plocha pozemku: 500 m2 Zastavaná plocha:113 m2 Úžitková plocha: 96,91 m2 + 17,50 m2 terasa Cena holodomu: 220.000 € Možnosť dokončenia do štandardu – DOHODOU! DISPOZÍCIA D0MU: Úžitková plocha: 96,91 m2 + 17,50 m2 terasa Zádverie: 5,40 m2 Obývacia izba s kuchyňou: 34,40 m2 Špajza, komora: 1,78 m2 Chodba: 6,80 m2 Kúpeľňa: 8,60 m2 Samostatná toaleta: 2,45 m2, kotolňa IZBA 1 -13,44 m2 IZBA 2 – 13,20 m2 IZBA 3 – 10,84 m2 Príjazdová komunikácia k zadnému rodinnému domu bude spevnená, umožňuje bezproblémovú dostupnosť k rodinnému domu, ako aj parkovanie priamo pri ňom. V záhrade Vás poteší prestrešná terasa na letné grilovačky. Ide o praktické, moderné bývanie. Na okolí prídu športovci, rybári, rekreační korčuliari, cyklisti po hrádzi Dunaja, ale aj tí, ktorí majú radi prírodu a kľudné prostredie. Je tu dobrá občianska vybavenosť, škola, škôlka, pošta, zdravotné stredisko, obchody. Kolaudácia rodinných domov bude do konca septembra 2023. Nachádza sa v blízkosti vodného dielo Gabčíkovo a 25km je Bratislava. V dosahu 5km je R7 a taktiež aj rekreačné krásne Šulianske jazero. V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme
ALL INCLUSIVE | PREDAJ KRÁSNYCH RODINNÝCH DOMOV, DUN. STREDA
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 domy – novostavby v modernom vidieckom duchu v Dunajskej Strede. Domy sa nachádzajú na ulici Józsefa Hartmanna v Dunajskej Strede. V priamej blízkosti sa nachádza MAX, OBI, KAUFLAND, Family center, rôzne obchody, potraviny, reštaurácie, kaviarne, čerpacia stanica, lekáreň atď… Mesto Dunajská Streda disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou a takisto veľmi blízko sa nachádza aj diaľnica D4R7, čo veľmi urýchli cestu a zabezpečí výborné spojenie do Bratislavy, Rakúska a pod. Nachádzajú sa v slepej otočnej ulici v strede s malým mestským parkom, obklopený s dvadsiatimi pozemkami. Unikátny formát ulice dodá k bývaniu jedinečný pocit súkromia. Domy majú celkovú úžitkovú plochu 112 m2, pozemky majú výmeru 550 m2. Nehnuteľnosti sú veľmi moderne riešené, otvorené, presvetlené, vzdušné. Svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie štvorčlennej rodiny. Domy sú postavené z tehly a sú zateplené 15 cm polystyrénom. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: – Obytná časť sa skladá z veľkej priestrannej obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou a krytou terasou, – Izba č. 1, – Izba č.2, – Izba č.3, – 2x kúpeľňa. Domy sa predávajú v stave HOLODOM, čo zahŕňa: – oplotenie pozemku zo všetkých strán, – chodníky a parkovacie miesta so zámkovou dlažbou značky ABW design VARIO farba jura – napojenie na verejný vodovod so šachtou na vodomer a napojenie na verejnú kanalizáciu – napojenie na elektromer – plastové okná Salamander s izolačným trojsklom – dokončenie fasády s izoláciou 15cm, omietkou BAUMIT a s ozdobnými lícovými tehlami STEGU a dekoračnými lištami BAUSTYR okolo okien – maľovanie JUPOL 2x na bielo – predprípravu na hliníkové podomietkové rolety ALUPROF – úložný priestor na povale – teplovodné podlahové kúrenie – elektrický kotol PROTHERM – predprípravu pre tepelné čerpadlo bez technológie – komín s predprípravou na drevenú keramickú kachľu – predprípravu regulácie tepla v každej miestnosti s termostatmi SALUS – prípravu teplej vody s bojlerom – rozvody centrálneho chladenia-kúrenia do všetkých obytných miestností bez centrálnej jednotky kanálovej klimatizácie – terénne úpravy (vyrovnanie zeminy) – odvodnenie dažďovej vody – rozvody/kabeláž elektroinštalácie s kompletizáciou skrinky a dodávkou a montážou zásuviek a vypínačov LEGRAND – rozvody/kabeláž TV – SAT – rozvody/kabeláž na alarmový systém Jablotron – rozvody/kabeláž na kamerový systém Hikvison v exteriéry s prípravou na 4 kamery – predprípravu prívodného silo kábla na budúci záhradný dom, bazén, zavlažovací systém – predprípravu pre elektrickú bránu – predprípravu na video vrátnik CENA HOLODOMU: 274.990 €,-/ celkom Cena nehnuteľností vrátane profesionálneho realitného a právneho servisu je 274 990 Eur. Cena platí pre klientov schopných vyplatiť kúpnu cenu bez úveru. V prípade platenia úverom c
Na predaj nízkoenergetické dvojpodlažné rodinné domy v ZO
OYE Reality ponúka na predaj nízkoenergetické dvojpodlažné rodinné domy s klimatizáciou, terasou a balkónom v radovej zástavbe, v novovybudovanom obytnom parku v kľudnej lokalite obce Zemianska Olča. Obytný komplex pozostáva zo šiestich 3-izbových a štyroch 4-izbových radových domov. Ku každému rodinnému domu prislúcha malý dvor/záhrada za domom. V rámci areálu ponúkame aj predaj ôsmich stavebných pozemkov s kompletnou projektovou dokumentáciou na výstavbu rodinných domov s platným stavebným povolením. Viac informácií telefonicky. Dispozícia 3-izbových rodinných domov: Prízemie: - Zádverie - Schodisko - Obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou (25-27 m2) - WC s umývadlom - Terasa (17 m2) Poschodie: - Izba (11-12 m2) - Spálňa s balkónom (12-13 m2) - Kúpeľňa so sprchovým kútom - Chodba s klimatizáciou - Balkón Úžitková plocha: 70-74 m2, terasa 17 m2, balkón 4 m2, zastavaná plocha cca. 55 m2, plocha pozemkov 170-266 m2. Aktuálna ponuka 3-izbových rodinných domov: č. parcely: 293/11 E1, výmera pozemku: 232 m2, cena 121.600,- EUR č. parcely: 293/11 E2, výmera pozemku: 170 m2, cena 118.500,- EUR č. parcely: 293/11 E3, výmera pozemku: 235 m2, cena 121.750,- EUR č. parcely: 293/10 F1, výmera pozemku: 237 m2, cena 121.850,- EUR č. parcely: 293/10 F2, výmera pozemku: 173 m2, cena 118.650,- EUR č. parcely: 293/10 F3, výmera pozemku: 266 m2, cena 123.300,- EUR Dispozícia 4-izbových rodinných domov: Prízemie: - Závetrie - Zádverie - Schodisko - Obývacia izba spojené s kuchyňou a jedálenskou časťou (28-30 m2) - WC s umývadlom - Špajza - Terasa (13,5-14 m2) Poschodie: - Hala s klimatizáciou (10,5 m2) - Izba I (9 m2) - Izba II (14,5-15,5 m2) - Spálňa s balkónom (13,5-15 m2) - Kúpeľňa s vaňou (5,2-5,8 m2) - Balkón (4,6 m2) Úžitkové plochy: 96,6-101,7 m2, terasy: 13,5-14,2 m2, balkóny: 4,6 m2, zastavané plochy cca. 72 m2, plochy pozemkov 153-339 m2. Aktuálna ponuka 4-izbových rodinných domov: č. parcely: 293/12 D1, výmera pozemku: 339 m2, cena 176.950,- EUR č. parcely: 293/12 D2, výmera pozemku: 153 m2, cena 167.650,- EUR č. parcely: 293/12 D3, výmera pozemku: 153 m2, cena 167.650,- EUR č. parcely: 293/12 D4, výmera pozemku: 217 m2, cena 170.850,- EUR Výhody: • skolaudované rodinné domy s energetickým certifikátom A0 (domy s takmer nulovou potrebou energie) • súčasťou projektu obytného parku sú inžinierske siete, optický internet, cestná komunikácia a verejné osvetlenie • ponúkame možnosť dokončenia rodinného domu „na kľúč“ podľa dohody • bezplatne zabezpečíme kompletné financovanie výstavby v spolupráci so všetkými bankami v SR • dostupnosť: 66 km Bratislava, 28 km Dunajská Streda, 20 km Komárno, 19 km Kolárovo Plánovaný termín dokončenia: 4.kvartál 2023. Odporúčam obhliadku! Váš realitný konzultant : Adrián Lévay, RSc
Novostavba: murovaný 5 - izbový rodinný dom Valča.
Poďte s nami preskúmať novú ponuku bývania, ktorá je výnimočné svojou polohou a vybavením. Rodinné domy sa nachádzajú v uzavretom areáli prístupným elektricky diaľkovo ovládanou vstupnou bránou, za ktorou pokračuje asfaltová cesta k piatim samostatným rodinným domom. Každý vlastník rodinného domu má vlastné diaľkové ovládanie vstupnej brány. Uzavretý areál poskytuje úplné súkromie vlastníkom rodinných domov, zaručuje bezpečnosť bývania a ochranu pred vstupom nepovolaných osôb. Daný areál je zároveň situovaný priamo v strede malebnej obce Valča, ktorá je známa vyhľadávaným lyžiarskym strediskom Snowland ponúkajúcim bohaté kultúrne, športové a turistické aktivity počas celého roka. Lokalita areálu rodinných domov je v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti ( škola, škôlka, obchody, reštaurácie a i.) a zároveň v blízkosti mesta Martin (bezproblémová cestná komunikácia vrátane autobusovej dopravy). Takýto situovaný areál rodinných domov je jediný v okrese Martin. Ponuka obsahuje 5 novostavieb murovaných rodinných nízkoenergetických rodinných domov modernej architektúry. Obec Valča je vzdialená len 9 km od okresného mesta Martin. Zastavaná plocha je 160 m2, úžitková plocha domu je 140 m2, pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou, 4 samostatných obytných izieb, dvoch kúpeľní, vstupnej chodby, technickej miestnosti, špajze. V kuchyni, obývačke, spálni a chodbe sú osadené veľké balkónové okná s výstupom na slnečnú terasu. Dom je južne orientovaný, postavený z kvalitných materiálov zaručujúcich nízke náklady na spotrebu energií. Okná 7 komorové, 3 - sklá s tepelným rámikom, zateplenie 20 cm, fasáda omietka biela. Zapojená IS: voda, elektrika, kanalizácia, v celom dome podlahové kúrenie. Kvalitné zateplenie poskytuje v zimných mesiacoch komfortné bývanie s nízkou spotrebou energií, v letných mesiacoch príjemnú klímu neprehrievajúcich sa obytných priestorov. Predpokladané náklady na spotrebu energií: 100,-€/mesiac. Dom je situovaný v uzavretom oplotenom areáli s bránou na diaľkové ovládanie, v danej lokalite prebieha výstavba piatich rodinných domov, voľné sú už len tri.. Výmera pozemku 565 m2. Dom sa predáva v stave HOLODOM. Kúpou nehnuteľnosti získa nový majiteľ komfortné bývanie vo vlastnom rodinnom dome s nákladmi nižšími ako v byte o podobnej výmere. Kúpou novostavby odpadá potreba rekonštrukcie, ktorá navyšuje obstarávaciu cenu starších nehnuteľností. Fotky sú ilustračné a z priebehu výstavby.
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 4 IZBOVÝ POSCH. RD + GALÉRIA, OKOČ
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 4 izbový poschodový rodinný dom + galéria blízko Veľkého Medera v obci Okoč. Mesto Veľký Meder, ktoré disponuje výbornou občianskou vybavenosťou je vzdialené od obce Okoč len 3 minútky autom. Okresné mesto Dunajská Streda je cca 15 minút autom. V obci sa nachádza materská,-základná škola, potraviny, rôzne obchody, kaviarne, bankomat, pošta, lekár, obecný úrad atď… Tento krásny rodinný dom má celkovú úžitkovú plochu 190 m2 a nachádza sa na priestrannom pozemku o výmere 1600 m2. IS: Elektrina, obecná voda, odpad je riešený žumpou. Základná charakteristika nehnuteľnosti: – Rodinný dom je čiastočne podpivničený, – Na pozemku sa nachádza aj vedľajšia budova, – Mesačné náklady sa pohybujú cca do 160€. Ak chcete bývať v obci s dobrou občianskou vybavenosťou ale takisto blízko Veľkého Medera a Dunajskej Stredy na krásnom veľkom pozemku, ktorý dá viac možností pre nového majiteľa tak táto ponuka je stvorená priamo pre Vás !! Nezmeškajte a dohodnite si termín obhliadky ešte dnes !! CENA nehnuteľnosti: 155.000 € ,-/ celkom S rekonštrukčnými prácami, poprípade novým nábytkom na mieru Vám náš tím odborníkov s radosťou pomôže za výhodnú cenu. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@