bazár, predaj, inzercia, predám

Anex M-Type Iron

Kategória: Kočíky

Predám úplne nový kočík Anex M-Type iron, dvojkombinácia s adaptérmi na vajíčko. Kupovaný bol 21.2.2023 cez eshop Bambini. Pre viac info má kontaktujte. Pri rýchlom jednaní mozna dohoda.
Anex M-Type Iron
Podobné inzeráty
Kočiar Anex e type
Predám náš milovaný kočiar ❤️ Trojkombinácia kočíka Anex E Type (hlboká časť + športová časť + autosedačka s Isofixom) V cene sú aj doplnky ako 2x nánožník, sieťka proti hmyzu, ruksak, adaptéry na autosedačku Kočík má na konštrukcii zopár škrabancov, ktorím sme sa nevyhli počas nakladania do auta. Kupovaný v babymerci Anex e/type - bezúdržbové gélové kolesá (nedostanete defekt) - hliníková konštrukcia kočíka je pevná a odľahčená - kolieska poskytujú komfort pri jazde - vhodný od 0-36 mesiacov (nosnosť 22kg) - predné samo nastaviteľné kolesá s možnosťou blokády jazdy vpred - športová sedačka otočná v smere aj protismere jazdy - regulácia opierky chrbta vrátane úplného ľahu, - regulácia opierky nôh - 5-bodové bezpečnostné pásy - priestranná taška vo farbe kočíka s ramenným popruhom upevniteľná na rukoväť Viac info v správe. Osobný odber BA Dúbravka.
Dvojkombinácia Anex
Ponúkam na predaj kočík Anex, stále v záruke ešte 2 roky, faktúru priložím k nákupu. Hlboká vanička nebola využívana skoro vôbec, až športová časť mala maximálne využitie. Nevrzga, kolieska sú vo veľmi dobrom stave, pretože sú polyuretánové PU kolieska odolné voči oderu, kočík zvláda aj poľné, lesné cesty. Nosnosť váhy dieťatka do 22 kg. Kočík je otočný v oboch smeroch jazdy čo je veľkou výhodou. Teleskopická rukoväť a dvojité vetranie vaničky - to sú len dve z 20+ funkcií Anex l/typ. Anex l/type je vybavený veľkým 5kg košom Hmotnosť kočíka: 12,1 kg, ľahko sa skladá aj jednou rukou Vnútorné rozmery vaničky: šírka: 35 cm, dlžka 79 cm rozmery športovej časti: dlžka : 86 cm, šírka 31 cm Technické špecifikácie: - systém X-lock ochrana pred náhodnym sklopením rámu - ľahko sa ručne umýva Priložím zdarma nánožník, ktorý som dokupila zvlásť. Má pár škrabancov na kovovych častiach z používania, kožené madlá sú bez poškodení ako aj textilné časti.
Kočík Anex e/type s izofixom
Predám kočík Anex e-type vo farbe PEACH. CENA: 500 eur. -trojkombinácia (hlboká vanička, športová časť, vajíčko + izofix) - používaný od 08/2021 -príslušenstvo: sieťka proti hmyzu, pláštenka proti dažďu, nánožník, adaptéry na vajíčko, izofix, ruksak, 3x original Anex poťah na matrac, košík na nákup - ekokoža v top stave (žiadne praskliny) - žiadne fľaky, vyblednutia -bežné drobné škrabance na konštrukcii z nakladania do auta - gumové kolesá -kočík kupovaný v Baby-merci - osobny odber BA-Karlova Ves Viac info/fotiek poskytnem v správe.
Kočík Anex E Type Gothic plus fusak
Predám kočík Anex E Type Gothic. Presný popis: Takmer dokonalý stav. Používaný necelých 7 mesiacov takže platná záruka vyše 17 mesiacov. Pôvodná cena 819€ ako bonus pridám krásny fusak vo farbe kočíka
3 kombinácia Anex e type Boho
Farba boho ( hnedo béžová - piesková) Využívaný od narodenia do 10.mesiaca, TOP STAV ➡️Obsahuje⬅️ -Konštrukcia -Vanička - matrac - nánožník- plachta na matrac ( dokupovaná zvlášť ) -Športová časť - nánožník -Veľký Úložný box dole pod kočíkom -Priestranný Ruksak -Pláštenka do dažďa -Sieťka proti hmyzu -Slnečná clona ANEX - dokupované zvlášť ( pôvodne 40€ , teraz 25 ) -Zimné teplé rukavice s kožušinkou v hnedej farbe ANEX - dokupované zvlášť ( pôvodne 65€ , teraz 35€ ) -Izofixová základňa ( pôvodne 165€, teraz 100, použité málo) dokupované zvlášť -Vajíčko- autosedacka značka CYBEX ATON 5 ( pôvodne 149€ , teraz 100, používané málo , dokupované zvlášť -Adaptéry na kočík ( pôvodne 45€, teraz 25, použité 2x ) dokupované zvlášť Predávam to všetko spolu ako komplet , jeden celok Cena spolu za vsetko aj s doplnkami 800, možná dohoda, viac informácií v maily - a.cizmarikova@ Kočík je v záruke, objednávaný cez internet
Anex M/Type 2021
Predám kočík Anex M/type v plnej výbave. Kočík je trojkombinácia- vanička, športová časť, vajíčko. Kočík má dvojité odpruženie a veľké gumové-bezúdržbové kolesá, ktoré zvládnu naozaj každý terén. Vanička - nepoužívaná, syn sa v kočíku ako bábätko vôbec voziť nechcel. Vanička je naozaj veľká-vhodná aj pre väčšie bábätko, poprípade na zimu kedy je potrebný fusak. K vaničke je aj nánožník Športová časť - používaná 4 mesiace, bez poškodenia, nez vyblednutia (používaná s fusákom). Otočná v oboch smeroch. Športová časť ide do úplného ľahu, takže je vhodná aj na spinkanie. K športovej časti nepoužitý nánožník. Vajíčko - používané 9 mesiacov, vhodné od narodenia (má novorodeneckú vložku), vajíčko ma taktiež nánožník, ktorý sme nepoužívali. Ku kočíku sú dve pláštenky, sieťka proti hmyzu, ruksak, držiak na pohár, adaptéry na vajíčko.