bazár, predaj, inzercia, predám

Anglické knižky, angličtina pre deti

Kategória: Detská literatúra

Krásne prvé anglické knižky, anglická knižka. English book. Jednoduché vety, krátke milé príbehy.

Harry and the Dinosaurus make a Christmas Wish - o chlapcovi a jeho vianočnom prianí, sen sú dinosauri

It's Time to Play - o levíkovi, ktorý sa chcel hrať a byť ako jeho otec lev

I love my Mummy, because...
Nádherná knižka prečo ľúbim svoju mamu, krásne argumenty. Lebo podporuje, lebo mi spieva, lebo je vždy so mnou...

Oddly... Zaujímavý, až hĺbavý príbeh o pocitoch a priateľstve. Zaujímavé aj pre dospelých.

Bedtime Little Bear - o macíkovi, ktorý nechcel spať

Tell me a story Mummy, o kozmické, ktorá vymýšľala a nechcela spať, až v náručí maminky sladko snívala a zaspala.

Said the Kitty to the Cat. Sladký príbeh o mame mačičke a jej mačiatku ako sa chceli dostať k dobrotke. Nakoniec ich panička odmenila. Úžasne milé, nežné.

Let's go shopping Peppa Pig, vtipné, ako idú rodina nakupovať podľa zoznamu, ovocie, zelenina, špagety... A pri pokladni je v košíku čokoládová torta?! Kto ju tam dal....???

Cena 4 € kus, v ponuke veľa krásnych vecičiek, knižiek, hračiek, puzzle. Vydavateľstvo PUFFIN, USBORNE, igloobooks...
Anglické knižky, angličtina pre deti
Podobné inzeráty
Kuzelne citanie My English Song Book
Predam knizku z edicie Kuzelne citanie My English Song Book. Knizka je ako nova. Cena v obchode: 18 Eur Blizsi popis: My English Song Book z edície Kúzelné čítanie je ďalšou knihou vytvorenou podľa metódy Helen Doron. Tentokrát na vás čakajú veselé anglické pesničky pre najmenšie deti, ktoré sa vďaka rytmu ľahko naučia základné anglické slovíčka. Vedeli ste, že hudba a výučba jazykov spolu úzko súvisia? Možno vás prekvapí, ako ľahko si vaše deti osvoja anglické slovíčka a jednoduchú gramatiku práve vďaka rytmu a melódii 16 obľúbených piesní z kurzov Helen Doron English, ktoré sú všetky aj v karaoke verzii. Zoznam piesní: Big And Little; If You're Happy; Choo Choo Train; When The Bears Come Marching In; Yes, No, Why; Red, Red; Head, Shoulders, Knees And Toes; My Car; Hippety Hop; I Am Riding On My Horse; The Wheels On The Bus; Who Says Moo?; Mouth, Nose, Knees, Toes; Sing A Rainbow; Twinkle Twinkle Little Star; Goodbye, Goodbye.
rôzne knižky pre deti
1.Šport : Spoznajte svet športu-jeho históriu, pravidlá, výstroj a techniky... vhodné pre deti, veľký formát, tvrdá väzba, kriedový papier, 64 strán. Ako nová. Cena 3 eurá// 2. Futbal to je hra, zaujímavosti zo sveta futbalu. Cena 3 eurá. Na 2. strane sú nalepené farebné samolepky- je tam prelepené meno. 3. Praktické zábavy pre chlapcov : Pre deti od 6 - 9 rokov. Táto knižka je plná návodov na zaujímavé činnosti. Nájdete tu podrobný opis, ako napríklad vyrobiť egyptskú múmiu, kovbojský klobúk, strašidelnú kostru, príšernú masku a množstvo ďalších zábavných tipov. Vyberte si spomedzi 50 rôznych motívov a doprajte aj chlapcom objaviť v sebe kreativitu a zmysel pre tvorivú prácu. Knižka nebola vôbec čítaná, len na 2 stránke obsahu vnúčik perom spravil čiarky v názvoch, preto je Cena 4 e.// 4. Ako je to možné ,: Vedecky pre deti. Príhody Jurka a Zuzky, ktoré vysvetlujú niektoré fyzikálne zákony.Cena 3 eurá. Posledná foto je z knižky//
Náučné knihy pre deti
Predám tieto detské knižky : 1. Atlas sveta pre školákov 5,50€ 2. Školský lexikón A-Z 4€ 3. (1) Prešibané dvojčatá Magický škrečok 2,50€ 4. (2) Prešibané dvojčatá Strýkova parochňa 2,50€ 5. Krásna Angličtina + DVD.. 5€ 6. Angličtina s obrázkami + CD s pesničkami 6€ 7. Čarodejnice z jazdeckej školy Veľká záchranná akcia (s hviezdou) 3€ + poštovné ~ Prosím nevolať! –» Kontaktovať ma môžete na e-mail zmajsko78@
Veselá angličtina a Anglický obrázkový slovník
Predám knihy “Čo radi robíme? Veselá angličtina” a “Anglický obrázkový slovník” vo veľmi dobrom stave. Cena knihy Veselá angličtina - 2€. Cena knihy Anglický obrázkový slovník-2€. Možnosť kúpiť spolu alebo oddelene. Možnosť osobného odberu alebo odoslania poštou pripadne zásielkovňou. Cena poštovného je 2,50€. Pri odoslaní poštou platba vopred na účet. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
obrázková angličtina
Predám túto pestrú obrázkovú angličtinu pre začiatočníkov. Knižky sú veľmi zaujímavo spracované vďaka odkrývacím a vysúvacím okienkam a dieťa sa tak hravou formou veľmi rýchlo učí anglické slovíčka, pri ktorých je samozrejme ponúknutá aj výslovnosť. Predávam obe spolu za 12 eur.
Ceske stare rozpravkove detske knizky
Ceske stare rozpravkove detske knizky-po česky................ predam tieto krasne staršie knizky. Na poziadanie viem poslat fotografie kniziek, vhodne aj pre zberatela: -Andersenovy Pohadky, Solc a Simacek 1923, preložil J.Vrchlicky, za 49e - Bradac J., Perly vychodu,nakladem a tiskem Prazske akciove tiskarny 1922, il.K.O.Mutticha za 49e - Capek K. Dasenka, cili zivot stenete, Fr.Borovy Praha 1947,tisk Svoboda-M.Schulz 1947 za 15e - Gajdos Ad. Slunecne detstvi, Tiskove a vydavatelske podniky Zar Brno 1947,za 9e-detske basnicky a veršovačky - Houdek J. Dobrodruzstvi opicaka Fuka, Jos.R.Vilimek 1934, il.J.Maly, za 19e - Dobry den slunicko, zviratka vo fotografii Slavy Stochla, s versami Fr. Hrubina ,Tisk Svit n.p. Gottwaldov,3.vyd za 9,9e - Hruska, Rytir z Cech, 1.kniha chodskych pohadek „Na Hejte“,nakladatel A.B.Cerny ( v igelitovom ochrannom obale) ,za 6,9e, krasne ilustracie-volne stranky -Lisicka H, Zrcadlo starych casu, Albatros, za 1,9e - Majerova M. Robinsonka, Melantrich 1949, sv.10, 7.vyd, ( v igelitovom ochrannom obale) 2,9e -Maly Alsuv spalicek narodnich pisni a rikadel,Albatros 1969,za 1,9e -Monczakova H, Schovanka Dana, Vojtech Seba ( v igelitovom ochrannom obale) za 1,9e -Nemcova B, Chyze pod horami, Druzst.prace 1950, ed.Slunovrat 35,za 3,5e -Nemcova B, Povidky, Ceskoslovensky Spisovatel 1950 za 3e -Nizani J, Sedm princezen,Melantrich 1952,il.V.Fiala,1.vyd. za 4eur -Pohadky Ebenove, Nemcove a Capka,,nakladem Nove brany jazyku 1940,za 9,9e -Pohadky kolem nas,SNDK Praha 1957,il.A.Ladova,za 3,9e -Sekora Ondr. Ferda v mravenisti,nakl.Joz.Hokr v Praha za 19,9e -Sekora On, Na dvore si deti hraly, SNDK 1955 ( v igelitovom ochrannom obale) za 6,9e -Stulikova M, Pohadky z reseta vypadle do sveta, Ceskoslovensky Kompas 1945,1.vyd za 9,9e -Svetla K. Zvoncekova kralovna, Melantrich Pr 1949, ed.Klub soc.literat, tisk.Strojil , ilustroval Kubašta Prerov, za 9e -Svetla K. Zvoncekova kralovna,Nakl.spolku pro vydani lacijných knih cesych r.1872 Praha,Mat.Lidu Vl.č.1 horsi stav za 19,9e - Svobodova S.,Nase cteni to je hracka pro maleho zacka, il.O.Karlikova, nakladatelstvi Dr.K.Kolarove Praha za 19e-veršovačky - Urban J. Komedie s Pimprlaty, Jan Svatek 1928, il.Vrobelchyba 1 stranka 1,9e - Vasakova M., Pratele z jezirka, Novina Praha 1942. il.V.Kovarik, 1.vydanie za Protektoratu,za 19e - Vejrychova Solarova, Kouzlo hracek,V.Naňka Praha 1945,1.vyd, tiskem Fr.Strobach a syn, makka vazba za 6,9e - Vojir R.F. Svet na mezi, nakl.Zmatlik a Palicka Praha 1943, ilustracie Vojir, 2.vyd.za 5e