bazár, predaj, inzercia, predám

Anglonubijská kozička

Kategória: Ovce a kozy

Predám čistokrvnú, anglonubijsku kozičku z dvojčiat, narodená 27. februára 2023.
Kozička je odrohovaná, silná a zdravá, pokojnej povahy a naučená na ľudí.

Po rodičoch s POP
Matka z línie: Hayo
Otec z línie: Spelborn

Možnosť odberu ihneď. Viac informácií na tel. čísle, prípadne mailom ...
Anglonubijská kozička
Podobné inzeráty
predám kozenku
do dobrých rúk predám túto krásnu kozenku.okotená 14.3.2023.kozička je vhodná do chovu.dôvod predaja?kozička stále vyhľadáva matkine vemeno.a dojí ju.matke musíme stále zaliepať cecky.manželka mi dala ultimátum,že kozička musí isť do mesiaca preč.lebo že nebudeme prichádzať o mlieko.niekedy ich zhodí a kozička to hneď využije.takto prichádzame o mliečko.matka je veľmi dobrá dojka.ľúto nám ju zabiť.novému zodpovednému gazdovi bude určite prinášať úžitok.matka aj otec sú úplne biely .otec aj matka sú k nahliadnutiu.kozenky sú odčrevnené.kozička na predaj je tá mladá na posledných obrázkoch tá s tou dojačkou je jej matka. Kozenka je predaná do stáda v Plevniku.
Kozička 50%anglonúbijská
Ponúkam tohtoročnú kozičku narodenú 07.03. Anglonúbijská x Alpínska. Kozička je zdravá, stále pod matkou je krásne sfarbená ihneď k odberu. Možnosť aj na registrovanú farmu. Viac info telefonicky. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Anglonubijska kozy
Dobry den predam anglonubijska kozicka a capko 8 tiznove 3 kozicki a 1 capka cena spolu 160
podielová anglonubijská kozicka
Predám kozičku narodenú v marci 2023. Mama je výborná dojka (50%na anglonub.) a otec 100%ny anglonubijsky capko po papierovych rodičoch. Kozička je pekná a silná. Vhodná do chovu.
Capko a kozička
Predám kozičky a capkov vo veku 5 mesiacov, sú to krížence, otec 100% anglonubijsky cap a matky podielové anglonubijské kozy. Majú bielo-krémové sfarbenie. Pasú sa a sú zvyknuté na elektrický oplotok. Vhodné aj do chovu, či už na mlieko alebo mäso. Pasú sa spolu s ovcami. V ponuke už iba 3 capkovia a 1 kozička Capko 35€, kozička 40€.
Anglonubijska koza
Dobrý deň ponúkam na predaj dve 3rocne kozy jedna stopercentna anglonubijska koza momentálne doji 3.5 litra a druhá sánska koza doji 3.5 litra pri dobrom krmeni dávajú aj viacej dôvod predaja nestíham kvôli práci cena za obe 500eur alebo samostatne po 300eur na cene nezjednavam viem co predávam