bazár, predaj, inzercia, predám

Apartmány Ugljan - Chorvátsko

Kategória: Byty

Apartmány na ostrove UGLJAN poskytujú okrem vysokého štandardu bývania, vlastného podzemného parkoviska, súkromného bazénu, možnosti posedenia na záhrade, aj množstvo ďalších benefitov. Pre našich klientov budú kompletne zariadené, od kuchynskej linky až po zariadenie kúpeľne.

Apartmány sú 3 až 4 izbové v pešej dostupnosti do pár minút od mora, obchodov, reštaurácií, bankomatu alebo mnohých barov a kaviarní.

Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím. Súčasťou je aj bazén pre majiteľov apartmánov.

V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom.

Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány. Strecha slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Terasy budú k dispozícii hneď dve nakoľko súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade. Bonusom, ktorý neodmysliteľne patrí k dovolenkovej destinácii akou je Chorvátsko, je spoločný bazén o veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších.

Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88m2 a s plochou terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2. Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom a obývacia izba s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru.

Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 a s plochou terasy 21 m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2. Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť pozostáva z kuchyne s jedálňou a obývacej izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z obývacej izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom.

VOĽNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ:

A1 4-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 407 314 €*

A2 3-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 311 821 €*

A3 4-IZBOVÝ APARTMÁN_1.POSCHODIE 419 272 €*

B1 4-
Apartmány Ugljan - Chorvátsko
Podobné inzeráty
POSLEDNÉ VOĽNÉ APARTMÁNY OSTROV UGLJAN CHORVÁTSKO
Typ: 3-izbový byt Ulica: Medovičeva Obec: Ražanac Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava. Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpeni nádherne Apartmány v Chorvátsku na ostrove UGLJAN...   Chcete byť hrdý majiteľ nádherného Apartmánu priamo pri mori? Tak tu ste správne.   Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím.  V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány výstupom a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostáva zo železobetónovej monolitickej konštrukcie. Súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Ostrov Ugljan - lokalita Tento ostrovný priestor v zadarskom zálive spolu s mestom Zadar predstavuje jeden z najlepších a najnavštevovanejších častí chorvátskeho Mediteránu. Je pokrytý bujnou mediteránskou vegetáciou a spojením s morom, skrášľujú mnohé zátoky rôznych veľkostí a tvarov. Je relatívne husto osídlený, zvlášť jeho severovýchodné brehy, na ktorých sa nachádza 7 prekrásnych osád ako sedem drahokamov. Najväčší z nich je Preko, a potom Ugljan. Všetky miesta na ostrove zanechávajú dojem harmonického spojenia honosnej mediteránskej prírody a bohatého kultúrno-historického dedičstva, ale aj modernej zábavy a rozptýlenia. Zoznámte sa s ostrovom Ugljan a cyklotrasami vedúcimi cez malebné malé osady, mnohé prírodné zátoky, zvlášť tie v Mulinách, ktoré sú vhodným kotviskom pre jachtárov. CENOVÁ PONUKA S KOMPLETNÝM INTERIÉROVÝM VYBAVENÍM. CENA VRÁTANE PARKOVACIEHO STÁTIA V GARÁŽI A PIVNIČNEJ KOBKY Cena:  A - 4 izbový apartmán 144,39 m2 - 407 314,- € cena bez DPH A - 3 izbový apartmán 100,00 m2 - 311 821,-€ cena bez DPH 2. nadzemné podlažie A - 4 izbový apartmán 109,85 m2 - 419 272,- € cena bez DPH Sadzba DPH v Chorvátsku je 25% B - 4 izbový apartmán143,6 m2 - 407 314,- € cena bez DPH B - 3 izbový apartmán100,11 m2 - 311 821,- € cena bez DPH  V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať...   Ponuku nehnu
Kompletne zariadený apartmán na ostrove Ugljan
Jana Žilková Hudák Vám ponúka na predaj novostavby 3/4-izbových apartmánov v súkromnom, novopostavenom rezorte na ostrove Ugljan v Zadarskom zálive. Plne zariadené apartmány sa nachádzajú na 1. a 2. nadzemnom podlaží 3-podlažnej budovy. Priestory sú plne klimatizovane s podlahovým kúrením v sociálnych miestnostiach. Oba apartmánové domy sú prepojené podzemným parkoviskom s pivnicami a výťahmi priamo k apartmánom. Celý areál nachádzajúci sa na východnom pobreží ostrova, pozostávajúci z dvoch apartmánových domov (spolu 12 apartmánových bytov) je oplotený a doplnený spoločnou terasou a vonkajším bazénom 9x4 m. Apartmány sa nachádzajú na 1. a 2. nadzemnom podlaží 3-podlažnej budovy. Ostrov Ugljan svojím návštevníkom ponúka rôzne druhy pláži, takže sa budete môcť kúpať na štrkových, štrkovo piesočnatých aj na betónovej či pieskovej pláží. Mierne kopcovitý terén vnútrozemia je vhodný na prechádzky po historických pamiatkach aj na cykloturistiku. Čítajte viac: Je považovaný za predmestie Zadaru a tak má veľmi dobré spojenie s týmto sídlom pravidelnou lodnou a trajektovou dopravou. V cene je aj kompletné vnútorné vybavenie nábytkom, kuchynskou linkou, bielou technikou, domácimi el. spotrebičmi, elektronikou aj kuchynským servisom. Cena je uvedená bez dph. Pri osobnom jednaní Vám ponúknem ďalšie zaujímavé finančné benefity a pri obhliadke ubytovanie na 1 noc s prekvapením grátis. Jana Žilková Hudák ,
Bývanie na ostrove Ugljan pri Zadare v Chorvátsku+bonus
Jana Žilková Hudák Vám ponúka na predaj novostavby 3/4-izbových apartmánov v súkromnom, novopostavenom rezorte na ostrove Ugljan v Zadarskom zálive. Plne zariadené apartmány sa nachádzajú na 1. a 2. nadzemnom podlaží 3-podlažnej budovy. Priestory sú plne klimatizovane s podlahovým kúrením v sociálnych miestnostiach. Oba apartmánové domy sú prepojené podzemným parkoviskom s pivnicami a výťahmi priamo k apartmánom. Celý areál nachádzajúci sa na východnom pobreží ostrova, pozostávajúci z dvoch apartmánových domov (spolu 12 apartmánových bytov) je oplotený a doplnený spoločnou terasou a vonkajším bazénom 9x4 m. Apartmány sa nachádzajú na 1. a 2. nadzemnom podlaží 3-podlažnej budovy. Video: Ostrov Ugljan svojím návštevníkom ponúka rôzne druhy pláži, takže sa budete môcť kúpať na štrkových, štrkovo piesočnatých aj na betónovej či pieskovej pláží. Mierne kopcovitý terén vnútrozemia je vhodný na prechádzky po historických pamiatkach aj na cykloturistiku. Čítajte viac: Je považovaný za predmestie Zadaru a tak má veľmi dobré spojenie s týmto sídlom pravidelnou lodnou a trajektovou dopravou. V cene je aj kompletné vnútorné vybavenie nábytkom, kuchynskou linkou, bielou technikou, domácimi el. spotrebičmi, elektronikou aj kuchynským servisom. Cena je uvedená bez dph. Pri osobnom jednaní Vám ponúknem ďalšie zaujímavé finančné benefity a pri obhliadke ubytovanie na 1 noc s prekvapením grátis. Jana Žilková Hudák , Naše benefity: znalecký posudok, najvýhodnejší výber hypotéky a ročné poistenie nehnuteľnosti zdarma pri nami sprostredkovanom hypoúvere.
Apartmány v Chorvátsku na tichom ostrove UGLJAN na predaj
REALITY KAMZÍK VÁM PONÚKA dokončené a zariadené Apartmány v Chorvátsku na tichom ostrove UGLJAN na predaj! VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Apartmánový dom A Apartmán +terasa a záhrada Cena bez DPH 4 izbový apartmán, 144,39 m2, 407 314 € 3 izbový apartmán, 100,00 m2, 311 821 € 4 izbový apartmán, 109,85 m2, 419 272 € Apartmánový dom B Apartmán +terasa a záhrada Cena bez DPH 4 izbový apartmán, 143,61 m2, 407 314 € 3 izbový apartmán, 100,11 m2, 311 821 € * Sadzba DPH v Chorvátsku je 25% Stavba pozostáva z dvoch samostatných stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a spojených podzemným parkovacím podlažím. V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa zapájate do spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány na výstupe a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostávajú zo železobetónovej monolitickej konštrukcie. Ponúka spoločné vybavenie apartmánových domov aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén s rozmermi približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chráneným oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre jazdu vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88 m2 ako plocha terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2. *** Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa s vaňou, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s obývacou izbou s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru. Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 ako plocha terasy 21 m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2. *** Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené, umývadlom a sociálnym zariadením. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť s jedálňou zahŕňa izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú požiadavku s va
Novostavby luxusných apartmánov 150m od mora, ostrov Ugljan,
Referenčné číslo: CB_2043_71 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj novostavby luxusných apartmánov s komunitným bazénom, výhľadom na more a parkovaním len 150m od mora na ostrove Ugljan v Chorvátsku. Apartmány sú 3 izbové a pozostávajú z dvoch spální, kuchyne s jedálňou, obývacej izby a dvoch kúpeľní. Apartmány sú plne vybavené, so všetkým nábytkom. V cene všetkých apartmánov je i sklad 13 m2 a parkovacie státie v garáži. Apartmány tvoria špičkovú ponuku práve pre svoju tichú a prepojenú polohu, blízkosť mora, centra mesta a tým aj všetkého potrebného vybavenia na bývanie, rekreáciu či komerčné využitie. Dostupné apartmány/byty v budove A: Byt A1 na prízemí: 144 m2 s terasou a záhradou – 427.679 € Byt A2 na prízemí: 100 m2 s terasou a záhradou – 327.412 € Byt A3 na prvom poschodí: 109 m2 s práčovňou a terasou – 440.235 € Dostupné byty/apartmány v budove B: Byt B1 na prízemí: 143 m2 s terasou a záhradou – 427.679 € Byt B2 na prízemí: 100 m2 s terasou a záhradou – 327.412 € Uvedené ceny apartmánov sú bez DPH, DPH je 25% a je nutné si ju pripočítať k cene za nehnuteľnosť. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
4-izbový apartmán, 80m od mora, Chorvátsko, Vir
Typ: 4-izbový byt Obec: V spolupráci s partnerskou realitnou kanceláriou v Chorvátsku ponúkame na predaj apartmány v 3 novovybudovaných apartmánových budovách na ostrove Vir v Chorvátsku, len 80m od mora. Ostrov Vir je s pevninou spojený mostom v dĺžke 300 m, čo zabezpečuje bezproblémový prístup autom. Od mesta Zadar je ostrov Vir vzdialený cca 20 km. Ostrov Vir patrí do súostrovia Zadarskej riviéry v severozápadnej časti Dalmácie. Susedí s obľúbeným ostrovom Pag a pevninským kúpeľným mestečkom Nin. V porovnaní s Pagom je kľudnejší, takže tu nájdete väčší pokoj, krištáľovo čistú a tyrkysovo modrú vodu, prekrásne pláže, ale aj veľa prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Veľkou výhodou je stabilnejšie slnečné počasie vďaka ochrane pohoria Velebit a ostrova Pag. Projekt pozostáva z troch apartmánových budov a v každej sa nachádzajú tri apartmány. Apartmány sa nachádzajú v časti Prezida, na južnej strane ostrova, pričom vzdialenosť od pláže je len cca 80 m. Pláž je pieskovo-kamienková a je považovaná za najkrajšiu zátoku na ostrove Vir. Apartmány: Apartmán na prízemí: výmera 78,75 m2, pozemok 44 m2, 2 parkovacie miesta, cena 265 500 € Apartmán na 1. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere37,4 m2, 1 parkovacie miesto, cena 297.000 EUR Apartmán na 2. poschodí: výmera 78,75 m2, pozemok 7 m2, strešná terasa o výmere 39,6 m2, 2 parkovacie miesta, cena 342.000 EUR Dispozícia: Každý apartmán má výmeru cca 79 m2 a pozostáva z 3 spální, 2 kúpeľní, obývačky s kuchyňou a má tiež veľkú terasu (cca 18 m2). Väčšia kúpeľňa je pripojená k veľkej spálni a menšia kúpeľňa je k dispozícii pre ďalšie dve menšie spálne. Apartmány sú klimatizované, so 4 výduchmi klimatizácie v každom apartmáne. Apartmán na prízemí má pozemok (cca 35m2) použiteľný ako ďalšia terasa alebo predzáhradka s priestorom na uskladnenie bicyklov alebo člnu. Apartmány na 1. a na 2. poschodí majú na streche budovy terasu rozdelenú na dve časti s pripravenými prípojkami pre jacuzzi. Kupujúci s apartmánom nadobudne aj strešnú terasu. Vonkajšie klimatizačné jednotky sú umiestnené na streche nad vonkajším schodiskom budovy. Vybavenie apartmánov: Apartmány sa dokončujú, predávajú sa v stave “štandard “ a sú robené z kvalitných materiálov. Posuvné okenné steny pri východoch na terasu sú zdvíhacie - posuvné hliníkové. Na všetky okná a dvere sú namontované moskytiéry a AL rolety antracitovej farby, ktoré sa zdvíhajú a spúšťajú pomocou elektromotora. Sklenené zábradlia sú z tmavého skla a na strešných terasách sa nachádzajú hlinikové pergoly. V kúpeľniach je podlahové kúrenie s digitálnym termostatom, vaňa v kúpeľni je tiež špičkovej kvality, vyrobené z liateho mramoru, s moderným vzhľadom a sprchové kúty sú celosklenené s otočnými dverami. Drahšia a bohatšia verzia kabín s posuvnými dverami. Vane a sprchové kúty sú od renomovaného výrobcu AQUASTIL. Vstavané