bazár, predaj, inzercia, predám

Apple Magic Keyboard – DE

Kategória: Klávesnice

Klávesnica bola zakúpená v druhej polovici roka 2021 a používaná aktívne cca rok.

Popis:
ktorú predávam disponuje nemeckou lokalizáciou kláves!

Dôvod predaja:
Nepoužívam.
Apple Magic Keyboard – DE
Podobné inzeráty
Klávesnica Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicou
Predám bielu klávesnicu Apple Magic Keyboard s numerickou klávesnicou, ktorá bola používaná minimálne a je v perfektnom stave. Predám tiež Apple Magic Mouse 2 v čiernom prevedení. Apple Magic Keyboard - 85€ Apple Magic Mouse 2 - 45€ Ak by ste chceli kúpiť obe zariadenia spolu, na cene sa vieme dohodnúť (120€). Kontaktujte ma prosím primárne emailom, alebo sms správou, telefonicky až po dohode. Preferujem osobný odber v Košiciach.
Apple Magic Keyboard + Apple Magic Mouse 2
Predávam originál set Apple keyboard + Apple mouse, minimálne použitý, v originálnom balení Súčasťou balenia je: - Apple Magic Keyboard (A1644) - Apple Magic Mouse 2 (A1657) - Apple USB Lightning kábel Prosím kontaktovať prostredníctvom formulára nižšie. Záujemcom poskytnem tel.č. Osobný odber možný v BA.
Apple Magic Keyboard
Dobrý deň, ponúkam na predaj čisto novú nerozbalenú Apple Magic Keyboard INT English. Vlastnosti: Vyrobená z kvalitných materiálov - hlinik a plast (viď foto). Bezdrôtové pripojenie cez bluetooth Dobíjanie pomocou lightning káblu Automatické spárovanie s Apple produktami Kompaktnosť a ľahká váha (239g) Anglické (medzinárodné) rozloženie kláves (viď foto) Multimediálne klávesy Výdrž batérie vyše mesiaca. Zo skúseností, Apple Magic Keyboard sa najlepšie hodi k iPadu, Mac mini, Apple TV alebo k iphonu ako rýchly spôsob písania. Klávesnica sa momentálne predáva v iStore za 109€ (vratane dopravy), v alze za 107€(vratane dopravy). Moja cena je 89€. Špekulantským správam neodpovedám. Klávesnicu je možné si u mňa bez problémov pozrieť, skontrolovať a sám zhodnotiť.
Predám Apple Magic Keyboard a Apple Magic Mouse
Predám Magic Keyboard a Magic Mouse vo velmi zachovalom stave. Predaj mozny len spolu.
Apple Magic keyboard Touch ID
predám novú, rozbalenu, 1x vyskúšanú klávesnicu Apple Magic keyboard Touch ID na predaj aj Apple Magic mouse
Magic Keyboard SK Layout
Predam v top stave Magic Keyboard, predavam z dovodu zakupenia Magic Keyboard s touch ID. Kontaktovat prosim iba sms alebo email. Pozri aj dalsie inzeraty mozno sa ti nieco zide :) Cena pevna, zlavu nedavam. Osobný odber Sala, Nitra, posielam postou alebo cez zasielkovnu. Dakujem. ----------------------------------- Klávesnica kancelárska a pre Mac, membránová, bezdrôtová, biela, nízkoprofilové klávesy, slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth