bazár, predaj, inzercia, predám

Attack ,Buderus ,Dakon

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Kupim liat.kot.na drevo
Attack ,Buderus ,Dakon
Podobné inzeráty
BUDERUS kotol
Predám funkčný kondenzačný kotol Buderus GB162-25kW r.v. 2011 + regulátor Buderus RC35 + modul zmiešavača Buderus MM10 a modul výhybky Buderus WM10 V peknom stave, nezoxidovany, netečie.. s origo nalepkami este PARAMETRE VIĎ. FOTO potrebujem sa ho surne zbavit, kedze bol nahradeny novym a zabera miesto..
KÚPIM liatinový kotol Viadrus Hercules, Buderus, Dakon
KÚPIM nový alebo málo používaný liatinový kotol VIADRUS HERCULES U26 alebo U22, Buderus, Dakon. kotol na tuhé palivo, liatinová pec Tel:
Predám Kotol Dakon Dor 20
Predám ocelový kotol Dakon dor 20 vo velmi dobrom stave a málo kurene iba 3 sezony použivaný ako založny zdroj.bližšie info na tel: Viadrus,Buderus,Attack
ATTACK BURNER PELLET Automatic
Predam ÚPLNE NOVÝ ani raz nepouzity peletovy horak s prislusenstvom. Bol kupovany v sade Attack FD32 pellet. Sada pozostava s horák ATTACK BURNER PELLET Automatic 8 – 30 kW, dvierka FD pre horák PELH30A, podávač peliet, zásobník peliet 500 l. Link na horak Je mozne ho v tejto zostave pouzit pre kotle FD, FD PELLET, alebo po technickej uprave na akekolvek klasicke na tuhe palivo. Kotol na obrazku nie je sucastou predaja. Cena horaka cca 1729, zasobnik pel5000 598 eur, podavac 538 eur, dvierka cca 140 eur. Cena novej zostavy cca 3005 eur (aktualne ceny z eshopov), dovod predaja je ze sme sa rozhodli kurit iba drevom. Viem poskytnut dalsie info po tel alebo osobne. Diely su rozbalene a zlozene ale nepouzite Predajna Cena 2400 eur + som ochotny sa dohodnut
Kotol Attack 20 SLX Profi + Aku 1000L, Oventrop, regulácia
Predám 3 sezóny používaný drevo splyňovací kotol Attack 20 SLX Profi s akumulačnou nádržou a kompletným vybavením pre správnu funkčnosť vykurovacieho systému. Obsahom je: Kotol Attack SLX 20 Profi Akumulačná nádrž Dražice 1000/100v1 s elektrickou špirálou 6kW a originálnou izoláciou Aku nádrže. Je to 1000L Aku s vnoreným 100L bojlerom. Attack Oventrop (ochrana proti vracaniu studenej vody do kotla) Obehové čerpadlo Grundfos Alpha2, 3-cestný ventil a k nemu ovládač Tech Controller CS-430i (funguje aj spolu s ekvitermikou, termostatom alebo aj bez) Expanzná nádrž pre kúrenie a dalšia expanzná nádrž pre TUV. Predávam celú kotolňu, stačí rozobrať a znova poskladať u Vás doma. Vykurovacia sústava bola naplnená upravenou vodou spolu s chémiou proti rastu rias. Inštalácia bola vykonaná autorizovanou firmou pre kotle Attack. Dôvodom predaja je prechod na tepelné čerpadlo. Predávam len ako celok.
Pridavny rošt VIADRUS U26/U22, ATTACK FD, BUDERUS, na mieru
Predám prídavné rošty do kotlov VIADRUS U26, ATTACK FD a BUDERUS - hrúbka 8 mm 8 čl. - 59 € + poštovné 10 € 7 čl. - 53 € + poštovné 10 € 6 čl. - 47 € + poštovné 7 € 5 čl. - 41 € + poštovné 7 € 4 čl. - 35 € + poštovné 7 € 3 čl. - 29 € + poštovné 7 € cena je za pár - ponúkam aj možnosť vyhotoviť rošty atypických rozmerov Tieto kotly sú v prvom rade vyrábané na kúrenie uhlím alebo koksom. Preto majú v ohnisku veľké medzery. Avšak pri kúrení uhlím sú tieto otvory veľmi veľké a dochádza k rýchlemu prepadávaniu žeravých uhlíkov do popolníka. To má za následok aj veľmi rýchle vyhorenie paliva. Tieto rošty sa iba vložia do ohniska na pôvodné rošty. Majú oveľa menšie diery, preto ostáva žieravina stále v ohnisku, až do úplného vyhorenia. Pri používaní týchto roštov vydrží plne naložený kotol horieť 4 a viac hodín, popolník stačí vysypávať raz za týždeň a usporia množstvo dreva.