bazár, predaj, inzercia, predám

automatickáý dávkovač, plnička FILLOGY 3000

Kategória: Potravinárske stroje

ponúkam na predaj túto kvalitnú nemeckú automatickú dávkovačku, resp. plničku rôznych redších, aj hustejších tekutín/kvapalín Fillogy 3000 liquid S. Bližšie info tu: Je možné ku nej dokúpiť rôzne nadstavce (rotačný kolotoč a pod.) určená na dávkovanie medu (mám špeciálne prikúpené zubové čerpadlo pre hustejšie tekutiny), dávkovanie medoviny, ale aj dezinfekčných prípravkov, krémy, kvapaliny a pod. súčasťou je aj nasávacia pumpa. Má to digitálne procesorové riadenie s vlastným chladením. kto s tým pracoval, pozná kvality tejto značky. bol použitý max 6x. je to super pomocník, u mňa žiaľ nepodarená podnikateľská investícia. nový stojí vyše 4000, moja cena 2500 EUR.
automatickáý dávkovač, plnička FILLOGY 3000
Podobné inzeráty
Automaticky dávkovač sypkých zmesi
Predám automaticky dávkovač sypkých zmesi vhodný na balenie kávy, čaju, muky alebo iného sypkého materialu. Stav ako nový. Tento nerezový dávkovač sypkých zmesí pracuje na princípe vibračného pohybu zmesi a naváženia cieľovej váhy. Na ovládacom paneli si obsluha zvolí požadovanú dávku v gramoch a spustí proces. Dávkovač sa skladá z dvoch hlavných prvkov - vibračnej plochy a váhy. Pri spustení váženie sa obsah vibračnej plochy pomaly sunie do vážiacej sýpky. Po naplnení nastaveného množstva sa vibrácie zastavia a dávka je pripravená na nasypanie do vhodného obalu na príkaz obsluhy.
Plnička plechoviek CANSFILL Monobloco 33/50cl
Plnička plechoviek CANSFILL Monobloco v zložení vyplachovačka, 2x plniaca ihla sa saturáciou CO2, zavalovačka zvrškov plechoviek. Plnička je určená na plachovky 33/50cl s priemerom 66mm, kapacita produkcie: 200ks/hod, napájanie 220V/50Hz, stlačený vzduch 6bar, CO2 - 6bar. Cena je uvedená bez DPH.
Váha / plnička 4 hlavová na sypké materiály ATD-04G
Lineárna navažovacia plnička používaná cca 3 týždne od výrobcu UNIONKEHLIBAR, Bulgaria. Používa sa na dávkovanie obilnín a sypkých materiálov. Vo všeobecnosti sa váha skladá z vibračných kanálov, ktoré zásobujú vážiace násypky produktom. Zásobníky sú pripevnené k váhe, ktorá vykonáva meranie hmotnosti produktu. Keď nameraná hmotnosť v zásobníku dosiahne nastavenú hodnotu, vibračný kanál sa zastaví, čo poskytne zásobníku čas na vyloženie dávky do baliaceho stroja.Zariadenie má 4 komory každá komora má kapacitu 10g - 1000g. Lineárne váhy sú veľmi vhodné na dávkovanie aj granulovaných produktov, kde hmotnosť jednej granule/jednotka je cca 2-3 g. Presnost+- 1g. Mozne dokupit z BG kompatibilnú baličku.
plnička klobas jaternic
stojata vertikalna plnička na jaternice a klobásy kapacita 3kg, O9O7 328141
Plnička klobás OSCAR 20 FREY
K prodeji Plnička klobás OSCAR 20 FREYNabízíme plnicí stroj na klobásy FREY OSCAR 20 Válec o objemu 20 litrů válec, píst, víko a pouzdro kompletně z otočného víka z nerezové oceli a multifunkční lišta, připojený výkon: 0,75 KW, třífázový proud: 400 voltů / 50 Hz, rozměry: 105x60x55cmRok výroby: 2013 Uvedená cena je bez daně.
Plnička na klobásy
Nerezová plnička na klobásy a jaternice. Osobný odber Liptovský Mikuláš