bazár, predaj, inzercia, predám

Autorádio Schauinsland - Becker

Kategória: Autorádiá

Predám fungujúce elektrónkové autorádio Schauinsland od firmy Becker z rokov 1952 - 1953 pre vozidlá Mercedes - Benz.
Poškodené gobíky bude potrebné nahradiť novými z 3D tlačiarne.

predaj, preto:
POZOR! DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE!! Vzhľadom na nové zákonné ustanovenia sa predaj uskutočňuje bez akejkoľvek záruky, záruky alebo vrátenia. Keďže ide o súkromný predaj, nemôžem prevziať žiadnu záruku podľa nového práva EÚ. Uchádzač s tým súhlasí a berie to na vedomie svojou ponukou! Podľa nového zákona EÚ sa tento dodatok musí objaviť pod každým internetovým predajom, inak predávajúci ručí aj ako súkromná osoba po celý rok za predaný tovar.
Autorádio Schauinsland - Becker
Podobné inzeráty
Becker autoradia
Dobrý deň, predám funkčné autorádiá Becker 1x Becker Indianapolis Pro BE 7950 oranzovo-cervene podsvietenie 165€ 1x Becker Indianapolis BE 7922 cervene podsvietenie 150€ 1x Becker Traffic Pro High Speed BE 7820 oranzovo-cervene podsvietenie 150€ Vsetky radia su s kodmi. Becker Indianapoli Pro dokonca s kompletnou dokumentaciu, navigacnou antenou a styrmi NAVI CD Idealne radia do klasickych aut, kam sa hodia vdaka nevtieravemu nadcasovemu dizajnu. Planoval som si ich zalozit do svojich aut, ale nakoniec som sa rozhodol inak. Pri odbere vsetkych radii naraz cena 400€
Alpine. Pioneer. Kenwood. JVC …. Autorádia
Predam autoradio ALPINE CDE-112Ri (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 60€. Predam autoradio JVC KD-R992BT (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT52U (Bluetooth, USB, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 70€. Predam autoradio Kenwood KDC-BT8041U (USB, AUX, CD mp3, Radio). 2 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 55€. Predam autoradio Pioneer DEH-5200SD (USB, SD, AUX, CD mp3, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Graficky displej. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Cena: 65€. Predam autoradio Pioneer DEH-S100UBB (USB, AUX, CD mp3, Radio). RCA výstup pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, funkčnom stave. Chyba dekoračný rámček. Cena: 40€. Predam autoradio Kenwood KDC-5751SD (USB, SD, AUX, Radio). 3 pár RCA výstupov pre zosilňovače. Autoradio používane, a je v dobrom, stave. !!! CD nefunguje !!! Cena: 50€. Osobný odber: Dunajská Lužná (okres Senec). Pošlem aj na dobierku + poštovné. Pozrite aj dialše moje inzeráty, kliknutím na meno.
Originál Autorádio Becker,Opel,Chevrolet.
Autorádio Becker Traffic Pro s kódem ve velice dobrém stavu.Opel originál model CD PHONE 50 + zdarma display.Chevrolet Aveo,Captiva originál rádio s CD+MP3.JVC model KD-AV X22 také vše funkční a neoškozené,cena je uvedena za .+420 775 12 00 12.POUZE VOLAT.Děkuji.
Predám autorádio BECKER Mexico Pro
Peedám veľmi zachovalé,funkčné autorádio Becker Mexoco Pro v pôvodnom balení. ODOSLANIE KURIÉROM V CENE
Becker Grand Prix RDS 4x10W Mercedes Benz TOP STAV
Nabízím toto raritní autorádio Becker s 90sátých let
Kvalitné Android 2din autoradio 7palcove GPS, RDS
Predam rozbalene odskusane 2 din 7palcove autorádio premiovej kvality s WIFI, GPS Vyrobené pre krajiny západnej europy a multi obchodné retazce. KRUGER & MATZ AKM s najnovšou verziou operačného systému Samozrejmost je záruka na tovar. Parametre : System: Android Jazyk : Multi vrátane Slovencina, Cestina maďarčina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kábel Display : 2.5D 7palcovy kapacitný dotykový display s rozlíšením 1024*600 HD Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO.. Navigacia Android obchod play Podpora ovládania cez volant. Zabudovaný aj externý mikrofón. možnosť volania cez bluetooth ale aj cez internet napr mesenger po pripojení na wifi, podpora YouTube. GPS, Nainštalovaná navigacia ZADARMO!!! mapy zadarmo   Možnosť meniť pozadia a témy FM Rádio s RDS a zobrazovaním odkazov či interpreta, podpora DAB+ (s adaptérom. Nie je obsahom balenia) navyše možnosť prehrávať internetové rádiá ako na obrazku. equqlizer pre priestor výstup Subwoofer s ovládaním zapnutia na autoradiu Prehrávanie mnohých : Audio format:APE/FLAC/WAV/MP3/WMA a veľa inych Video format:MKV/RMVB/AVI/MP4/MDV a mnoho dalsich Rádio vhodné do všetkých typov aút ktorým vyhovujú rozmery rádia. Balenie obsahuje : 1 x rádio 1 x GPS Anténa 1 x Napájací kábel 2 x USB Adaptér 1 x RCA vstup a výstup 1 x vstupný kábel na kameru 2 x Instalačné úchytky 1 x cuvacia kamera 1x externý mikrofón autorádio vhodné do všetkých vozidiel s s veľkosťou montážneho otvoru cca 178mmx102mm. napr WV golf, Passat 1, Fiat Punto 1 a 2, Škoda Octavia 1, Škoda Superb 1, Fiat Ducato 1 a 2 tak ako aj do Citroen Jumper, Nissan xtrail, rôzne modely Audi atď.  ak vám veľkosť autorádia nesedí je potrebné použiť redukčný ramcek. autorádio sa napája 16pin ISO konektorom Pre kompatibilnost je možné pripojiť canbus dekoder (nie je súčasťou balenia) mám aj autorádio vhodné napríklad do octavia2 s canbus adaptérom VW , škoda Podľa recenzií má autorádio mohutný zvuk čisté výšky dobre basy. rýchla odozva operačného systému a prehľadné menu. Kvalita premium priamo z nemeckeho skladu zo zásob určenych na západný trh a pre obchodné reťazce západnej Európy. Výrobok a balenie dezinfikovane či už chemicky alebo germicidnou lampou. Konkrétne autoradio sa predava pod značkou KRUGER&MATZ AKM Cena:    115 rámček +5eur pri kúpe autorádia aj s ramikom pridám malú pozornosť v podobe euro ISO pripojovacieho kábla. poštovné 2€ len pri odbere bez ramika