bazár, predaj, inzercia, predám

Autotrakčne lehátko (inverzná lavica) Insportline Inverso

Kategória: Fitness, jogging

Popis asi netreba, ten kto hľadá túto pomôcku vie na čo slúži :)

Keby náhodou:
na nastavenie sklonu je vymenený za retaz, pre väčšiu bezpečnosť.
Autotrakčne lehátko (inverzná lavica) Insportline Inverso
Podobné inzeráty
Autotrakčné lehátko
Predam minimalne pouzivane Autotrakčné lehátko inSPORTline Inverso Pozival som ho asi mesiac, potom bolo odlozene v pivnici.
Autotrakčné lehátko
Predám autotrakčné lehátko (inverzná lavica) INSPORTLINE
Posilňovňa - klietka, lavica, kotúče, tyče
Power Rack silová klietka, lavica, kotúče, tyče - výborný stav, ako nové. Cena: - Power Rack silová klietka a lavica: 500€ - kotúče (16ks) a tyče (2ks): 600€ - všetko spolu: 1000€ (v prípade záujmu ochranná podložka 15ks veľkosti 1250x800x8mm v cene) Power Rack silová klietka - značka ATX PRX-650 - výška 215cm - dodatočné príslušenstvo: sklopné poistky, bradlá Lavica - značka inSPORTline AB055 - nastaviteľná Kotúče - sada - pogumované olympijské kotúče (pre tyče s priemerom 50mm) - značka inSPORTline - materiál: oceľ, guma - hmotnosti: 20kg (4ks), 15kg (2ks), 10kg (2ks), 5kg (4ks), 2,5kg (2ks), 1,25kg (2ks) Tyče (2ks) - vzpieračská tyč inSPORTline olympijská (priemer 50mm) - rovná 218cm - vzpieračská tyč inSPORTline olympijská (priemer 50mm) - triceps combo 120cm Osobný odber v obci Huncovce (medzi Popradom a Kežmarkom)
Predám InSPORTline Cruzz eliptický trenažér
Predám používany eliptický trenažér InSPORTline Cruzz. Kupovaný bol 9/2020, ale posledný rok už je nevyužitý. Je v 100% stave. Pridám aj ochrannú podložku pod eliptický trenažér. Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz je moderný eliptický trenažér s radou užitočných funkcií a rozšírenou funkčnou výbavou. Perfektne prepracovaný computer s LCD displejom je jednoducho ovladateľný, prehľadný a zrozumiteľný čo zaručuje jednoduché nastavovanie programov a údajov. Display zobrazuje radu užitočných informácií, medzi ktoré patrí zobrazovanie času, rýchlosti, vzdialenosti, pulzu a veľa ďalších. Eliptical inSPORTline Cruzz ponúka 12 prednastavených programov, HRC režim, ktorý plynule prispôsobuje tréningovú záťaž aktuálnemu srdcovému tepu a tým udržuje tréning v optimálnej zóne tepovej frekvencie a vlastné užívateľské nastavenie programov. Vďaka stabilnej konštrukcii s nosnosťou 120 kg, bohatej funkčnej výbave, vysokej strojové presnosti aj modernému dizajnu je krosový trenažér inSPORTline Cruzz vhodný pre pravidelné domáce využitie. Celý popis: Osobný odber ZV, po dohode dovieziem BB ZH ZC LV ZM
Autotrakcne lehátko
Predám funkčné autotrakcne lehátko
Autotrakčné lehátko
Predám autotrakčné lehátko s elektrickým vyhrievaním a vibráciami. Stabilná a robustná konštrukcia do 200 kg. Vhodné pri preťažení medzistavcovych platniciek. Kupované v Intersport za 380 eur. Málo používané.