bazár, predaj, inzercia, predám

Baby Animals

Kategória: Detská literatúra

Predám anglické leporelo Baby Animals o mláďatkách, ktoré má na každej dvojstrane dve dotykové plochy (pár strán som odfotila na ukážku). Vďaka nim môžu bábätká hladkať mláďatká alebo iné predmety a rozvíjať si tak hmat. Kniha je vo výbornom stave, ako nová.
Baby Animals
Podobné inzeráty
My Big Bookcase - Town / Concepts / Animals v anglictine
Zbierka malych leporel spolu v kartonovej kazete. Knihy neboli citane, su stale pod foliou. Concepts 8.00E Animals / Town: Samotna kazeta ma viditelne znamky poutovania po polici - natuknute / pomackane rohy a hrany, kuk foto. 6.00E / kus Postovne podla aktualneho sadzobnika slovenskej posty: alebo zasielkovna - balik do 5kg za 3.30E Na dobierku neposielam. Osobny odber mozny a vitany v Ziline. Kludne sa pytajte, ak mate otazky. Posielame aj do okolitych krajin cez zasielkovnu a platba mozna aj v CZK / HUF. Moje hodnotenia ako predajcu najdete na modrom konikovi ako Babatkoling. Dakujem.
Barbara Wendelken - Baby na stope
predám knihu z edície "Baby na stope" od autorky Barbara Wendelken kniha síce patrí do jednej edície, ale dá sa čítať aj samostatne v ľubovoľnom poradí kniha bola raz čítaná - je v dobrom stave je určená pre mladších čitateľov Baby na stope - Neobvyklé pátranie za 4 € poštovné nie je v cene :) obsah: Dvanásťročná Lucia býva s rodičmi, babkou a dedkom v mestečku Steinkirchen uprostred Lüneburského vresoviska, kde babička vedie penzión. Na veľkonočné prázdniny opäť prichádzajú Patrícia a Pia, Luciine sesternice z Brém. Patrícia má konečne vysnívaný digitálny fotoaparát a hneď sa dostala do novín s fotografiou zvláštneho pavúka. Lucia nechce zostať pozadu a začne bojovať proti klietkovému chovu sliepok a predaju ich vajec. Všetko sa skomplikuje, keď po búrke sa v mestečku objaví devätnásť zúbožených sliepok, pravdepodobne z klietkového chovu, ktoré nikomu nechýbajú. Pátranie je napínavé, dievčatá sa dostávajú na falošnú stopu a nakoniec zmizne Pia. Podarí sa Lucii a Patrícii všetko vysvetliť a nájsť Piu?
Nové encyklopédie vydavateľstva Usborne
Predám nové nepoškodené encyklopédie: Little book of horses and ponies- Usborne. Pôvodná cena 8,39. Little encyclopedia of animals- Usborne. Pôvodná cena 8,27 eur. Predajná cena 4 eurá za kus + poštovné.
Spirit Animals 2, Maggie Stiefvater
Názov dielu Skrytá Hrozba. Pôvodná cena 8 €. Stav novej knihy, vhodné ako darček. Pozri aj ďalšie inzeráty.
Klub záhad, Ondřej Sekora a iné..
3x Klub záhad - Tajomstvo Titanicu, Ostrov náhrobkov, Smrtiaca hmla - 3,50 €/ks H. CH. Andersen - Slávik - 3 € Štefan Moravčík - Adam v škole nesedel 3,50€ Obor z Oglefortu - 3€ Sekora: Kuře Napipi - 3€ Záhada na Červenom Kameni 3,50€ Spirit Animals - Pokrevní pouto - 4 € 2x Jasper Fforde 3€/ks spolu za 5€ Luciferuv učeň a Kostka smrti - spolu za 9 € Cena dohodou podľa počtu kníh z tejto aj z ďalšej mojej ponuky.. Pozrite si ďalšie moje inzeráty.. V ponuke aj Traja pátrači a mnohé ďalšie..
knihy 3
Pelendrekové baby - 4e Pán Gum - 5e/ks (medovnikovy milionar je predaný) Víly zo starej knižnice - 4e Moja lenivá čarodejnica - 4e/ks (moja lenivá čarodejnica v kuchárskej šou je predaná) Prosím o kontakt mailom alebo SMS