bazár, predaj, inzercia, predám

Bang&Olufsen Beovision Eclipse 65" s natáčacím stojanom

Kategória: Televízory

Predám jeden z najluxusnejších a najdrahších televízorov na trhu ručne vyrábaný Dánskou spoločnosťou Bang & Olufsen.

Ako dizajnový skvost je vhodný do reprezentačných priestorov, väčšieho rodinného domu alebo vilky.

Je vyrobený z najluxusnejších materiálov - leštený hliník, dub, veľmi kvalitné spracovanie, nadčasový dizajn.

Pôvodná cena setu okolo 14.250,00 Eur (OLED 65", souncentre, oak cover, motorised floor stand) len soundcenter stál cez 6.000 Eur a stojan 1.455 Eur.

Televízor pozostáva z
1/ OLED panelu LG 65" C9.gen s 4K HDR, Dolby Vision, WebOS, HDMI (2.1), Dolby Atmos...

2/ Soundcentre B&O s integrovaným trojkanálovým stereo (setero + center), integrovaný 7.1 surround sound module, Multiroom, pripojenie 8 drótových aktívnych a 8 WiSa bezdrôtových aktívnych repro, vytvorenie skupín reproduktorov pre konkrétnu scénu (TV, kino, stereo...)

Streamovanie audia Apple AirPlay 2, Bluetooth, DLNA, Chromecast, QPlay 2.0, Deezer HiFi, Tidal, Spotify, Apple music, a všetky dalšie v rámci aplikácií webOS.

3/ Motorizovaný stojan na podlahu s natáčaním 90° do každej strany programovateľný na konkrétnu polohu pri výbere vstupu (TV, Kino, Audio...).

4/ BeoRemote ONE diaľkové ovládanie frézované z jedného kusu hliníku s OLED displejom + originál LG diaľkové.

Celý set je vo veľmi krásnom stave, OLED panel bol v rámci záruky menený za nový kus a odvtedy len príležitostne zapnutý v cinema miestnosti (žiadny anténny zdroj a stanice s logom) - na displeji je originál fólia - je ako nový. Hliník na stojane a na souncentre taktiež vo fóliách proti poškriabaniu - stav zánovného kusu.

Výkon audia popisuje výrobca:
Integrated fully active three channel stereo (centre and stereo)
1 x 1" tweeter
2 x 2.5" fullrange drivers
3 x 4" midrange/woofer
Amplifiers
1 x 50 watts for centre tweeter
2 x 50 watts for fullrange driver
3 x 100 watts for midrange/woofer

POZOR - TV je veľmi tažký cca 70kg - iba osobný odber s možnosťou inštalácie u Vás na mieste - mám obaly na bezpečný prevoz.

Osobná obhliadka podmienkou.

TV je možné prepojiť s dalšími AV ako DENON, AKAI, TANDBERG, RANK ARENA, SANSUI, FISHER, B & W, HITACHI, AIWA, GRUNDIG, TECHNICS, PIONEER, MARANTZ, ROTEL, PANASONIC, PHILIPS, JVC, SONY, ONKYO, YAMAHA, TEAC, SABA, TELEFUNKEN, LOEWE
Bang&Olufsen Beovision Eclipse 65" s natáčacím stojanom
Podobné inzeráty
Televizor Bang Olufsen Beovision 7-40 s povodnou cenou 7000
Aj ked to znie neuveritelne tak povodna cena tohto televizora bola 7000 eur.Bang Olufsen je posadnuty dizajnom a detailami a jej produkty su takmer umelecke diela. Napriek tomu ho predavam, lebo som presiel na o dost vacsiu obrazovku. Ostatne roky uz naozaj funguje len ako krasny artefakt. V televizore je dole zabudovane DVD, ktore sa nadherne vysunie z tela televizora. Fascinuje to vsetkych ludi, ktorym som to kedy ukazal. Sucastou je aj soundbar. Obcas (tak raz za rok :) si este na nom pustim nejake CD cko. Zvuk je samozrejme na urovni B&O. Je prekvapujuco dobry aj oproti stojanovym Beolab 8000 (tie ale nepredam nikdy:). Nebudem sa rozpisovat o vynimocnosti televizoru, o mimoriadne hlbokej ciernej, ktoru vie zobrazit alebo o ultra sirokom uhle pod ktorym je mozne telku pozerat. Pozrite si podrobnosti v linku nizsie. Sucastou je samozrejme aj stojan, dialkovy ovladac a redukcia na HDMI. Televizor je v bezchybnom stave, bez skrabancov, bez vypalenych bodov v obraze, proste je uplne v poriadku. Ak by niekto napisal, prisiel a kupil televizor rychlo a bez akychkolvek komplikacii tak este mozem trosicku pracovat s cenou. Po pripade mozem k nemu predat za 100 eur aj stolik na kolieskach na poslednej fotke v lesklej bielej farbe s dvoma automaticky sa vysuvajucimi suflikmi. Stal vyse 700 eur. Poprosim o spravu na telegram, signal, whatsapp, viber. Nechodim na FB casto a mohol by som spravu prehliadnut. Silno preferujem osobny odber. K odberu v Petrzalke. Dakujem ak ste sa docitali az sem :) P.S.Please no scammers. There's no way to cheat me out. Bratislava
Motorický stojan na komodu Bang&Olufsen Beovision Avant 55"
Predám motorický stojan na komodu Beovision Avant 55" od spoločnosti Bang&Olufsen, v prípade záujmu kontaktujte telefonicky, osobný odber v Šamoríne. CENA: 180€ TEL.Č:
Motorický držiak na stenu Bang&Olufsen Beovision Avant 55"
Predám motorický držiak na stenu (pravostranný) Beovision Avant 55" od spoločnosti Bang&Olufsen, v prípade záujmu kontaktujte telefonicky, osobný odber v Šamoríne. CENA: 180€ TEL.Č:
Bang&Olufsen Beovision 4-50"
Predám 50" plazmu Beovision 4 od spoločnosti Bang&Olufsen, televízor je použitý ale funguje bez problému. V prípade záujmu volajte, osobný odber v Šamoríne. CENA: 190€ TEL.Č:
Philips NO32PFL5522D/12
Predám TV Philips NO32PFL5522D/12. Zachovalý, všetko v poriadku, kúpil som len nový. Má integrovaný digitálny tuner, obrazovka 81 cm (32”), displej HD LCD WXGA s rozlíšením 1366 x 768p. Je vybavený univerzálnym pripojením k zariadeniam s analógovým YPbPr a nekomprimovaným digitálnym pripojením DVI alebo HDMI, s podporou HDCP. Dokáže zobraziť signály 720p a 1080i pri frekvencii 50 a 60 Hz. Disponuje Incredible Surround™, má 2 HDMI vstupy pre plné digitálne pripojenie. Šírka prístroja/so stojanom 805 mm/805 mm Výška prístroja/so stojanom 546 mm/609 mm Hĺbka prístroja/so stojanom 115 mm/210 mm Hmotnosť/so stojanom 15,5 kg/17,5 kg DOHODA MOŽNÁ! V rámci Košíc (iba mesto) PRIVEZIEM!
TV s Tv stojanom
TV s Tv stojanom 49 €. dovodu nevyuzitia predám TV s Tv stojanom. 49 €. Funkcny. Gabcikovo. Okres Dunajská Streda.