bazár, predaj, inzercia, predám

Barbie bábika

Kategória: Hračky

Predám barbie z filmu diamantovy zamok. Dajú sa jej meniť šaty. Iba vystavená na poličke. V prípade záujmu píšte na telefónne číslo. Dakujem!
Barbie bábika
Podobné inzeráty
Barbie Mattel bábiky a oblečenie originál zabalené
1. Barbie víla Dreamatopia, 25€ 2. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (fialové šaty) 10€ 3. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (ružové šaty) 10€ 4. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (lososové šaty) 10€ 5. Originál zabalené oblečenie zo série Fashionistas, vhodné pre Barbie (bledotyrkysové) 10€ 6. Barbie Fashion Fever ryšavka Drew v tube, 2004. Na svoj vek v dobrom stave. 100€ 7. Barbie Fashion Fever 2005 vo fialovom outfite. Výborný stav, aj na svoj vek. 110€ 8. Ken originál zabalený v krabičke Mattel Z rozprávky Barbie in a Mermaid Tale, Príbeh morskej panny. 40€ 9. Fashionistas Barbie elegantné marhuľkové šaty s doplnkami. Originál zabalené, nepoškodené. 35€ Všetky sú originál zabalené, len vystavované. Na dobierku neposielam. Osobný odber je možný. Mám na predaj aj iné Barbie, ak niečo zháňate, pokojne mi napíšte email.
barbie fashion model
Kolekcia Barbie® Fashion Model Collection je najprestížnejšia rada bábik Barbie® odliatych z materiálu Silkstone®. Program BFMC oslavuje očarujúci štýl a dedičstvo Barbie®, ktorý obsahuje zložito vyrobené a krásne prispôsobené oblečenie, veľmi detailné šperky a doplnky a originálnu sochu tváre Barbie® z roku 1959. Barbie®, inšpirovaná nadčasovými návrhmi popredných módnych domov haute couture z minulosti, má na sebe éterickú levanduľovú organzu a tylovú róbu z morskej panny zdobenú zložitými korálkami a trblietavými flitrami. Jej plamenné červené vlasy sú upravené do očarujúcich vĺn a jej striebristý make-up očí dopĺňa jej nádhernú róbu. Medzi dokončovacie prvky patria štrasové lustrové náušnice, hodvábne rukavice v dĺžke opery, mriežkovaný náramok a podpätky. Obsahuje stojan na bábiky a certifikát pravosti. Každá bábika sa predáva samostatne, Štvrtá bábika BFMC odhalená v roku 2015 pridáva nový elegantný odtieň do farebnej palety najnovších výtvorov Silkstone© od Roberta Besta. Má originálne telo Silkstone©. Štítok: Gold Label® Kolekcia: Barbie® Fashion Model Collection Dizajnér: Robert Best Dátum vydania: 31.7.2015 Typ tela: Nostalgický Silkstone® Mihalnice: maľované Módne šité?: Nie Prispôsobenia: Maľované prsty na rukách a nohách V cene: Topánky, rukavice, stojan na bábiky Vyrobené množstvo: 8100 Bábika nemôže stáť sama bez stojana a nemusí byť schopná držať príslušenstvo, ako je znázornené. Pre dospelého zberateľa.* K dispozícii: 1 bábika Nikdy nebol vybratý zo škatule v bezchybnom stave z výroby, stále je továrensky upravený.
Barbie Mattel originál zabalené
1. Barbie baletka, Ballet 2005 Sleeping Beauty Nie 100% stav, ale ešte poteší, krabica je pôvodná, bábika zachovalá. Zo zbierky, nehraná. 38€ 2. Veľmi raritná Barbie Puppy Love láska k šteniatku - bábika má ohybné ruky a v balení je aj tričko pre dievča, 100% bavlna. Bábika má v kabelke malého psíka. Zo zbierky, 100% stav. 100% stav. 70€ 3. Barbie Masquerade/Carnival vo fialových šatách. Nová, zabalená, nepoškodená, iba vystavovaná. 75€ 4. Barbie LOOK City Shine 2014, 150€ 5. Barbie Hollywood Nails originál zabalená v krabici, ktorá ale nie je v 100% stave (viď foto). Bábika je stále krásna a nepoškodená. 56€ Všetky sú originál zabalené, len vystavované. Na dobierku neposielam. Osobný odber je možný. Mám na predaj aj iné Barbie, ak niečo zháňate, pokojne mi napíšte email.
Bábika mattel barbie, kôň, poník princezná, polly pocket
Predám: Bábika barbie mattel wishes edition. Bledorúžove šaty. Cena je 67€. - predaná Barbie bábika mattel - baletka. Modrá gumička. Cena je 18€. Bábika barbie. Z rozprávky škola rocku. Fialovo modré šaty. Náhrdelník. Cena je 24€. Bábika barbie mattel. Zlaté, bledorúžové šaty. Náhrdelník, koruna. S krídlami. Cena je 82€. - predaná Morská panna. Modrá. S korunkou. Cena je 8€. Bábika s bielym oblečením. Dlhé hnedé vlasy. Cena je 18€. Poník my little pony. Vie hýbať s hlavou. Ohybné končatiny. Cena je 7€. Veľký fialový kôň so sedlom. Rozprávka mulan. Cena je 14€.
Barbie bábiky+ doplnky
Bábika Barbie zverolekárka - 7eur Barbie - Primabalerína spievajúca. -7eur Barbie morská panna,Originál barbie morská panna. Svieti jej chvost, Je vhodná aj do vody- 7eur Barbie s kamerou,po stlačení bábika nahráva ako normálna kamera a s káblom si to potom viete stiahnuť do počítača-pôvodná cena 58€,teraz 15eur. Barbie auto ružové -9eur Barbie auto biele - 5eur
Nové bábiky Barbie Mattel originál, spievajúca
Nové bábiky Barbie, všetko originál Mattel, kupované v Dráčiku. Nehrané, v 100% stave, niektoré majú iba zmenené pôvodné oblečenie. Cena je za bábiku spolu so všetkými doplnkami na fotke. Pri kúpe dvoch Barbie pridám zdarma dva páry topánok. Horný rad: Originál bábika Barbie Mattell spievajúca, hraná minimálne, v 100 % stave, ako nová. Bábika hrá dve rôzne melódie, svieti. Oblečenie a doplnky nové, nehrané. Predaj len všetko spolu na fotke, cena 17 eur. Bábika typ Barbie blond- hraná bábika typ Barbie, bez poškodenia. Oblečenie a doplnky nové, nehrané. Predaj len všetko spolu na fotke, cena 6 eur. Spodný rad: predané