bazár, predaj, inzercia, predám

Bass trubka

Kategória: Dychové nástroje

Predám trubku vid foto +nahrubo a kufor
Bass trubka
Podobné inzeráty
Trúbka Belcanto pre začiatočníkov
Nepoužívaná trúbka vhodná pre začiatočníkov značky Belcanto. Povrchová úprava v zlatom laku, nátrubok 7C, púzdro s popruhmi na chrbát, rukavice, čistiaca handrička. Trubica je štandardná mosadzná. Trúbka má pekný zvuk a ladí veľmi dobre.
Strojček BG Revelation - Bass Klarinet
Nová Ligatúra na bass klarinet BG L9R Revelation Bass Standard Ak nedvíham, v prípade záujmu prosím mailom, prípadne sms.
Postriebrená trúbka Stewart Ellis
Predám postriebrenú trúbku Stewart Ellis z profesionálnej rady SE-2400-S. Komfortné hranie, úžasný zvuk. Trubka je postriebrená čo zabezpečuje dlhú životnosť mechaniky nástroja, ale aj celkovo jej povrchovej úpravy. V cene je aj kvalitné polstrované puzdro a príslušenstvo na čistenie. Možný osobný odber alebo kuriérom.
Trúbka Stagg
Predám túto staršiu trúbku + dusítka + originál kufor + čistiacu sadu. Trúbka stála okolo 200€, teraz za 70. Dusítka spolu asi 80€, teraz 40€ obe + doplnky asi 30€, tie dám zadarmo k tomu. Takže dokopy za 110€.
Lignatone trúbka
Predám trúbku značky lignatone. Trúbka ma malé nedostatky a je trochu poodierana. K trúbke je púzdro, popruh a natrubok.
Strojček na bass klarinet Vandoren
Strojček na bass klarinet Vandoren M/O striebro - nový Ak nedvíham, v prípade záujmu prosím mailom, prípadne sms.