bazár, predaj, inzercia, predám

Bateria AGFA Photo typ LR1130 AG10

Kategória: Batérie

Predám batérie AGFA Photo typ LR1130 AG10
AG10 - LR1130 - G10 - LR54 - 189 - GP89A - 389 - SR1130W
Batérie sú nové, originál balenie, nepoužité.
Best before 2028

Cena 0,60 € /ks + poštovné.
Platba hotovosť, prevod, paypal, dobierka.
Osobný odber v BB alebo poštovné podľa Vášho výberu.

Možnosti poštovného:
1.) Balík na Packetu / Z-Box 3,70 €
2.) Balík na Packetu / Z-Box s dobierkou 6,70 €
3.) Kuriér domov 4 €
4.) Kuriér domov s dobierkou 6 €
5.) Sl. pošta list 1,50 €
6.) Sl. pošta: list s dobierkou 3,50 €

Ak máte záujem, prosím napíšte cez formulár pod inzerátom, príp. cez SMS, ako si prajete uhradiť + ako zaslať tovar + Vašu adresu, tel. číslo a e-mail.
Ak si chcete prevziať tovar osobne, prosím volajte.

Pozrite aj ostatné moje inzeráty:
Bateria AGFA Photo typ LR1130 AG10
Podobné inzeráty
Batéria pre iPhone XR 4180 mAh/sada na opravu
????【Kompatibilný s batériou】 - Táto batéria je kompatibilná iba s modelmi iPhone XR: A2108, A1984, A2106. Poznámka: NIE JE pre iné modely telefónov. Pred zakúpením skontrolujte číslo modelu v nastavení vášho iPhone. ????【Vysoká kapacita】 - Táto kapacita batérie sa zvýši o 42% oproti pôvodnej na 4180mAh, môžete si užívať kapacitu batérie za deň bez dobíjania. ????【Zaistenie kvality】 - Naše produkty sú certifikované bezpečnosťou CE / RoHS / FCC, čo zabraňuje problémom so skratom, prehrievaním, prebíjaním a nadmerným vybíjaním. ????【Spolohlivá batéria】 – Táto úplne nová lítium-polymérová batéria s 0 cyklami ponúka mimoriadne dlhú životnosť batérie a viac ako 800 nabíjacích cyklov.
Batéria pre iPhone 6s 3180 mAh/sada na opravu
【Kompatibilný s batéria】 – táto batéria je kompatibilná iba s modelmi iPhone 6: A1633, A1688, A1700. Upozornenie: Nie je určené pre iné modely telefónov. Pred nákupom prosím skontrolujte číslo modelu na zadnej strane vášho výrobku. 【 Vysoká kapacita 】 – táto kapacita batérie sa zvyšuje o 85 % na báze originálu na 3180 mAh, môžete si užívať kapacitu batérie po dobu jedného dňa bez nabíjania. 【Zaistenie kvality 】 – naše výrobky sú certifikované podľa CE / RoHS/FCC, vďaka čomu sa vyhnete problémom s skratom, prehriatím, nadmerným nabitím a nadmerným vybitím. 【Spoľahlivá batéria】 – táto úplne nová lítium-polymérová bat
Batéria Maximuss NOKIA 6700c - nová  zafóliovaná
Batéria Maximus do mobilu Nokia 6700 Classic Li-Ion 3,7V 1300mAh (náhrada BL-6Q) (GSNO-BL6Q-S970) Kompatibilita: Nokia 6700 Classic --- FOTOGRAFIA V INZERÁTE JE REÁLNA --- ! ! ! ! ! NA SMS NEODPOVEDÁM-NESTÍHAM ! ! ! ! ! Za porozumenie veľmi pekne ďakujem. Tie prve minimálne tri cykly /odporúčam 5 cyklov/ s minimálne 8 hodinovým nabíjaním sú dôležité. Indikátor nabitia na telefóne je len informatívny. Pri prvých nabitiach vôbec nie je plne pole paličiek dôležité. Aj keď nové batérie nemajú pamaťovy efekt, je pre ne najlepšie, ak sa stále používajú a nabíjajú sa čo najviac vybite a nabíjajú sa do plná. Pripájanie na nabíjačku na chvíľu a často škodí. Teda ak v aute, tak len pri dlhých jazdách, nezabúdajte, že pri štarte na krátku dobu je prerušené napájanie palubnej zásuvky. Ak je niekto tak zaneprázdnený, že musí denne dobíjať, lebo by mu mohol mobil vypnúť, nedá sa nič robiť. Batéria to nevydrží a musí sa skoro meniť. Poštovné už od 0,80,-Eur Poštovné je podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty,alebo PACKETA.Najlacnejšie a najrýchlejšie je platba vopred na účet.Samozrejme posielám aj dobierkou,alebo osobný odber.Ale z dôvodu zlých skúsenosti s preberaním dobierok súhlasím s poslaním,len so zálohou za poštovné.Tovar odosielam .Slovenská pošta,alebo PACKETA SK doporučene s dodaním zásielky až k Vám domov do 24 hodín.Ihňeď po odoslaní zásielky Vám emailom odošlem Podacie číslo,na pohodlné si sledovanie zásielky.
Batéria Apple iPhone 6S APN 616-00033 (BULK) - nová
Batéria Apple iPhone 6S APN 616-00033 1715 mAh Li-ion. Batériu som osobne 100% funkčná.V prípade záujmu viem odoslať doporučene. --- FOTOGRAFIA V INZERÁTE JE REÁLNA --- ! ! ! ! ! NA SMS NEODPOVEDÁM-NESTÍHAM ! ! ! ! ! Za porozumenie veľmi pekne ďakujem. V prípade záujmu vymením cca 30 min. Montáž Inštaláciu náhradného dielu by mala vykonávať kvalifikovaná osoba. V prípade, ak sa rozhodnete pustiť do montáže, preberáte 100 % zodpovednosť za škody spôsobené neodbornou manipuláciou. Odporúčam dodržať tieto rady: Zvoľte vhodné prostredie. Bez prachu a vlhkosti. Pred inštaláciou dielu vyskúšajte funkcionalitu s vaším zariadením pripojením kontaktov na matičnú dosku. Dávajte pozor na krehké komponenty, najmä na konektory. Záručné podmienky Batériu pred odoslaním podrobím prísnej skúške funkčnosti. Predchádzam poškodeniam počas prepravy tým, že náhradné diely balím bezpečne. Záruka 24 mesiacov je možné uplatniť na výrobné vady. Reklamácia sa nevzťahuje na náhradný diel, mechanicky poškodený zákazníkom a na prípady porušenia záručnej plomby GSMSECURITY. Tie prve minimálne tri cykly /odporúčam 5 cyklov/ s minimálne 8 hodinovým nabíjaním sú dôležité. Indikátor nabitia na telefóne je len informatívny. Pri prvých nabitiach vôbec nie je plne pole paličiek dôležité. Aj keď nové batérie nemajú pamaťovy efekt, je pre ne najlepšie, ak sa stále používajú a nabíjajú sa čo najviac vybite a nabíjajú sa do plná. Pripájanie na nabíjačku na chvíľu a často škodí. Teda ak v aute, tak len pri dlhých jazdách, nezabúdajte, že pri štarte na krátku dobu je prerušené napájanie palubnej zásuvky. Ak je niekto tak zaneprázdnený, že musí denne dobíjať, lebo by mu mohol mobil vypnúť, nedá sa nič robiť. Batéria to nevydrží a musí sa skoro meniť. Poštovné už od 0,80,-Eur Poštovné je podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty,alebo PACKETA.Najlacnejšie a najrýchlejšie je platba vopred na účet.Samozrejme posielám aj dobierkou,alebo osobný odber.Ale z dôvodu zlých skúsenosti s preberaním dobierok súhlasím s poslaním,len so zálohou za poštovné.Tovar odosielam .Slovenská pošta,alebo PACKETA SK doporučene s dodaním zásielky až k Vám domov do 24 hodín.Ihňeď po odoslaní zásielky Vám emailom odošlem Podacie číslo,na pohodlné si sledovanie zásielky.
Bateria iphone x nova
Bateria na iphone x nova Zdravie 100% . Na iphone x neukazuje nevyskakuje okno ,že bateria je neorginalna ukazuje aj zdravie baterie.Cena je 15 eur + poštovne pri uhradeni 17 eur na moj učet odošlem bateriu doporučene 1 triedou na Vašu adresu .Kontaktujte ma prosim mailom telefon (čislo) nenosim pri sebe je to domáci telefon to znamena že je stale doma ,ale ja stale doma nie som aj pracujem .Dakujem Martin
Nová batéria pre fotoaparát Nikon typ EN-EL12
Predám novú batériu pre fotoaparát Nikon, typ EN-EL12. Inzerát platí do zmazania! Preferujem osobný odber, ale môžem to poslať i na dobierku. Telefónne číslo vymyslené, kontakt iba e-mailom (cez Kontaktovať inzerenta)! Pošlem svoje tel. číslo na požiadanie.