bazár, predaj, inzercia, predám

BENUS Laserový prístroj na odstraňovanie chĺpkov

Kategória: Holiace strojčeky

BENUS Laserový prístroj na odstraňovanie chĺpkov - používaný, veľmi dobrý stav.
Osdtraňuje chĺpok po chĺpku laserovou technológiou. Laserový prístroj na odstraňovanie chĺpkov na domáce použitie.
Obsahuje: laserový prístroj, 2 bezpečnostné kľúče na zapnutie, adaptér, manuál.Dôvod predaja: neodstráni svetlé chlpy. Pôvodná cena 105 €. Na dobierku neposielam.
BENUS Laserový prístroj na odstraňovanie chĺpkov
Podobné inzeráty
Remington i light 6780
Trvalé odstránenie chĺpkov sa stalo trendom. A aby ste to mohli dosiahnuť, tak je tu Remington i-Light IPL6780. Účinne ho môžu používať muži aj ženy, ženy dokonca aj na odstraňovanie chĺpkov v tvári vďaka špeciálnemu nadstavci. Buďte hrdí na svoju hladkú pokožku s Remington i-Light IPL6780. IPL technológia IPL, intenzívne pulzné svetlo, je bezbolestná technológia rýchleho svetelného záblesku. Rovnakú technológiu využívajú profesionálne salóny, kliniky a dermatológovia. Remington IPL6780 i-Light Pro predstavuje novú technológiu PROPULSE, ktorej cieľom je zničiť všetky chĺpky pri korienkoch. Výsledky sú trvalé a vy získate okrem hladkej pokožky aj nové sebavedomie.* Žiadne skryté náklady Nová žiarovka Infinity Vás nikdy nenechá v štichu. Už sa nemusíte obávať toho, že zostanete bez prístroja, alebo že budete musieť kupovať novú žiarovku. Hladká pokožka rýchlejšie než predtým O 50% väčšie pulzné okienko než v predchádzajúcich modeloch Vám zaručí bezpečnejšiu a hlavne rýchlejšiu epiláciu.   Už žiadne ďalšie chĺpky Svetelná energia sa sústredí na korienky chĺpkov, a tým potláča ich ďalší rast. Vďaka pokročilej technológii PROPULSE, ktorú značka Remington vyvinula, sa zbavíte chĺpkov natrvalo. Pre ženy aj mužov IPL epilátor Remington IPL6780 je účinný ako na dámskom, tak mužskom tele. S technológiou i-Light môžete u mužov ošetrovať oblasti  chrbta, hrudníka alebo ramien.   Úplne bezpečný epilátor Epilátor má zabudovaný senzor pleti, ktorý určí, či je odtieň vašej kože vhodný pre IPL epilovanie. Kontrolu odtieňa pokožky je potrebné urobiť pre každú časť tela zvlášť a tiež pred každým použitím. Slúži na to špeciálny snímač na dokovacej stanici epilátora. Zbavte sa aj chĺpkov v tvári Prístroj je navrhnutý tak, že je vhodný aj na odstraňovanie chĺpkov u žien pod lícnymi kosťami.    Vlastnosti IPL epilátora Remington IPL6780 i-Light Pro Epilačný systém: Infinity kremičitá žiarovka bez potreby výmeny Trvalé výsledky sa môžu dostaviť už po troch ošetreniach IPL epilátorom Určený na použitie na ženskom a mužskom tele a ženskej tvári 5 stupňov nastavenia intenzity O 50% väčšie pulzné okienko než v predchádzajúcich modeloch (3 cm²) Tvárový nadstavec  2cm² - rýchlosť záblesku každé 4 sekundy Multi-Flash (rýchlosť záblesku každé 3 sekundy) pre väčšiu oblasť a single-flash pre detailné ošetrenie Bezpečné použitie Klinicky overené a dermatologicky testované Zabudovaný senzor pleti Originálne balenie, použitý len pár krát.
Pristroj pre odstránenie chĺpkov Beurer
Predám nové zakúpené 4/2022,plne funkčný,600000 svetelných impulzov nevhodný darček.Nepoužíva sa. Vhodné pre ženy aj pre mužov. link na popis nižšie Cena 55 už aj s poštovným..
Nove holiace strojceky so vzorom draka, Budhu alebo cierne
Trimmer / holiaci strojcek S krasnymi rukovatami vzor drak, budha alebo klasicka cierna rukovat S nabijackou a komplet prislusenstvom Profesionálny bezdrôtový holiaci strojček a zastrihovač v jednom.Strojček umožňuje rýchle a ľahké upravovanie účesu alebo chĺpkov bez ťahania alebo rizika porezania. Nerezové čepele najvyššej kvality zaisťujú rýchle a efektívne skracovanie vlasov a pristrihovanie chĺpkov. Strojček sa nabíja pomocí USB káblu, batéria vydrží až 120 minút, a je tak ideálny i na cesty. Je ľahký a tichý, čepele z nerezovej ocele je možné ľahko umyť pod vodou alebo vyčistiť priloženou štetôčkou. Podrobnosti: Materiál čepelí: nerezová oceľ Batéria: 700 mAh lithiová batéria Napätie: 110–220 V / 50–60 Hz Doba nabíjania: 120 min Prevádzková doba: 120 min Obsah balenia: Holiaci strojček, 4 nástavce (1,5 mm, 3 mm, 6 mm, 9 mm), nabíjací USB kábel
SilverCrest zastrihávač/ nové
Predám zastrihávač značky SilverCrest - Profesional Care, na batérie, je nový, nepoužívaný, originál, nepoužívaný, farba ciď. foto. Zastrihávač slúži na odstránenie chĺpkov v nose, ušiach, nadstavec na úoravu obočia. Vlastnosti: slúži na dôkladné odstránenie chĺpkov obsahuje 2 kefové nadstavce s dvojitou hlavou (3 mm/6 mm) na strihanie obočia plášť s ochranou proti prúdu vody (IPX5) kompaktný dizajn a pohodlná manipulácia pohodlné čistenie – vrátane čistiacej kefky návod, puzdro, ochranného krytu a batéria (1x 1,5 V AA) súčasťou balenia Materiál ABC, nehrdzavejúca oceľ Rozmery: 15 x 2,7 x 2,7 cm (dĺžka, šírka, hrúbka) Hmotnosť: 77 gramov Pôvodná cena v obchode 12,- Euro, moja cena 3,- Eura. Pozrite aj moje ostatné ponuky. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber. Kontaktovať na e.mail, číslo je vymyslené.
Prenosný zastrihávač chĺpkov v nose, ušiach a kotliet
Inzerát je platný do zmazania Vlastnosti zastrihávač chĺpkov/kotliet zastriháva chĺpky v nose, ušiach a kotlety nerezové čepieľky umývateľná strihacia hlavica 3 výmenné hlavice pogumovaný povrch zabraňujúci zošmyknutiu z ruky Technické parametre napájanie: 1 x AA batérie rozmery (šírka x hĺbka x výška): 27 × 29 × 129 mm hmotnosť: 54 g Obsah balenia praktický stojan čistiaci štetec 1× AA tužková alkalická batéria 2x doplnkové nádstavce Inzerát je platný do zmazania. skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie. Inzerát je platný do zmazania
Strihač vlasov a fúzov Vigan Mammoth Z6V1
Prístroj je osadený výkonným motorčekom pre zaistenie plynulého a bezproblémového použitia, vysoko kvalitným li-iónovými akumulátorom 600mAh, ktorý zaistí dobu prevádzky až neuveriteľných 120 minút. Na vymeniteľné strihacie hlavy je možné veľmi ľahko nasadiť 6 vymeniteľných nástavcov, ktoré sú súčasťou sady. Tie vám umožní nastaviť širokú škálu rôznych dĺžok strihu od 3 do 12 mm. Prístroj je možné použiť nielen pre strihanie vlasov, ale aj pre strihanie a úpravu fúzov vr. fúzov, obočia, pre zastrihávanie chĺpkov v nose a ušiach a iných častiach tela. Nabíjanie prebieha cez adaptér, ktorý je súčasťou balenia. Veľkým plusom prístroja je možnosť použitia aj pri jeho nabíjaní. Nemusíte tak čakať na nabitie prístroja, ale môžete ho použiť okamžite. Svetelná indikácia oznamuje stav nabíjania - dobíjanie červené LED svetlo, plne dobité zelené LED svetlo. Ďalšími neprehliadnuteľnými výhodami sú ergonomický tvar, umožňujúce pohodlné uchytenie a použitie, moderný dizajn, veľmi jednoduché ovládanie a údržba. Medzi bohatým príslušenstvom nájdete aj čistiaca kefka, praktický stojan na uloženie jednotlivých komponentov celej sady, olej pre mazanie britov a hrebeň. Pre viac info piste cez formular.