bazár, predaj, inzercia, predám

Bezdrôtové slúchadlá

Kategória: HF Sady do auta

Predám celkom nové, nepoužívané slúchadlá.
SWISSTEN Stonebuds: Minimalistické mini slúchadlá
Nechcete sa vláčiť s veľkými náhlavnými slúchadlami a hľadáte ich adekvátnu náhradu? Potom vám s nadšením predstavujeme prenosné štupľové slúchadlá SWISSTEN Stonebuds, ktoré sú určené tým, ktorí veľa počúvajú muziku na cestách. Majú moderný minimalistický dizajn bez zbytočných zbytočností a bodujú aj miniatúrnym prevedením. V ušiach sú nesmierne pohodlné vďaka ergonomickému tvarovaniu a mäkkým silikónovým špuntom. Okrem toho, že pekne vyzerajú, samozrejme i parádne hrajú – však sú vybavené kvalitnými a výkonnými meničmi. Počúvanie muziky je so slúchadlami SWISSTEN radosť.
S káblami nekamarátia, sú rýdzo bezdrôtové
Inteligentný mobilný telefón, tablet alebo napríklad notebook spárujete s TWS slúchadlami SWISSTEN Stonebuds jednoducho a rýchlo cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Tú majú slúchadlá vo veľmi rýchle a v na spotrebu energie úspornej verzii 5.0 s dosahom 10 m. Každé slúchadlo disponuje 45mAh batérií a na nabitie hrá model nepretržite 2,5 h. O nabitie sa postará štýlový nabíjací box s 300mAh akumulátorom. Vďaka boxu sa výdrž slúchadiel predlžuje na štvornásobok. Minimalistický model je vybavený mikrofónom, preto sa dajú so slúchadlami pohodlne vybavovať handsfree hovory.
Predám za 20€ + poštovné, prípadne po dohode osobný odber v Malackách
Bezdrôtové slúchadlá
Podobné inzeráty
Bezdrôtové slúchadla AirPods Pro
Predám nové, ešte zabalené vo fólii bezdrôtové slúchadlá identické ako sú Apple Airpods Pro. Rozmery a váha presne ako originál. Majú platné sériové číslo, možnosť overenia. Slúchadlá majú nápis na zadnej strane presne ako orig. Top najlepšie spracovanie ! Na zariadeniach so systémom iOS je vyskakovacie okno pop-up, 3 ukazovatele stavu batérie, možnosť nastavenia slúchadiel. Top výhoda týchto slúchatiek je zvuk, ktorý je zabezpečený najnovším čipom, ktorý sa absolútne vyrovná napríklad airpods pro. Krásny čistý zvuk s výbornými basmi. Zabudnite na slabo hrajúce slúchadlá!! - Vzhľad je úplne rovnaký ako originál, bez jediného rozdielu. - Pri pripojení reaguje ako original Airpods pro , vyskočí pop UP WINDOW, to znamená, že sa pripojili slúchatká. - pri prvom pripojení aj návod ako používať( úplne to isté ako original airpods pro) - Pri pripojení napíše Airpods + názov Vášho zariadenia teda napríklad Milan Airpods (dá sa zmeniť v nastaveniach telefónu na hocijaký názov aký chcete- tak ako original airpods pro - Identická veľkosť s original airpods PRO - 5 hodin výdrž slúchatok+ v krabičke ďalšie hodiny navyše(tak ako original aipods pro) - hlasom ovladateľný assistent (SIRI) - Dá sa používať každé slúchatko zvlásť, netreba mať pripojené obidva - IN EAR SENZOR- to znamená, že automaticky detekuje, či sú slúchatká v uchu, ak ich dáte z uši von, prestanú hrať, keď ich vrátite do uší, začnú hrať znova. - GPS pozícia v aplikácií, môžte sledovať GPS POLOHU Vaších airpodov ( takisto ako môžte sledovať ostatné svoje zariadenia IPAD, Macbook) - Gestá také isté ako na original Airpods pro: a) stlačiť raz= play/pause - stlačiť dva krát= ďalšia pesnička - stlačiť tri krát= predošlá pesnička - stlačiť a držať= siri POSIELAM NEROZBALENÉ BALENIE VO FÓLIÍ !! Poštovné na dobierku +5€ viem poslať aj cez Zásielkovňu Obsah balenia: - AirPods Pro - Bezdrôtové nabíjacie puzdro - Silikónové koncovky do uší - USB-C kábel s konektorom Lightning Pre viac info píš email.
Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto
Predám nový Carlinkit 4.0 adaptér pre bezdrôtové CarPlay/Android Auto pre originálne autorádiá s CarPlay. Pomocou tohto adaptéra môžete rozšíriť funkcie svojho originálneho (firemného) autorádia o možnosť bezdrôtového pripojenia mobilných telefónov a tabletov pomocou Apple CarPlay pre iOS 10 a novšie a Android Auto pre Android 11 a novšie. Pomocou tohto rozšírenia môžete zobrazovať mapy, prehrávať a ovládať hudbu, správy, podcasty a audioknihy priamo v autorádiu bez toho, aby ste museli telefón pripojiť k autorádiu pomocou kábla. Kompatibilita: Rádio s podporou CarPlay cez kábel USB Telefón s Androidom 10+ alebo iOS 10+ Adaptér je vhodný napr. pre. pre tieto vozidlá: Škoda: Superb, Fabia 3, Scala, Kodiaq, Octavia… VW: Tiguan, Sharan, Touran, Multivan, Golf, Polo, Passat, T-ROC, Bora, Touareg, New Beatle… Audi: A3/4/5/6/7/8, S3/4/5, Q3/7/8… Peugeot: 308, 408, 3008, 5008, 508L, 4008… Kia: X-Ceed, Sportage, niro, Sorento, E-Soul… Mazda: Mazda 3, CX9, CX5, CX4 … Renault: Zoe, Kaleos, Megane… Opel: Insignia B, Astra K … Citroen: C4 picasso, C5 … Mercedes-Benz: A, B, C, E, S, AMG, CLS, CLA Class, Vito … Začiatok je jednoduchý. Stačí pripojiť jednotku v aute ku konektoru USB alebo v prípade novších verzií ku konektoru USB-C. Telefón je možné pripojiť k zariadeniu prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth. Funkcie: vhodné pre originálne (koncernové) autorádiá nahrádza káblové pripojenie bezdrôtovým Pripojenie WiFi a Bluetooth rýchle pripojenie k telefónu alebo tabletu Podpora Siri jednoduchá a rýchla inštalácia vhodné pre telefóny so systémom Android aj iOS možno ovládať prostredníctvom pôvodného volantu alebo displeja Špecifikácie: model: CPC200-CP2A vstupné napätie a prúd: 5V/1A výstupné napätie a prúd: 5V/1A výkon: cca. 0,75W pripojenie: kábel, WiFi 802.11 2.4GHz+5GHz Podpora: iOS v. 10 a viac / Android v. 10 a viac rozmery: 80 X 46 X 13 mm hmotnosť: 33 g
Držiak a nabíjačka do auta
Predám novú sadu na bezdrôtové nabíjanie do auta.Cena novej bola 65 eur. Moja cena 40 eur.