bazár, predaj, inzercia, predám

bezdrôtový telefón k pevnej linke

Kategória: Bezdrôtové telefóny

Predám bezdrôtový telefón do klasickej prípojky RJ11, funkčný.
bezdrôtový telefón k pevnej linke
Podobné inzeráty
Bezdrôtový telefón Microcom
Predám digitálny bezdrôtový telefón určený na pevnú linku - zn. Microcom s možnosťou prijímania a posielania sms. Súčasťou je nabíjacia základňa, sieťový adaptér, pripojovací kábel k pevnej linke a slovenský návod na obsluhu. Všetko je plne funkčné,krátko používané, potom odložené v krabici, ako nové. Môžem poslať poštou príp.na dobierku. Kontakt smskou alebo mailom.
Bezdrôtový telefón - pevná linka SIEMENS Gigaset
Predám plne funkčný bezdrôtový telefón pre domácnosť so základňou s pripojením na pevnú linku typu Siemens Gigaset S100colour, vhodný aj pre dôchodcov s praktickými funkciami. Bezdrôtový dosah prenosnej rúčky overený po celom RD aj so záhradou.
Bezdrôtový telefón DIALON
Predám bezdrôtový telefón DIALON, (made in Germany), v dobrom stave na pevnú telefónnu linku. Cena 10.- €, plus poštovné v prípade dobierky. Klikni na meno a pozri aj ďalšie ponuky. Len Email.
Predám bezdrôtový telefón Alcatel Versatis 600
Predám málo používaný plne funkčný bezdrôtový telefón na pevnú linku Alcatel Versatis 600. Je potrebné si dokúpiť 2ks AAA nabíjateľné batérie. Pošlem aj poštou (+2.70Euro) alebo aj na dobierku (+4Euro). Kontakt mailom alebo SMS.
Switel DFT8171 ECOmode, bezdrôtový plochý telefón-ako novy
Predam digitálny bezdrôtový telefón švajčiarskej značky SWITEL. Volitelny jazyk pre menu v nemčine, angličtine, taliančine a francúzštine. Podrobný návod a originálne balenie v cene. Viac info vid foto.
Bezdrotovy telefon Sagem D30T
Bezdrotovy telefon Sagem D30T Piste prosim cez formular.