bazár, predaj, inzercia, predám

Bicykel Merida 12

Kategória: Bicykle

Predam bicykel Merida, velkost 12, spolu s pomocnymi kolieskami. Dcera sa na nom ucila bicyklovat, cize ma nejake znamky pouzivania, ale je vo vybornom stave. Osobny odber Bratislava
Bicykel Merida 12
Podobné inzeráty
Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny
Na predaj nový, nezložený Skladací / Balančný bicykel Skiddou Ronny. - Ronny je všestranný balančný bicykel, ktorý vás bude sprevádzať vždy a všade – aj počas výletov! Vyznačuje sa dizajnom, ktorý umožňuje zložiť ho do kompaktnej veľkosti a vziať so sebou na cesty. Skiddou nezabudol ani na bezpečnosť a pohodlie malého cyklistu. Vďaka výškovému nastaveniu sedla a volantu sa bicykel prispôsobí aktuálnej výške dieťaťa a 12-palcové kolesá s tlmením nárazov si poradia s každým terénom. Dajte svojmu dvojročnému dieťaťu šancu na udržateľnosť hraním sa s bicyklom Skiddou Ronny! - Skladací bicykel pre mobilných rodičov Ronny je vyrobený z kombinácie hliníka a plastu, čo zaisťuje nielen vysokú pevnosť a odolnosť proti poškodeniu, ale aj výnimočnú ľahkosť (cca 3 kg). Bicykel bol vybavený riešením, ktoré umožňuje zložiť jeho konštrukciu - jediným tlačidlom minimalizujete jeho veľkosť v priebehu niekoľkých okamihov. Vďaka tomu sa zmestí do kufra aj malého mestského auta. Kombinácia ľahkosti a funkcie skladania vám uľahčí prenášanie. - Rastie s dieťaťom Tento balančný bicykel môžu používať deti od 2 rokov. Ronny má možnosť nastavenia výšky riadidiel v dvoch úrovniach (54 cm a 57 cm), ako aj nastavenie výšky sedla v rozmedzí 35,5-40 cm, vďaka čomu ho možno prispôsobiť aktuálnej výška batoľaťa. Je to tiež spôsob, ako vám bicykel bude slúžiť oveľa dlhšie. - Pohodlie a bezpečnosť pre malého cyklistu Balančný bicykel Skiddou Ronny má 12-palcové kolesá vyrobené z PU a EVA peny. Predné koleso je vybavené tlmením nárazov. Vďaka tomu bude bicykel fungovať ako na jednoduchej mestskej ceste, tak aj na lesných nerovnostiach. Profilované rukoväte zaisťujú bezpečné uchopenie a bezpečnosť, pretože sú vyrobené z protišmykového materiálu. - Viac ako len bicykel Bicykel Ronny má moderný dizajn - živé farby a potlač na sedle odkazujúca na módne terazzo určite odlišuje tento produkt. Vo vnútri balenia je navyše omaľovánka! Tento balančný bicykel bol navrhnutý tak, aby rozvíjal motorickú koordináciu, motorické zručnosti, schopnosť udržiavať rovnováhu, ako aj zmysel pre navigáciu v priestore. Je to tiež skvelý spôsob, ako pripraviť dieťa na jazdu na klasickom šliapacom bicykli.
Bicykel Merida Matts J24 od 7rokov juniorský
Predam dievčenský horský bicykel Merida Matts J24. Je to kvalitný,značkový horský 24" bicykel. Odľahčený aluminium ram: váha 11,4kg. Vhodný pre dievča-juniorku s výškou postavy od 120 až 155 cm. Bicykel je v 100% stave. Všetko funguje. Prehadzovačka prehadzuje pekne, na prvý raz. Odpružena nastaviteľná predná vidlica. Brzdy V-brake. Cena nového bola 499€. Teraz ho predávam za 199€. Bicykel bol jazdeny 3sezony. Možnosť dovozu v rámci stredného a východného Sk. Viac info emialom alebo Technická specifikacie: Rám:M24 Alloy; Vidlice:Rigid steel Fork; Hlavové složení:A-Head; Přehazovačka:Shimano Altus 8; Řazení:Shimano RS45-8; Počet rychlostí:8; Kazeta:Sunrace CS8 11-32; Kliky:Single 32 152 DG; Středové složení:Cartridge Bearing; Brzda:V-Brake Linear; Brzdové páky:Alloy Junior; Přední náboj:OV alloy [24H]; Zadní náboj:OV cassette [24H]; Hmotnost kg:11,4 kg
MERIDA BICYKEL 24"- ZNÍŽENÁ CENA
Ponúkam na predaj detský bicykel zn.Merida vo výbornom stave.Bicykel bol jazdený jeden a pol roka.Dôvod predaja že je synovi už malý.Inzerát platný do zmazania.
Ponúkam na predaj detský bicykel MERIDA
Ponúkam na predaj detský bicykel MERIDA MATTS 24. Bicykel je v perfektnom stave, málo používaný.
Horský bicykel celoodpružený MERIDA ONE TWENTY, kolesá 26
Predám pekný a veľmi kvalitný celoodpružený horský bicykel veľmi výbornej značky MERIDA ONE TWENTY 1200 o veľkosti kolies 26 a o veľkosti ľahkého hliníkového rámu 16"palcov/41cm.Bicykel má tri prevody SRAM X9 vpredu a deväť prevodov SRAM X9 vzadu.Ďalej bycikel má prednú vidlicu odpruženu vzduchovu DT SWISS uzamykateľnu a aj stredový tlmič vzduchový uzamykateľný DT SWISS,hydraulické kotučove brzdy MAGURA MT4,držiak na fľašu a odrazky...ako na obrázkoch.Všetko v poriadku.Najlepšie osobný odber v Rabči,ale pošlem aj kuriérom....stojí ca.20eur.Viac po telefóne alebo e-mailom.
Detský bicykel Merida Matts J.16
Predame detsky bicykel zn. Merida. Je pouzivany, miestami su skrabance, no plne funkcny. Stav bicykla zohladnujeme v cene. Bicykel je super, plne funkcny, len dcerka z neho uz vyrastla. V cene pridame pomocne kolieska, ktore sme k nemu pouzivali. Este dalej iste posluzi. :-)