bazár, predaj, inzercia, predám

Billboardy Košice Južný obchvat mesta

Kategória: Reklamné plochy ostatné

Na prenájom billboardy na streche budovy pri južnom obchvate mesta.

pavolberta92@
Prosím volať v pracovných dňoch od 7:00 do 18:00. Mimo tento čas prosím SMS/ mail.
Billboardy Košice Južný obchvat mesta
Podobné inzeráty
Ponúkam grafické služby
Grafických návrhov ako sú: logá, vizitky, letáky, plagáty, jedálne lístky, darčekové poukážky, bannery, kupóny, billboardy a veľa ďalšieho...
NA PRENÁJOM Billboard Sabinov-Lipany 5,1m x 2,4m
Ponúkame na prenájom reklamné plochy - Billboard eurorozmer 5,1m x 2,4m. Dvojstranný billboard sa nachádza v meste Sabinov na vjazde od mesta Lipany, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, bez osvetlenia, možnosť obojstrannej reklamy /plocha viditeľná na výjazde od mesta Sabinov smer Lipany/, cesta 1. triedy č. 68. 3x Billboard na výjazde v meste Lipany smer Sabinov, kolmo na cestu, vpravo v smere jazdy, rozmer 5,1m x 2,4m, prípadne možnosť využiť celú plochu o dĺžke 15,3m x výška 2,4m čo je až 36,72m2 plochy, možnosť osvetlenia, cesta 1. triedy č. 68, táto plocha je viditeľná aj na vjazde do mesta Lipany od mesta Sabinov aj na výjazde z mesta Lipany smer Sabinov. Preferujeme PVC banner, vešanie na montážne oká, zabezpečíme reklamnú firmu na výrobu reklamy jej montáž a demontáž. CENA od 60,-Eur/plocha/mesiac na tel. č. . Reklamná plocha Sabinov, Lipany, billboard Sabinov, billboard Lipany, prenájom reklamnej plochy, prenájom billboard.
LED veľkoplošna obrazovka Bardejov _ na PREDAJ
Ponukám na predaj plne funkčnú LED obrazovku. Obrazovka je umiestnená v centre mesta Bardejov na frekfentovanom mieste. Oproti OD Billa Mobilná konštrukcia , možnosť inštalacie na rôznych iných miestach, Parametre: outdoor norma IP65/ Japonský LED system oVision P10 SMD rozmer obrazovky: 2m x 3m Počítač + monitor, karty, skina a software Bližšie parametre emailom. Obrazovka je situovana na frekventovanom mieste oproti OD Billa v Bardejove na parkovisku OD centrum, budova záložne. Kompletná cena / odkupenie LED: 7900eur Pôvodna cena LED plochy 14000 eur. + 2000 konštrukcia. Dokumentácia, statický posudok, Kontakt tel.: