bazár, predaj, inzercia, predám

Bižutéria - naušnice ručne robené, nové

Kategória: Ostatné

Krásne nové náušnice vyrobené ručne z krišt.živice.
Slzičky - vnútri zlaté kvietočky z gliterkami.
Srdiečka - zlaté, červené gliterky.
7hranné zelené náušnice /gliterky a hviezdy vo vnútri/.
Srdiečka vo vnútri perletovy kvietoček a gliterky.
Číre obdlžničky z modrými ligotavými trojuholničkami.
Pekne sa ligocú a sú ľahké.
Možnosť aj s takým istým priveskom.

Cena náušnic 3,90 eur
Sada náušnice + prívesok 6,00 eur.
Poštovné 1,10 eur pri prevode na účet alebo osobne.

V ponuke budú aj iné tvary, farby v zlatom alebo striebornom prevedení.
Viď moje inzeráty.
Bižutéria - naušnice ručne robené, nové
Podobné inzeráty
Nausnice, naramok, retiazka, privesok - zlato.
Predam zlate nausnice, naramok, retiazku a privesok. Nausnice boli robene na zakazku pre nase dvojicky aby sme ich vedeli rychlejsie rozoznat. -nausnice "P",vyska=9mm,vaha=0,9g,14-karatove,cena=60€ -nausnice "H",vyska=9mm,vaha=1,1g,14-karatove,cena=70€ -privesok "A",vyska=8mm,vaha=0,3g,14-karatove,cena=20€ -retiazka, dlzka=51cm,vaha=2,6g,14-karatove,cena=170€ -naramok, dlzka=15cm, vaha=2,3g,18-karatove,cena=190€ Osobny odber Trnava.
Predám strieborné visacie náušnice so zafírmi
Náušnice sa skladajú zo srdiečok, v každom srdiečku je 6 pravých zafírov. Náušnice sú prepichovacie, vzadu sa upevnia nasunutím malého "dzindzíka" na bodec. Celá náušnica meria 5 cm a váži 3,77 g. Náušnice sú vo výbornom stave a sú veľmi dekoratívne. Ak máte o náušnice záujem, pošlem Vám ich na dobierku, cena plus poštovné.
bižutéria
Predám veľmi zachovalé len raz použité módne doplnky, prvá foto je súprava náhrdelník, náramok, náušnice a dva prstene všetko zo štrasu cena za celú súpravu je 10€, druhá foto je úplne nová ešte nepoužitá súprava náhrdelník a náušnice, cena je 3€, tretia foto je náhrdelník za 2€ a štvrté foto sú náušnice meniace farbu cena 2€.
rucne tkane koberce stare rucne tkane koberce tkane koberce
predam stare koberce predam koberce predam rucne tkane koberce predam retro koberce predam socialisticke koberce predam doma rucne tkane koberce inzerát platný do zmazania len osobný odber rucne tkane koberce koberce viem doviesť na trase brezno banska Bystrica a okolité dediny na tejto trase mam už len posledné dva balíky V balíku je cca 30 metrov rucne tkaných kobercov koberce tkane na krosnach rucne
Zvonkohra, koraliky, stuzky, bizuteria, krystaly, box
Koraliky, bizuteria (aj rucna vyroba) - nausnice, nahrdelniky, kovove komponenty, ozdobny box, stuzky, spagat, zvonkohra Kiki’s Delivery Service, krystaly: 1. nahrdelnik – novy jadeit/serpentinit/hadec, 2. kyvadlo – ruzenin. Cena spolu 12 € plus postovne (dobierka 5,60 € alebo platba vopred na ucet 3 €). Len email. (Pozrite si aj moje dalsie inzeraty.)
SWAROVSKI - original suprava nausnice +privesok na retiazku
Predam original-takmer novu,nepouzivanu krasnu supravu sperkov znacky SWAROVSKI. Supravu tvoria nausnice a privesok na retiazku. Dlzka nausnic aj privesku je 43mm. V pripade zaujmu vam mozem predat aj jednotlivo/zvlast nausnice alebo privesok/. Cena za kompletnu supravu je 80 eur/ 50 eur nausnice + 30 eur privesok/.