bazár, predaj, inzercia, predám

BLACK CROWS NAVIS FREEBIRD

Kategória: Skialpy

Predám TOP skialp/freeride lyže BLACK CROWS NAVIS FREEBIRD v dĺžke 179cm viazaním Atomic Shift mnc 13 a pasy v cene.
Set vo výbornom stave, malo použité.

Black Crows Navis Freebird skialpové lyže vďaka hybridnému jadru z paulownie a topoľa, šírke 102 mm a nízkej hmotnosti majú lyže Navis vlastnosti freeridových lyží, ktoré bez problémov zvládnu aj tie najnáročnejšie výstupy. Vyladené kombinácia karbónu a sklenených vlákien zaistí, že lyže budú stabilné na všetkých typoch snehu.

Mam viac skialp setov, poradím a pomôžem pri výbere a podobne.
Mám na výber aj lyžiarky a skialp palice.
Pôvodná cena 1390€
Moja cena za set 850€
Predaj osobne alebo na dobierku.
Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
BLACK CROWS NAVIS FREEBIRD
Podobné inzeráty
Skialp lyže black crows freebird
Predám skialp lyže značky black crows orb freebird dĺžka 178cm, viazanie diamir fritschi Swiss vipec 12, pásy kohla. Na lyžiach je opravený jeden škrabanec, keďže nemali v servise žltú tyčinku je ho vidno, pásy už v slabšom stave, ale ešte poslúžia, prípadne ako náhradné pri dlhších prechodoch, inak všetko v poriadku.
Black Diamond AVALUNG ELEMENT
Zariadenie bolo nosené na batohu, v praxi ale nikdy nepoužité = stav nového. Predávam ho v pôvodnom originál balení. Avalung Element od firmy Black Diamond s inovatívnym, odnímateľným dizajom je ľahké bezpečnostné zariadenie, ktoré výrazne zvyšuje prívod čerstvého vzduchu v prípade zasypania lavínou. Môže zvýšiť prívod kyslíka pod snehom až štvornásobne. Kompatibilné s batohmi Cirque a Dawn Patrol Náustok dodáva čerstvý vzduch a vytláča von CO2. Podobné ako: Black Diamond, Petzl, Scarpa, Montura, Montane, Dynafit, Mammut, Ortovox, Karpos, Salewa, La Sportiva, Black Crows
Nove Black Crows nohavice gore tex membrána
Povodna cena 450. Uplne nové gore tex nohavice vhodne na skialp ci freeride. Veľkosť M. Neonovozlte
Skialpové lyžiarky Black Diamond vel.28,5
Predám skialpové lyžiarky Black Diamond veľkosť mondo 285mm,skelet 320mm.V dobrom stave.
predam lyžarky black diamond faktor
predam zachovale lyžiarky black diamond faktor , papuča nezodrata , podražka nezodrata, možnost pinove viazko , velkost 8,5 , skelet 316mm
Skialp
Predám Skialpy + Viazko + Pásy Skialpy - Salomon Quest 106, 188cm. Na jednej lyži sa mi podarilo odtrhnuť hranu na špičke ale dal som to spraviť a drží to. Vhodné na freeride. Pravidlene po sezone im doprajem veľký servis. Viazko - Marker Baron EPF 13 black. Bez problemov používane 4 sezóny. K lyžiam ponúkam aj pásy black diamond GLIDELITE.