bazár, predaj, inzercia, predám

Bluetooth slúchadlo NOKIA

Kategória: HF Sady do auta

Predám Bluetooth slúchadlo NOKIA.
Bluetooth slúchadlo NOKIA
Podobné inzeráty
Hands free bluetooth sluchadlo NOKIA BH-104
Predám Hands free bluetooth sluchadlo NOKIA BH-104
Handsfree - nové nepoužívané
Predám Bluetooth slúchadlo, diskrétne, len cca2,5cm veľké, ako na fotke. V originálnom balení. Slovenský návod a nabíjací USB kábel k nemú darujem. Píšte mail, tlf. neplatný.
Bezdrôtové slúchadlá
Predám celkom nové, nepoužívané slúchadlá. SWISSTEN Stonebuds: Minimalistické mini slúchadlá Nechcete sa vláčiť s veľkými náhlavnými slúchadlami a hľadáte ich adekvátnu náhradu? Potom vám s nadšením predstavujeme prenosné štupľové slúchadlá SWISSTEN Stonebuds, ktoré sú určené tým, ktorí veľa počúvajú muziku na cestách. Majú moderný minimalistický dizajn bez zbytočných zbytočností a bodujú aj miniatúrnym prevedením. V ušiach sú nesmierne pohodlné vďaka ergonomickému tvarovaniu a mäkkým silikónovým špuntom. Okrem toho, že pekne vyzerajú, samozrejme i parádne hrajú – však sú vybavené kvalitnými a výkonnými meničmi. Počúvanie muziky je so slúchadlami SWISSTEN radosť. S káblami nekamarátia, sú rýdzo bezdrôtové Inteligentný mobilný telefón, tablet alebo napríklad notebook spárujete s TWS slúchadlami SWISSTEN Stonebuds jednoducho a rýchlo cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth. Tú majú slúchadlá vo veľmi rýchle a v na spotrebu energie úspornej verzii 5.0 s dosahom 10 m. Každé slúchadlo disponuje 45mAh batérií a na nabitie hrá model nepretržite 2,5 h. O nabitie sa postará štýlový nabíjací box s 300mAh akumulátorom. Vďaka boxu sa výdrž slúchadiel predlžuje na štvornásobok. Minimalistický model je vybavený mikrofónom, preto sa dajú so slúchadlami pohodlne vybavovať handsfree hovory. Predám za 20€ + poštovné, prípadne po dohode osobný odber v Malackách
predam HF sadu do auta Nokia CK-7W
Predam nepouzitu bluetooth HF sadu do auta. Sada je kompletna, zabalena, nebola demontovana.
Bluetooth FM transmiter vysielač nabíjačka do auta
Ponúkam na predaj nový Bluetooth transmiter vysielač do auta, handsfree s pripojením do zapaľovača, ukazuje aktuálnu hodnotu napätia vo vozidle, dokáže pomocou Bluetooth prehrať vašu hudbu či audioknihy z telefónu cez akékoľvek autorádio. Funguje aj ako handsfree na telefonovanie v aute, má vstavaný mikrofón a hovor je cez reproduktory. Dva USB porty pre nabíjanie telefónu a pre USB kľúč na prehrávanie hudby. Cena 7 €.
Handsfree Bluetooth  HV-800
Predám nové bluetooth handsfree HV-800 . Odber osobne TO-ZM, na sms a email neodpovedam,na dobierku len po zaplatení poštovného vopred na učet (3,30€). Volať PO-SO od 8:30-19:00hod. ďakujem za pochopenie! Ponuka platí do zmazania!