bazár, predaj, inzercia, predám

Bohemia crystal

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam dve vázy Bohemia crystal.

Výška cca 80 cm. Červená mierne dolu odlupnutá (viď foto).

Cena dohodou
(podľa informácií priamo z Bohemia Crystal GLASS, pokiaľ by bola nová výroba, tak sa cena u týchto váz pohybuje 1000-2000 €/ks)

Len osobný odber, alebo dovoz (cesta z BA do RK)
Bohemia crystal
Podobné inzeráty
Rezervovana Váza Bohemia Crystal  Neptune 32 cm
Predam uplne novu, nepouzitu vazu Neptune od Bohemia Crystal v originalnom baleni. Cena 10 euro. (Povodna cena cca 45 eur) Preferujem osobny odber - BA, po dohode moznost aj odoslat (s postovnym). Vaza je ale masivna, tazka. Popis: Bohemia Crystal váza z kolekcie Neptune je ako voda zamrznutá v pohybe. Nie nadarmo sa volá po rímskom bohovi všetkého vodstva. Má krásne rozvlnené tvary a v interiéri pôsobí veľmi elegantne a zaujímavo. Tvarom pripomína otvárajúcú sa kvetinu. Originálny a nápaditý doplnok domov alebo do kancelárie. S výškou 320 mm sa perfektne hodí aj na naozaj veľké kytice. Avšak tak krásny kus skla je skvostny aj prázdny, stačí ho umiestniť na slnečné miesto a pozorovať hru skla a svetla. Vyrobené z pevného bezolovnatého krištáľu. Vhodné do umývačky. Prekrásny kvalitný darček českej výroby.  masívna váza TOP česká kvalita výška 320 mm moderný rozvlněný dizajn bezolovnatý krištáľ vhodné do umývačky dodaný v tmavo modrej darčekovej krabici
Bohemia crystal - vaza, bonboniera
Bohemia crystal- vaza výška 16cm =40e, bonboniera =40e, cena spolu 70 eur.
Bohemia crystal - váza
Bohemia crystal. vaza 16cm =20e.
Váza Bohemia Crystal - 43717.
- luxusní, masivní váza z pozůstalosti, z broušeného, křišťálového skla, značená - " Bohemia Crystal Made in Czechoslovakia " - zdobená bohatým, jemným brusem po celém povrchu - výška : 25,5 cm, horní průměr : 14 cm - váza je bez poškození, v luxusním stavu, nepoškrábaná - luxusní nabídka !!
Kryštálová miska Bohemia crystal
Predám nepoužívanú krýštáľovú misku BOHEMIA crystal z hrubého kryštálového skla, s troma priehradkami, vhodnú na slané, oriešky a pod. Rozmery: 17,5 cm x 20,5 cm
Bohemia Crystal Karafa a 2 poháre na víno
Predám nový Bohemia Crystal set na víno, kvalitný bezolovnatý krištáľ, nadčasový dizajn. Karafa 1,25l a 580ml poháre. Kontaktujte ma, prosím telefonicky.