bazár, predaj, inzercia, predám

Boli vas chrbat?

Kategória: Zdravý životný štýl

Knizka vo vybornom stave
Kontaktovat len cez email.
Boli vas chrbat?
Podobné inzeráty
Bolí vás chrbát? Vyliečte sa sami REZERVOVANE
osobný odber BA/TT/GA alebo plus poštovné
Vo forme po tehotenstve
Chrissie Gallagher-Mund: Opäť vo forme po tehotenstve Cvičenie po pôrode môžete realizovať v akejkoľvek miestnosti domu na uteráku, koberci alebo na inej podložke, ale aj v telocvični či vo fitnescentre, pričom potrebujete len veľmi malú výbavu. Oblečte si veci, ktoré sú pre dostatočne voľné a ľahko sa naťahujú, aby vám nebránili v pohybe, a dieťa umiestnite vo svojej blízkosti, aby sa na vás pozeralo a povzbudzovalo vás. Váš program spočíva v 40-týždňovom tréningu s postupne sa zvyšujúcou náročnosťou. To je zhruba váš čas, kým dieťatko podrastie, a vaše telo sa dostane opäť do normálu. Program cvičenia po pôrode je jednoduchý, ale účinný. To sa vám hodí, lebo nebudete mať čas na učenie sa zložitých návykov alebo osvojenie si komplikovaných cvičení. Postupne sa vykonávanie niektorých cvikov bude meniť, aby boli náročnejšie. V týždňoch, keď sa program nemení, by ste sa mali sústrediť na zvyšovanie počtu opakovaní, vďaka čomu bude program stále náročný a zaujímavý, ale aj ľahko zapamätateľný a jednoduchý na dodržanie.
Cvičenia pre dokonalú postavu...a aby chrbát nebolel
J.H. PILATES osobný odber BA/TT/GA alebo plus poštovné
Encyklopédia alternatívnej medicíny
osobný odber BA/TT/GA alebo plus poštovné poškodený chrbát knihy, inak minimálne čítaná
Kuchárska elita - U vás doma
Predám nové dve knihy Kuchárska elita - U vás doma od Vojta Artza. Kto by aspoň na chvíľu nezatúžil mať vo svojej kuchyni špičkového šéfkuchára s dobrými nápadmi a profesionálnymi fintami?! Vďaka novej knihe Vojta Artza sa to môže splniť práve vám! S radami jedného z najpopulárnejších slovenských šéfkuchárov hravo zvládnete všetky recepty, naučíte sa variť po novom - rýchlo, zdravo a predovšetkým chutne. Objavíte najnovšie trendy a spoznáte novú tvár overenej kuchynskej klasiky. Ak sa chcete učiť, robte to u najlepších! S Vojtom Artzom U vás doma sa stanete kuchárskou hviezdou vo vlastnej kuchyni! Osobný odber na hlavnej železničnej stanici.
lieky z kuchyne
predam knihu lieky z kuchyne 384 stran. Iba táto kniha vám prezradí, že arašidové maslo vám pomôže znížiť hladinu cholesterolu, karí korenie zabráni strate pamäti a olivy si poradia so žalúdočnou nevoľnosťou. Bolia vás dutiny? Vyskúšajte náš trik s chrenom. Trápia vás starecké škvrny? Riešenie nájdete v obyčajnom mede.a dalsie skvele rady. dohoda na cene