bazár, predaj, inzercia, predám

Bordová lampa s tienidlom

Kategória: Lampy, osvetlenie

Predám bordovú keramickú lampu s tienidlom. Plne funkčná. Výška bez tienidla je 20cm, s tienidlom 35 cm.
Bordová lampa s tienidlom
Podobné inzeráty
Keramická lampa zelená
Predám 2 ks peknej, funkčnej, zachovalej keramickej lampy. S tienidlom 15 €, lampa bez tienidla 13 €. Výška lampy bez tienidla je 32 cm. Výška s tienidlom 44 cm.
Nočná lampa s tienidlom EGLO 2ks, biela
Predám nočné lampy s bielym tienidlom EGLO (stojanček matný chróm). Cena za oba kusy
Štýlová stolná lampa s modrým tienidlom, dlhý kábel
Predám stolnú lampu s tienidlom - podstavec z porcelánu - tienidlo z hladkého plastu s modrou kvetinovou potlačou a nápisom - priemer podstavca 12 cm - výška 27 cm - dĺžka kábla 270 cm - vrátane LED žiarovky E14 - používaná len sporadicky, vo veľmi dobrom stave Cena 12 € + poštovné. Platba hotovosť, prevod, paypal, dobierka. Osobný odber v BB alebo poštovné podľa Vášho výberu. Možnosti poštovného: 1.) Balík na Packetu / Z-Box 3,70 € 2.) Balík na Packetu / Z-Box s dobierkou 6,70 € 3.) Kuriér domov 4 € 4.) Kuriér domov s dobierkou 6 € Ak máte záujem, prosím napíšte cez formulár pod inzerátom, príp. cez SMS, ako si prajete uhradiť + ako zaslať tovar + Vašu adresu, tel. číslo a e-mail. Ak si chcete prevziať tovar osobne, prosím volajte. Pozrite aj ostatné moje inzeráty:
Retro stolová lampa s dreveným stojanom
Na predaj stolová vintage lampa s dreveným stojanom a látkovým tienidlom. Lampa bola vyrobená v 80-tich rokoch vo Švajčiarsku. Tento model je určite jediný na Slovensku. Materiál: drevo (stojan), fólia potiahnutá látkou (tienidlo). Výška lampy je cca 32 cm. Tienidlo: výška: cca 18 cm, priemer spodná časť: cca 20 cm, priemer vrchná časť cca 15 cm. Stojan: výška: cca 14 cm, priemer: cca 8 cm. Žiarovka: E27, max 40 W Stav: veľmi dobrý - viď fotografie.
Lampa z autodielov - prevodovka
Táto industriálna stolná lampa je vyrobená z vyradených dielov z automobilového motora. Telo tvoria ozubené hriadele z prevodovky, podstavec je spojka a tienidlom vzduchový filter. Prevodové kolesá sú lakované priesvitným lakom, podstavec a držiak tienidla je čierny. Vďaka príjemnému tlmenému svetlu, sa lampa sa hodí skôr na nočný stolík. Ako zdroj svetla je použitá LED žiarovka Philips so závitom E27. Prívodný kábel má 3 metre. Podstavec má plastové nôžky aby sa predišlo poškodeniu povrchu stolíka. Výška lampy je 68cm, priemer podstavca 23cm a hmotnosť je 5,5kg.
Lampa z autodielov - modrá
Táto industriálna stolná lampa je vyrobená z vyradených dielov z automobilového motora. Telo tvorí vačkový hriadeľ, podstavec je remenica a tienidlom je vzduchový filter. Vďaka príjemnému tlmenému svetlu, sa lampa sa hodí skôr na nočný stolík. Ako zdroj svetla je použitá LED žiarovka Philips so závitom E27. Výška lampy je 58cm, priemer podstavca 13cm a hmotnosť je 3,5kg.Prívodný kábel má 3 metre.