bazár, predaj, inzercia, predám

Borovica chuangšhanská - pinus hwangshanensis

Kategória: Rastliny

Predám veľmi dekoratívne borovice chuangšhanské.
Malebný ihličnan čínskeho pôvodu.
Velkosť 45-50cm.

Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava alebo Komárno-Nitra, alebo pošlem poštou na dobierku. Osobný odber je možný.
Borovica chuangšhanská - pinus hwangshanensis
Podobné inzeráty
Borovica Coulterova
Borovica Coulterova - Pinus coulteri Borovica s obrovskými šiškami. Ihličie má 15-25 cm dlhé, šišky 25-35cm. Pochádza z Kalifornie a severozápadného Mexika. Raritná, zbierková, teplomilná borovica. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava alebo Komárno-Nitra, alebo pošlem poštou na dobierku. Osobný odber je možný.
Borovica Brepo
Predám krásnu, hustú borovicu odrody Pinus Brepo. Brovica Brepo bola vyšlachtená vo Švajčiarsku a je veľmi obľúbená pre svoj pekný a kompaktný vzhľad. Borovica si sama prirodzene zachováva svoju okrúhlu korunu čo je výhoda pretože ju netreba strihať. Rastie pomaly-ročný prírastok je 5-8 cm. Je mrazuvzdorná do 29'C. Borovica je vysoká 67cm a široká 66 cm. Max.širku može dosiahnuť 1,5m a výšku 1 meter. Vďaka svojej kráse bude stredobodom a ozdobou každej záhrady alebo terasy. Veľmi sa hodí do skalky a nemože chýbať v ziadnej japonskej záhrade. Momentálne pekne kvitne viď obrazok 2 a 8. Len osobný odber
Kúpim velkú borovicu ostitú(pinus aristata)
Kúpim borovicu ostitú ( pinus aristata) minim.1m
Borovica himalájska - Pinus Wallichiana
Borovica s krásnym previsnutým ihličím. Osobne doveziem na trase Komárno-Bratislava alebo Komárno-Nitra, alebo pošlem poštou na dobierku. Osobný odber je možný.
Borovica hladká Nana C7 30/40
Predám drevinu Borovica hladká varieta Nana, Pinus strobus Nana, výška cca 40 cm
Borovica pancierová Malinki C25 80 cm
Predám drevinu Borovica pancierová varieta Malinki, Pinus leucodermis Malinki, výška dreviny cca 80 cm