bazár, predaj, inzercia, predám

Bosch Tassimo Happy TAS 1007 v zaruke

Kategória: Kávovary

Vďaka kávovaru TASSIMO bude príprava širokej škály lahodných horúcich nápojov tak jednoduchá a bez námahy. Vaše TASSIMO s ľahkosťou a vaším minimálnym úsilím pripraví množstvo lahodných teplých nápojov. Stačí vložiť T DISC a spustiť plnoautomatickú prípravu nápoja vykonaním praktického jednotlačidlového úkonu. Presne takto jednoducho si môžete spolu s vašimi najbližšími vychutnávať špeciality TASSIMO a tešiť sa zo života! Vyberte si z rozmanitej ponuky teplých nápojov: silné espresso, lahodná caffé crema, voňavé cappuccino, klasické latte macchiato, karamelové latte macchiato alebo horúca čokoláda. Značky Jacobs Krönung a Milka sú zárukou skutočnej kvality nápojov.

TASSIMO INTELLIBREW
Patentovaná technológia TASSIMO INTELLIBREW vám umožní pripraviť vždy lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsuli, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia pre prípravu perfektného nápoja.

Bosch Tassimo Happy TAS 1007 v zaruke
Podobné inzeráty
Predám nepoužívaný kávovar BOSCH TASSIMO TAS 450 2N JOY
Predám nový, takmer nepoužívaný kávovar BOSCH TASSIMO TAS 450 2N JOY (káva sa na ňom pripravovala len párkrát) Dátum kúpy: september 2022 Možnosť dodania v pôvodnom balení. Súčasťou balenia je ZDARMA filter MAXTRA, a tiež 7 kapsúl Milka "Tassimo", 5 kapsúl L´OR a 4 kapsule Jakobs Espresso Classico.
Bosch TAS 1402 Tassimo Vivy 2
Bosch TAS 1402 Tassimo Vivy 2.Typ: Kapsulový kávovar Príkon: 1300 W Objem vody: 0,7 litra Parný tlak: 3,3 barov
Pressovar Bosch Tassimo  TAS 4012
Plne funkčný automatický pressovar Tassimo Tas 4012. Jediným stlačením tlačidla máte uvarenú chutnú kávu. Je na kapsule a disponuje čítačkou čiarového kódu na vloženej kapsuli. Po vložení kapsule automaticky načíta o aký druh kávy sa jedná a podľa toho nastaví správny režim. Vy iba stlačíte tlačidlo a po chvíľke odoberiete pripravenú šálku. To je všetko !
Bosch Tassimo Happy
Predam uplne novy zabaleny nepouzivany kavovar Bosch Tassimo Happy The Essential One so 4x balickami kapsul roznych druhov.Cena kavovaru 90 eur plus kazdy balicek kapsul za 4,50 eur/balicek. Pôvodne kúpený za 105 €. kávovar na kapsuly • pripravíte espresso, lungo, cappuccino, latte, macchiato a ďalšie • kapsuly Jacobs, L'OR, Coffee Shop Selection a Milka • príkon 1 400 W • 0,7l nádržka na vodu • kompaktné rozmery • inteligentná sparovacia jednotka • nastaviteľná výška podstavca na poháre
Espresso Bosch Tassimo Happy TAS1002N
predám asi 5 krát používaný kávovar na kapsule s veľkým výberom nápojov, značka Bosch Tassimo Happy TAS1002N - odnímateľná nádržka na vodu na bočnej strane s objemom 0.7 l - príkon: 1400 W cena je včetne kapsúl, ktoré nám zostali - Jacobs espresso: 16 ks, neotvorený obal - Jacobs Cappuccino: 7 ks - Latte macchiato: 6 ks - Jacobs latte macchiato: 3 ks - Milka: 2 ks + poštovné podľa taríf SP, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom cez kontaktný formulár
Bosch Tassimo ctpm10
Predám Bosch tassimo ctpm10, nepoužívaný, bez filtra na vodu Pozri ďalšie moje inzeráty Možnosť zaslať kuriérom