bazár, predaj, inzercia, predám

BOSEN | LEON detské centrum, Slnečnice

Kategória: Hotely, reštaurácie

Typ: Gastro priestory
Ulica: Zuzany Chalupovej
Obec: Bratislava-Petržalka

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka vynikajúcu investičnú príležitosť.

Veľmi dobre zabehnutá prevádzka detského centra LEON v Slnečniciach hľadá nového investora.

Detské centrum ponúka široké spektrum aktivít. Samotná prevádzka je rozdelená do niekoľkých divízií. 

Nachádza sa tu gastro prevádzka, ktorá ponúka od raňajok až po večerné menu, tak isto zabezpečuje aj všetky požiadavky na eventy či oslavy.

Je tu trampolínové centrum a detský ninja park, ktorý ponúka zábavu pre veľkých aj malých. Ďalej je tu Jungle park – detské interiérové ihrisko.

Centrum organizuje plavecké kurzy v slanom bazéne pre deti od 3 mesiacov, či individuálne hodiny s trénerom. Bazén so saunou tak isto ponúkajú na prenájom individuálne či už s trénerom alebo bez trénera.

V centre sú sály, ktoré ponúkajú široké spektrum tanečných či cvičebných lekcií.

Cez letné mesiace sa organizujú veľmi úspešné denné tábory pre deti.

Detské centrum Leon je jedinečný koncept, ktorému sa vynikajúco darí s rastúcou tendenciou. Je to jediné multifunkčné zariadenie pre deti v Bratislave. Lokalita v projekte Slnečnice je tak isto veľmi priaznivá, nakoľko tu do roku 2030 tu pribudne 20.000 obyvateľov, predovšetkým mladých rodín. Celý koncept bol vymyslený tak, aby obyvatelia Slnečníc už nemuseli po príchode domov nikam odchádzať a aby mali všetko po ruke. Či už potrebujú nakúpiť, zabaviť deti alebo sa dobre najesť, všetko tu máte na dosah a Leon je v srdci tejto novej štvrte.

CENA: Na vyžiadanie v RK

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.


Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová



Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Status: aktívne
Vlastníctvo: firemné
Stav: novostavba
Celková plocha: 1796 m2
Úžitková plocha: 1796 m2
BOSEN | LEON detské centrum, Slnečnice
Podobné inzeráty
BOSEN | Na predaj zabehnutý rodinný penzión v Častej pri hra
Typ: Hotely a penzióny Ulica: Častá Obec: Častá Bosen Group Vám exklusívne ponúka na predaj 11 lôžkový rodinný penzión v malebnom prostredí Malých Karpát v tesnej blízkosti hradu Červený Kameň v obci Častá, len 35 km od Bratislavy. Penzión je využiteľný aj ako rodinná chalupa.  DISPOZÍCIA PENZIÓNU: 1.PP (suterén): skladové priestory, zastavaná plocha 76,46 m2. 1.NP (prízemie): vstupná hala s toaletami, 6 apartmánov s vlastnou kuchynkou a kúpeľňou s toaletou, spoločenská miestnosť, kuchyňa, pracovná miestnosť/kancelária, chodba, technická miestnosť, spolu zastavaná plocha 261,07 m2. ZARIADENIE: Penzión sa predáva kompletne zariadený. Súčasťou areálu je aj exteriérový altánok, gril, posedenie a oddychová zóna. POZEMOK: Celková výmera pozemku je 924 m2. Pozemok je vo vlastníctve Lesy SR a je prenajatý formou nájomnej zmluvy. PARKOVANIE: Priamo v areáli penzióniu, prípadne možnosť parkovania na veľkom parkovisku pri hrade Červený Kameň, ktoré je vzdialené 500 metrov. LOKALITA: Celý objekt je postavený v tichej časti obce Častá len 5 minút pešo od hradu Červený Kameň priamo na kraji lesa v pohorí Malých Karpát. Malé Karpaty disponujú širokou ponukou rekreačno-športového vyžitia aj vďaka vybudovaným turistickým chodníkom a cyklotrasám.  Hrad Červený Kameň je v správe Slovenského národného múzea a so svojimi unikátnymi zbierkami patrí k najnavštevovanejším hradom na Slovensku. Hlavné mesto Bratislava je vzdialené 35 km, okresné mesto Pezinok 15 km, Trnava 25 km a Senec 30 km.  OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: Na úrovni obce - obecný úrad, pošta, základná škola I. stupeň, lekár, zubár, reštaurácia, obchod s potravinami a priemyselným tovarom. Autobusová a individuálna doprava. Rodinný penzión funguje 20 rokov a má svoju stabilnú klientelu. Zároveň je možnosť využiť nehnuteľnosť ako rodinnú víkendovú chalupu. CENA NEHNUTEĽNOSTI: 340.000,- EUR REALITNÝ MAKLÉR: Ing. Ján Vaškor,  +421 903 478 154, vaskor@ Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 261 m2 Úžitková plocha: 261 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 2 Počet izieb: 8 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 6 Výťah: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Kanalizácia: žumpa Materiál: Zmiešané Zateplený objekt: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
BOSEN | Zabehnutá reštaurácia, Hálkova, Nové Mesto 876m2
Typ: Gastro priestory Ulica: Kukučínova Mestská časť: Pasienky / Kuchajda Obec: Bratislava-Nové Mesto Bosen Group Vám ponúka postúpenie nájomu jedinečnej reštaurácie v OD Slimák v m.č. Nové Mesto na Halkovej ulici. Priestor s rozlohou 876 m2 sa nachádza na prvom poschodí budovy. Priestory reštaurácie pozostávajú z dvoch podlaží a veľkej zasklennej terasy, ktorá sa v letných mesiacoch dá celá otvoriť. Reštaurácia generuje denný obrat 2500 eur. V súčasnosti obchodné priestory slúžia ako gastroprevádzka s kapacitou 400 osôb. Prevádzka prešla kompletnou rekonštrukciou a je možné ju odkúpiť s celým gastrozariadením, itinerárom a celým zázemím prevádzky.  DISPOZÍCIA: Na prvom poschodí sa nachádza gastrozázemie (kuchyňa, umyváreň, sklady, šatne) sociálne zariadenia, hlavná reštauračná časť, salónik, ktorého súčasťou je aj detský kútik a vstup na priestrannú terasu. Na poschodí sa nachádza kancelária vedenia a zasadacia miestnosť/salónik, ktorá môže slúžiť ako priestor pre súkromné eventy. ZARIADENIE: V prevádzke sa nachádza kompletné gastrovybavenie, kuchyne a baru, taktiež celý inventár, ktorý je vo výbornom stave. Sú tu certifikované tanky na uskladnenie piva. Priestor je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom.Veľkou výhodou je vstup priamo z obchodného domu a tiež z ulice. Do zariadenia patrí aj vozový park, ktorý je využívaný na donášku jedál. PARKOVANIE: Pozitívom je tiež parkovisko s kapacitou 22 miest prislúchajúce k obchodným priestorom. Parkovisko je pre verejnosť platené. Tiež je tu možnosť parkovania na priľahlých uliciach. DOSTUPNOSŤ: Prevádzka je k okamžitej dispozícii a je pripravená k prevádzkovaniu bez akýchkoľvek vedľajších investícií, stačí vymeniť zámky. Reštaurácia je výborne zabehnutá a aj napriek aktuálnej situácii vykazuje zisk.  LOKALITA: Prestory sa nachádzajú vo vynikajúcej spádovej oblasti Nového mesta. Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou. Je tu vynikajúci prístup k MHD a ľahké dopravné napojenie na centrum mesta či diaľničný obchvat CENA: 120.000 EUR REALITNÝ MAKLÉR: JUDr. Veronika Pfundtnerová Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme  Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 876 m2 Úžitková plocha: 876 m2 Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Internet: áno - káblový rozvod Vykurovanie: áno
BOSEN | Novostavba Penziónu pri Vodnom raji, Vyhne, 504 m²
Typ: Hotely a penzióny Ulica: R1 Obec: Vyhne Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt novostavby penziónu pri známom kúpalisku Vodný raj v okrese Žiar nad Hronom, obec Vyhne. OBJEKT: Výmera objektu je 504 m2 s pozemkom o výmere 3008 m2. Penzión bol skolaudovaný v roku 2015 a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Budova je murovaná z pórobetónových tvárnic s monolitickou stropnou konštrukciou so strechou z drevených priehradových väzníkov pokrytých ľahkou plechovou krytinou. Vnútorná úprava stien je jadrovou a jemnou štukovou omietkou. Zdrojom tepla je plynový kondenzačný kotol, samotné vykurovanie je zabezpečené radiátormi a podlahovým vykurovaním (vodným). Prístup do reštaurácie penziónu je riešený bezbariérovo.  DISPOZÍCIA: Na 1NP sa nachádza reštaurácia s barom a zimnou záhradou s výstupom na terasu, plne vybavená kuchyňa so zázemím pre personál a toalety.  Reštaurácia so zimnou záhradou a terasou má kapacitu 104 miest na stravovanie, je vhodná na oslavy svadby a akcie rôzneho zamerania. Ako atrakcia penziónu je pôvodná "Kolkáreň" situovaná v exteriéri penziónu, ktorá je obľúbenou atrakciou návštevníkov. Na 2NP sa nachádza 5 dvojlôžkových apartmánov s balkónom a kúpeľňou v každej z nich.  ZARIADENIE: Penzión je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné, dobre presvetlené a veľmi dobre dispozične riešené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné stoly a stoličky ako aj detský kútik či krb. Predáva sa kompletne zariadený vrátane kuchyne. PARKOVANIE: Penzión disponuje dvomi odstavnými plochami a priamo susedí s parkoviskom susediaceho kúpaliska Vodný raj, čím je zabezpečené bezproblémové parkovanie.  LOKALITA: Objekt je lokalizovaný len 15 minút od R1 medzi Nitrou a Žiarom nad Hronom.  Nachádza sa v srdci krásnej prírody Štiavnických vrchov, oblasťou známou svojimi liečivými prameňmi. Známe kúpalisko Vodný raj Vyhne je vzdialené len dve minúty chôdze ktoré ponúka zákazníkom Penziónu Kolkáreň relaxačno-športové vyžitie. 3D Obhliadka Reštaurácie:   3D Obhliadka Apartmánov: CENA: 800.000 EUR Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 3008 m2 Úžitková plocha: 503.63 m2 Zateplený objekt: áno Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 2 Počet izieb: 5 Plocha balkóna: 1.26 m2
BOSEN | Na predaj reštaurácia v meste Šamorín časť Mliečno
Typ: Gastro priestory Ulica: Prvá Mestská časť: Mliečno Obec: Šamorín Bosen Group Vám ponúka na predaj zabehnutú reštauráciu v meste Šamorín - Mliečno. REŠTAURÁCIA: Celková zastavaná plocha budovy je 430 m2 z toho reštauračná časť tvorí cca 120 m2 s kapacitou 100 miest na sedenie. Budova reštaurácie je zrekonštruovaná: menené boli rozvody – plyn, elektrina a je kompletne zariadená pre chod prevádzky. Vonkajšia časť reštaurácie ma výmeru 300 m2 s kapacitou 130 miest na sedenie a disponuje vonkajším grilom a pecou na pečenie. K nehnuteľnosti prislúcha aj pozemok o veľkosti 1800 m2 s vlastnou bránou do veľkého dvora s prístreškom pre 5 áut. ZARIADENIE: klimatizácia, kamerový systém, rekuperátor, drevené stoly a stoličky, bar s kávovarom a chladničkou pre studené nápoje, kompletne zariadená kuchyňa, skladové priestory, toalety. PARKOVANIE: Parkovacie státia pred reštauráciou. CENA: 590.000,- LOKALITA: Reštaurácia sa nachádza v obci Mliečno len 1,5 km od mesta Šamorín kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, potraviny, poliklinika, banky, reštaurácie, bary, pekáreň, autobusová stanica, futbalové ihrisko. Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného právneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 1800 m2 Úžitková plocha: 430 m2 Balkón: nie Výťah: nie El. napätie: 230/400V Voda: verejný vodovod Kanalizácia: áno Zateplený objekt: nie Terasa: áno
Odstúpenie pizzerie s tradičnou pizza pecou vo frekventovane
PONUKA Moje centrum bývania ponúka na odstúpenie priestory zabehnutej a kompletne zariadenej prevádzky reštauračného charakteru aj vrátane všetkého vybavenia a tovaru! Pizzeria - reštaurácia je situovaná v príjemnom a frekventovanom prostredí ružinovského Parku Ostredky v OD Budúcnosť na Drieňovej ulici. Disponuje tradičnou pizza pecou a terasou s celoročným využitím z ktorej je pekný výhľad na spomínaný park. Prevádzka má vynikajúcu strategickú polohu - množstvo obytných domov v okolí a dlhoročná nepretržitá prevádzka gastro služieb (od roku 2006) zabezpečuje svoju stálu klientelu. Prevádzka je k dispozícii novým nájomcom od 9/2023. ZÁKLADNÉ PARAMETRE Rozloha: 160 m2 + terasa Popis: kapacita miest cca 60 + terasa 20; kompletne vybavená kuchyňa spotrebičmi aj s pizza pecou na drevo, skladový priestor, oddelené hygienické zariadenie Stav: 2006 estetická rekonštrukcia interiéru priestoru CENA: Prenájom priestoru 1397,- Eur + 680,- Eur / m. energie (ele., OLO, smetie, plyn) Cena odstúpenia kompletného zariadenia reštaurácie vrátane tovaru je 22.000,- Eur KONTAKT Danka Zošťáková mobil: e-mail: zostakova@ web: © Uvedený inzerovaný textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Moje centrum bývania, s.r.o. na ktorý si vyhradzuje vlastnícke práva a ktorého používanie alebo zneužitie je trestné. Moje centrum bývania, s.r.o. vystupuje ako organizačná zložka spoločnosti AFFIN REAL, s.r.o.
Na predaj - Relax centrum s apartmánmi pri Rajeckých Teplici
1. Reality Rent Žilina ponúka na predaj relax centrum spolu s dvoma apartmánmi. Komplex sa nachádza v kľudnej časti na okraji kúpeľného mesta Rajecké Teplice iba 10 minút kľudnou chôdzou od centra a taktiež areálu známych kúpeľov. Relax centrum disponuje recepciou, zázemím pre personál, šatňou so skrinkami pre hostí, toalety a sprchy, saunami, bazénom a vírivkou. Celý wellness priestor spolu s technológiou potrebnou pre prevádzku bazénu a vírivky spĺňa najvyššie štandardy. Dva samostatné a priestranné apartmány patriace do komplexu svojou veľkosťou ponúkajú komfort. Dispozícia bytov je vstupná chodba, wc, kúpeľňa s vaňou, samostatná spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou a výstup na vlastnú terasu. Parkovacia plocha je dostatočne veľká. Kolaudácia a uvedenie do prevádzky prebehlo v roku 2009. Cena pre dva apartmány spolu s relax centrom je 444 000 Eur bez DPH. Odporúčnam osobnú obhliadku. Pre viac informácii ma kedykoľvek kontaktujte na alebo chrenak@ Dodatok k cene: , +DPH Zastavaná plocha: 463m² Rozloha pozemku: 926m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Káblová televízia: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta